Elutasítva Sofia Bennett Unban kérelem.

Állapot
A témához nem lehet hozzászólni, mert le van zárva.

Koponya0321

Pötyögtető
Játékos
Üzenetek:59
Koponya0321
unban.png

Név: Sofia Bennett
Adminisztrátor neve: Laca
Indok: IC chat nem megfelelő használata, utolsó esély
Tiltás időpontja: 2024-10-28
Meddig tart a ban: örök
Miért lettél kitiltva: Többszöri kérésre és felszólításra sem tartottam be a szabályzatot, valamint az OOC stílusom is problémás volt.
Min változtatnál, ha visszajönnél a szerverre: Több tiszteletet tanúsítanék, komolyabban beleállnék az RP-be, és bebizonyítanám, hogy képes vagyok változni. Az admin csapat visszajelzéseinek köszönhetően ráébredtem, hogy valóban velem volt a probléma, és ezen már dolgozom.
Összességében jogosnak érzed a tiltást: Teljes mértékben jogosnak érzem, hiszen a saját tetteim vezettek idáig, de hálás vagyok az adminoknak, hogy rávilágítottak a hibáimra.

Laca

Fékezhetetlen
Vezetőségi tag
Head of Staff
Üzenetek:7,192
-
Head of Staff hozzászólás
Szia!

Kezdem azzal, hogy nem fért ki már nagyon több minden az indokba, azért kaptad meg csak a felét, mikor ki lettél tiltva.

MG gyanú miatt mentem ki hozzátok, amikor a PD a helyszínen tanúvallomásokat rögzített, ugyanis felmerült, hogy van rá esély, hogy OOC-ból szerzett információkat osztasz meg IC egy társaság tagjairól. Mikor megpróbáltuk tisztázni a helyzetet, már az első mondatodnál egy olyan stílust vettél fel amiért legalább 5x kellett szóljak, hogy próbálj meg normálisan válaszolni és ne húzzuk a PD-sek idejét sem az éjszaka közepén. A több mint félórás aügy alatt nem egyszer mute-oltalak, hogy most már az IC-re fókuszálj, ahol semmibe vetted a dolgot és az IC chatet gondoltad OOC chatnek és ott folytattad kiakadásodat, a mute ellenére. Még itt is próbáltalak ráébreszteni arra, hogy nem lesz jó vége és fejezd be, aztán jöttél azzal, hogy fenyegető hozzáállással nem egyszer kijelentetted, hogy a szerver hírnevét fogod tönkretenni. Mivel nem volt célom még akkor se szankciót osztani, mivel úgy voltam vele hátha sikerül lenyugodnod, csak azért is olajat öntöttél a tűzre a hozzáállásoddal, annak ellenére, hogy felsoroltam hány alkalommal kaptál esélyt és még Henzó is szánt rád a múltkori adminügy után több, mint 2 órát az életéből, hogy meghallgassa milyen gondokkal küzdesz RL.

Sikerült este végül átlépned a határt, amiért megkaptad a szankciódat. Ezt pedig sikerült még fokoznod, amikor rá másnapra még a semmiből ráírtál annak a társaságnak az egyik tagjára, akinek csak annyit címeztél, hogy: "ferde hajlamu fasz".

Bőven korai még ez a kérelem. Elutasítva.

Állapot
A témához nem lehet hozzászólni, mert le van zárva.

Kinézet személyre szabása

Top Alsó