Shop biznisz

Állapot
A témához nem lehet hozzászólni, mert le van zárva.

Czikkely

Átlagos Forumozó
Játékos
Üzenetek:30
Czikkely

qh62gjT.png

Szerverrel kapcsolatos ötletek

In Game Neved/Discord Neved
» Peter Petersen/Yenki#3364 «

Ötleted leírása
» Lehetne boltot bérelni/vásárolni, aminek üzemeltetése, készletek feltöltése, bővítése a mi feladatunk. Amihez tartozik benzinkút is, akkor szerződni beszállítóval, üzemanyag beszállítás terén.
Bolti termékeket gyártani kell, ehhez lenne a növény termesztőktől és állat tenyésztőktől alapanyagot venni, szerződni.
Alapanyagokból legyártani pékárút, tejtermékeket, italokat, ételeket készíteni saját konyhán, az üzlet részére. Italokhoz jó az üres palack vagy a víz mélyéről műanyag amiből gyártatnunk kell palackot.
Blueprintekből újrahasznosított csomagolópapírt gyártani. Faanyagból a kemencét fűteni, vasból javítani. Gyümölcsök, értve szölö és Pericon szedett gyümölcsökből juice, rostosak, szénsavasakat készíteni. «

Csatolmányok
» --- «

Egyéb megjegyzések
» --- «

G

Gofli

Vendég
Vendég
Simán támogatom azt, hogy a jelenleg is bérelhető helyek mellé bekeruljenek a boltok is. Akár a fiktív vásárlók behozatalával is ki lehetne bővíteni(éttermek esetében is), ezzel talán elő lehetne segíteni azt, hogy egy vállalkozásnak ami csak uzemeltetessel foglalkozik ne legyen olyan nehéz a fejlődés és az XP szerzés, na meg hogy ne legyen minden esetben minuszos és nem megeros az üzlet.

Tetszenek azok az itemek is amiket kigondoltal, személy szerint én örülnék, ha pl az italok bovulnenek és lehetőség lenne a gyümölcsökből rendes itokat is csinálni, nem csak folyékony aranyat.

T

[Törölt fiók] Fanatic

Vendég
Vendég
A boltot támogatom, az üzemanyagos részt kitudnád fejteni nekem ? Előre is hálás köszönet 🥰

fearlest

Veterán
Játékos
Üzenetek:249
Az alap elgondolás tetszik, viszont:
A boltok fontosak a szerver életében, mivel ha az étteremben nincs étel - vagy bármi gond történik - a boltokhoz bátran fordulhatunk. A szerver komplett élelemeléréséért biztonsági okokból szerintem jobb, ha nem a játékosbázis felel.
A benzinkutas részt sem tudom sajna támogatni, mivel RP szerint a Digasster Company tulajdonában van az összes kút és fennakadást okozna, ha egyesével kellene a boltok tulajdonosaival leszerződni a frakciónak. Ráadásul a tulajdonosok gyakran változhatnak, stb.. + így a Digassternek nem lenne bevétele, ha nem hozzájuk tartoznának a kutak.

Utoljára szerkesztve:

Czikkely

Átlagos Forumozó
Játékos
Czikkely
A boltot támogatom, az üzemanyagos részt kitudnád fejteni nekem ? Előre is hálás köszönet 🥰
Opcionális lenne, ha van kút is a helyen és a felek meg tudnak állapodni, akkor a bolt forgalmazhatja az üzemenyagot. Beszállító a mindenkori árával szállít, a helyi üzemeltető saját árával adná a készletett. Csak "mondok" valamit. DC beszállít 13$ literét, az üzemeltető ha nagyon kulák akkor tovább adja 15-ért vagy beszerzési áron ha nem hajt a haszonra. Persze ez is szerződésbe foglalható. Hogy biztosítsa magát a DC is, előfizet a helyi üzemeltető mondjuk valami vállalkozói kártyával a kútra terhelhető mennyiséget, ezzel biztosítva a kifizetést, illetve megalapozza a szerződést is a beszállítatásra. Illetve előlegként is szerepelhet a készlet utántöltésre is. Ha a kártya terhelhető, kap üzemanyagot a hely, ha nem akkor természetesen nem kap üzemanyagot.

Czikkely

Átlagos Forumozó
Játékos
Czikkely
Az alap elgondolás tetszik, viszont:
A boltok fontosak a szerver életében, mivel ha az étteremben nincs étel - vagy bármi gond történik - a boltokhoz bátran fordulhatunk. A szerver komplett élelemeléréséért biztonsági okokból szerintem jobb, ha nem a játékosbázis felel.
A benzinkutas részt sem tudom sajna támogatni, mivel RP szerint a Digasster Company tulajdonában van az összes kút és fennakadást okozna, ha egyesével kellene a boltok tulajdonosaival leszerződni a frakciónak. Ráadásul a tulajdonosok gyakran változhatnak, stb.. Ráadásul így a Digassternek nem lenne bevétele, ha nem hozzájuk tartoznának a kutak.
Semmi kép nem kellene az éttermeket hátráltatni e téren. Úgy ahogy az alap boltok, kiegészítő termékek lennének, és nem is laktatnak annyira mint az éttermes termékek. Én sem tartom jó ötletnek ha elvennénk a filingjét, de ha ennyi alapanyag van elérhető, akkor kicsit feldobhatja az alapanyag felhasználás lehetőségét. Digasster se lenne hátrányban, persze több melójuk lenne, de előbb nagyjából kifejtettem a lehetőséget.

Állapot
A témához nem lehet hozzászólni, mert le van zárva.

Kinézet személyre szabása

Top Alsó