Elutasítva Shamiello - ReLay

Állapot
A témához nem lehet hozzászólni, mert le van zárva.

Shamiello

Aktív Forumozó
Játékos
Üzenetek:31
unban.png

Név: Devin Marano
Adminisztrátor neve: ReLay
Indok: Frakció minősítés, közösségbomlasztó magatartás
Tiltás időpontja: 2024.12.12.
Meddig tart a ban: Perma
Miért lettél kitiltva: Az egyik, szerveren működő legális szervezetet negatív jelzőkkel illettem egy másik discord szerver voice channel-jében, két másik fő jelenlétében.
Min változtatnál, ha vissza jönnél a szerverre: Mindenekelőtt tartózkodnék a publikus véleménynyilvánítástól, amennyiben viszont elkerülhetetlen ez a megoldás, úgy kulturáltan, igényesen foglalnám össze a gondolataimat a témával kapcsolatban, legyen bármilyen témáról szó. Az ehhez tartozó előítéleteimet mindenképp megpróbálnám félrehelyezni, mintsem ezekre alapozva alkotnám meg a mondanivalóimat, hiszen a példa is mutatja, hogy nem ez a célravezető, vagy épp a helyes út. - Főleg, hogy ennek a valóságalapját már a történtek után két héttel sikerült megcáfolnom magammal szemben. Sosem volt célom bomlasztani a közösséget semmilyen formában, aki ismer az tisztában is van ezzel a ténnyel velem kapcsolatban. Egy egy hónappal ezelőtti, negatív élményekre alapozott gondolatmenet juttatott sajnálatos módon ebbe a helyzetbe, amire ettől függetlenül mentség nincs, ezzel jómagam is tisztában vagyok. Amit viszont még ennél is jobban sajnálok az az, hogy nem tudom támogatni a (volt) frakciómat az előrehaladásban vagy épp a működésben a szerveren, és mindezzel gyakorlatilag nekik okoztam rosszat, nem csak magamnak, hiszen számomra is a frakció megléte és a benne lévő személyek adták a mindennapi motivációt.
Összességében jogosnak érzed a tiltást: Igen.

Relay

Fékezhetetlen
Vezetőségi tag
Főadmin
Üzenetek:802
-
Szia! Ahogy beszéltük, a korrektséged miatt adtam még egy esélyt az UB-ra úgy, hogy bedobom a közösbe a srácok elé és nem egyedül fogok erről dönteni.. A többség sajnos vagy nem sajnos, de NEMet mondott az Unban kérelmedre.

Főadmin hozzászólás
Elutasítva!

Állapot
A témához nem lehet hozzászólni, mert le van zárva.

Kinézet személyre szabása

Top Alsó