Ryan Elizabeth - Laca

Állapot
A témához nem lehet hozzászólni, mert le van zárva.

Ryan Elizabeth

Haladó
Játékos
Üzenetek:22
Elizabeth Ryan
unban.png

Név:Elizabeth Ryan

Adminisztrátor neve: Laca

Indok: utolsó esély eljátszása

Tiltás időpontja: 2022.07.02

Meddig tart a ban: Örök

Hányszor voltál tiltva a szerverről: 2-szer

Miért kérsz unbant: Mert szeretnék újra játszani a szerveren.

Min változtatnál, ha vissza jönnél a szerverre: Nem játszanám el az esélyem és nagyon oda figyelnék a szabályokra és a stílusomra.

Összességében jogosnak érzed a tiltást: Igen.

Laca

Fékezhetetlen
Vezetőségi tag
Head of Staff
Üzenetek:7,427
-
Szia @Ryan Elizabeth,

Egy-két pontnál részletesebbet kifejtést várnék. Mesélhetsz arról is, hogy OOC beszéltetek meg egy rablást és minden RP nélkül osztottátok egymásközt a fegyvereket, majd indultatok volna el egy körútra, rabolgatni. Vagy a nem egyszer előforduló NonRP-kről, vagy esetleg a sorozatos RP hiányokról.

Ryan Elizabeth

Haladó
Játékos
Üzenetek:22
Elizabeth Ryan
Akkor szűnt meg egy frakció, és az egyik barátommal találkoztam aki benne volt a frakcióban (menni akartak rabolni). Írta OOC hogy üljek be mellé én meg semmit átgondolva beültem. Elmentünk egy autóhoz amiben voltak a fegyverek ha jól emlékszem itt is ooc beszéltük meg (pontosan nem emlékszem fél éve történt) és nem rpztem semmit. Utána elindultunk túszt keresni sajnos erre a részére nem emlékszek csak arra mikor 3 admin körbeállt minket. Megbántam amit tettem nem gondoltam át hogy mit is fogok csinálni és amiket leírtál szabálysértéseket minddel egyet értek és úgy gondolom egy fél év alatt változtam annyit hogy ne menjek bele újabb ilyen problémás szituációkba, a szabályokra nagyon odafigyelnék.

Laca

Fékezhetetlen
Vezetőségi tag
Head of Staff
Üzenetek:7,427
-
Head of Staff hozzászólás
A legapróbb szabálysértés esetén is visszakerül rád a végleges kitiltás, viszont senki nem fogja azt már neked feloldani. Meglátjuk, hogy tényleg megváltozott-e a hozzáállásod.

120 perc AJ fejében feloldva.

Boldog Karácsonyt!

Állapot
A témához nem lehet hozzászólni, mert le van zárva.

Kinézet személyre szabása

Top Alsó