Üzenetek:112
-
Név: Rose Simmons
Adminisztrátor neve: ART
Indok: Utolsó esélyed eljátszva by: Art
Tiltás időpontja: 2023-07-30
Meddig tart a ban: ÖRÖK
Hányszor voltál tiltva a szerverről: 5
Miért kérsz unbant:
Nos szóval, elsősorban nem tudnám hogyan kifejezni mennyire is sajnálom én magam hogy ki lettem tiltva OneRP-ről, igazából ismét ráébresztett ez a kitiltás hogy igazából maga a jellemem vagyis a véleménynyilvánítás eléggé nyers/bunkó igazából maga a viselkedésem szó szoros értelmében szokott kihagyni valót hagyni. Az ember maga sokszor hibázik és az ember néha mond ki olyan dolgokat / ír ki olyan dolgokat amelyeket utólagosan megbán vagy visszaolvas igazából úgy látja hogy eléggé "hülye" volt. Visszanézve én is sajnálom hogy Hector-t ilyenfajta hangnemben / írásmódban véleményeztem / személyeskedtem vele. Teljesen jogosan megértem hogy ez miatt panaszt tett, mert ahogy ART mondtad annó Voiceban elsősorban mindenki magával törődjön és ne a játéktársai "életével" és magánügyivel.
Tudom, hogy a sértő szavaknak és a negatív jellemzéseknek nincs helye egy szerveren ha azt az ember nem tudja normálisan megfogalmazni / leírni , és hogy azok nem csupán csak megbántottak valakit, hanem valakinek olyannak ártottam akit ténylegesen nem is ismerek. Igazából visszagondolva maga a viselkedésem / véleményezésem ténylegesen egy olyanfajta viselkedési jellem volt ami eléggé egy adott szint alá süllyed amit nem lehet véleményezni. Az utolsó esélyem eljátszása a szó szoros értelemben kissé szíven is döfött mivel a Magyar Roleplay berkein belül hát mint kiderült eléggé nem lehet normálisan rp-zni egy adott közösségel mint maga az MTA kliensen, nem lehet normálisan személyre se szabni az adott karaktert.
Nem Tudom hogy Hector olvasni fogja-e magát az unban kérelmet tudom hogy ő nem admin, de azért a játékosok is szokták olvasni ezeket az unban kérelmeket. Discordon már próbáltam tőled bocsánatot kérni / Reddel is sokszor beszéltem hogy valahogy bocsánatot tudjak tőled kérni normálisan, de szavaimat összefoglalni csak úgy tudnám hogy mélységesen sajnálom amit tettem irányodba, nagyon aljas és undorító dolog volt. Lehetséges nem fogsz megbocsátani nekem de, ha már azt elérem hogy elolvasod ezt a részt akkor valamennyivel megenyhült a szívem azzal hogy legalább próbálkoztam a bocsánatkéréssel irányodba.
Átgondolva magát az eseményt teljesen megbántam amit tettem és vélemény alkotásokon változtatok folyamatosan, de ha ezt nem tudom megfogalmazni inkább le se írom.
Utólagosan is köszönöm hogy unban kérelmemet elolvastad/ elolvastátok.
Min változtatnál, ha vissza jönnél a szerverre: Véleményalkotási stílusomon
Összességében jogosnak érzed a tiltást: Teljesen