Rendvédelmi szervezetek (LSPD, BCSO) által használt MDC módosítása.

Állapot
A témához nem lehet hozzászólni, mert le van zárva.

Kirazu84

Fórum Mester
Játékos
Üzenetek:187
Kriszokos0

qh62gjT.png

Szerverrel kapcsolatos ötletek

In Game Neved/Discord Neved

» Haneen Noguchi/Gyúros Kengi#4498 «

Ötleted leírása

» A jelenleg használt MDC módosítása olyan téren, hogy ha egy karaktered leváltod, akkor az előző karakter MDC-ben történt cselekményeit törölje a rendszer vagy pedig az új karakternek másik "profilba" mentse el az új karakter MDC-ben történt eseményeit. Ennek indoka, hogy az új karakterem (Haneen Noguchi) a korábbi karakter által elkövetett MDC-s események miatt van büntetve. Karakterem helyzete példa arra, hogy egy teljesen, új életet RP-ző karakterre rá force-olnak az új karakterre olyan dolgokat is, melyeket nem követett el. Ezzel a tiszta élet már valójában nem is tiszta élet, hiszen kezdettől fogva meg vagy bilincselve. «

Csatolmányok

» - «

Egyéb megjegyzések

» A topikhoz elfogadok válaszokat, kritikát, esetleges ötlet javításokat tekintve arra, hogy nem minden ember ugyan olyan, nem ugyan úgy gondolkozik. «

LACI

Fékezhetetlen
Very Important Person
Üzenetek:923
Sean Bennett
Karakterszerkesztéskor törlődik az adott karakter MDC-je. Kivéve akkor nem, ha esetleg csak nevet váltottál.

LACI

Fékezhetetlen
Very Important Person
Sean Bennett
Tudod mi volt. Nem szimpla név váltásom volt, teljes karakter váltás.
Olyankor is van, hogy néha nem üríti ki az MDC-det. Régebben is volt ilyenre precedens. Kérj egy új karakterszerkesztési kérelmet, amiben alakítasz az arcodon például, és utána üres lesz az MDC-d.
De egyébként ha alá tudod támasztani, hogy mikor volt a karakterváltásod, akkor nem forceolhatja rád senki az ég világon.

Kirazu84

Fórum Mester
Játékos
Kriszokos0
Esélyt sem adtatok arra, hogy bizonyítsam bármivel is. Csak az volt, hogy megint fel tartom az RP-t. Elsőre sem szándékból tartottam fel az RP-t, másodjára pedig a rendszerrel volt problémám, nem pedig az RP-vel.
A bugról tudásom sem volt, az ügy közben sem közölte felém senki. Tehát most nyilvánítsuk semmisé az RP-t?

Laca

Fékezhetetlen
Vezetőségi tag
Head of Staff
Üzenetek:7,203
-
Szia! Ebből indult az egész: "[17:58:52] PM: Mira Horseman [ID: 11]: Sziaa! Tudnál jönni? Behoztunk egy srácot és a kocsijábol kivettünk egy vadászpuskát, nincs rá engedélye ugye- azt mondta hogy az az előrő karijáé volt. MDC-be viszont az ő nevén van."

Még mindig a fegyverek miatt volt a karaktered előállítva, mert ott voltak a kocsiban.

Kirazu84

Fórum Mester
Játékos
Kriszokos0
Továbbra is bug miatt van a jelenlegi karakterem nevén. Férfi karakterről váltottam erre a női karira.. Tehát innen indul ki az egész, hogy IC az nem az én karakterem által vásárolt fegyver. IC így semmi féleképen sem tudnám ki magyarázni, mert bug miatt a jelenlegi karakterre dobja vissza a nevet, mikor valójában ennek a karakternek sose volt vadász engedélye. Ez pedig az LSPD-nél bizonyítható is, mivel 2022.09.09-én volt az Asahi Katahasni karimnak vadászengedély kérelme, a jelenleginek pedig sosem adtam be.

LACI

Fékezhetetlen
Very Important Person
Sean Bennett
Továbbra is bug miatt van a jelenlegi karakterem nevén. Férfi karakterről váltottam erre a női karira.. Tehát innen indul ki az egész, hogy IC az nem az én karakterem által vásárolt fegyver. IC így semmi féleképen sem tudnám ki magyarázni, mert bug miatt a jelenlegi karakterre dobja vissza a nevet, mikor valójában ennek a karakternek sose volt vadász engedélye. Ez pedig az LSPD-nél bizonyítható is, mivel 2022.09.09-én volt az Asahi Katahasni karimnak vadászengedély kérelme, a jelenleginek pedig sosem adtam be.
Fegyverengedéllyel veszed a vadászpuskát, és nem vadászengedéllyel.

Laca

Fékezhetetlen
Vezetőségi tag
Head of Staff
-
A lényeg, hogy a kocsidban voltak, mindegy, hogy kié, lehetett volna akár az enyém is a fegyver, nálad találták meg. Az ügy ott véget ért. A topikot pedig zárom a floodolás ellen, mert itt már nem kell bizonygatni semmit.

Kirazu84

Fórum Mester
Játékos
Kriszokos0
Elnézést, akkor engedéllyel veszed. Továbbra is fenn áll a probléma, mert nem is kaliberes engedéllyel tudod a vadászpuskát megvenni.

Laca

Fékezhetetlen
Vezetőségi tag
Head of Staff
-
Head of Staff hozzászólás
Full CK-nál a rekordok törlődnek MDC-ből, ez alól kivétel a névváltás. Ennek az RP szituációnak semmi köze nincs az MDC-hez. Zárom.

Állapot
A témához nem lehet hozzászólni, mert le van zárva.

Kinézet személyre szabása

Top Alsó