Üzenetek:792
-
Adminsegéd posztra való jelentkezés#ReLayRövid bemutatkozás:
Szia Kedves/Kedvetlen idegen! Mivel illedelmes vagyok ezért első sorban szeretnék bemutatkozni neked.
Becses nevem Dominik, 18 éves munkás ember volnék. Építőiparban dolgozom, azon belül Épületgépészet. Hobbim igazából nagyon nincs, persze ha az alvás nevezhető hobbinak akkor van. Szabadidőmben videojátékokkal töltöm el az időm... DE! Nyugalom! Jut idő a családra, barátokra és egyéb közel álló személyek számára. Nem ez az első szerverem ahol játszom, szóval páran lehet ismernek is. Mindenkinek van rólam pozitív és negatív véleménye is. A pozitívat figyelembe veszem, a negatívból pedig tanulni próbálok.Aktivitásomról egy kisebb tájékoztató:
Mivel munkahellyel rendelkező egyén vagyok, így kicsit kötöttebb vagyok. Ami azt takarja, hogy hétköznap reggel 7-től este 5-ig dolgozom, így ez idő alatt nem vagyok elérhető csakis Discordon. A szerveren nagyjából este 6-tól éjszaka 10-11-ig vagyok elérhető... néha éjfélig. Hétvégente pedig elég sok időt tudok fent tölteni, ha nem jön közbe semmi.
Pár "belső" tulajdonság ami segíthet, esetleg ronthat a jelentkezési lapon:NEGATÍVPOZITÍV
[float=right max=45%][/float]
- Szókimondó
- Néha lázadó típus
- Kiáll a véleménye mellett
- Türelmes
- Csapat játékos
- Segítségnyújtó
- Szerintem kedves
- Közvetlen és barátságos
Felmerülhet a kérdés is, hogy miért engem válasszatok? Ez mellett nem nagyon érvelnék... Annál jobban nem utálok semmit, amikor valaki maga mellett érvel... "Jajj de jó vagyok ebben meg abban... Én vagyok a legjobb". Szóval ezt nem nagyon firtatnám tovább. Valaki lehet pont abban jó, amiben én nem... és én lehet abban vagyok jó amiben a másik kevésbé. De ez meglátás és megítélés kérdése.Az inspirációm a lap megírása alatt mind végig az volt, hogy a problémába ütköző játékosok kevesebb problémával rendelkezzenek. A friss játékosok (és a meglévő) kérdéseire pedig mihamarabbi választ adni, adott rendszerek megértetése. (Mit, hogy s miért...)