ProSky fórum moderátori jelentkezése.

Állapot
A témához nem lehet hozzászólni, mert le van zárva.

ProSky

Pletykafészek
Játékos
Üzenetek:127
Ki is vagyok én?

Imrének hívnak, de a legtöbb ismerősöm ProSky-nak hív. Huszonhat éves vagyok, jelenleg Székesfehérváron lakom. A tanulmányomból és a munkából kifolyólag elég sokat ülök a gép előtt, és ez valamilyen szinten pozitív valamilyen szinten nem. Szabadidőmben általában az edzőterembe szoktam lejárni ismerősökkel és ott eltölteni az időt. Ha éppen nem dolgozom vagy az iskolában vagyok akkor a barátaimmal szoktam a kapcsolatot tartani. Még annyit érdemes rólam tudni hogy elég sokat hallgatok zenét. Jelenleg ahol a legtöbb időt töltöm az a OneRP szervere, körülbelül 70.000 játszott percem van.

Milyen tulajdonságokkal rendelkezem?
Erősségeim:
  • Megbízhatóság (Amit megígérek azt teljesíteni is szoktam a lehetőségeim szerinti legjobban)
  • Segítőkész vagyok
  • Elég jól bírom a rám nehezedő nyomást
  • Őszinte vagyok (néha túl őszinte is)
  • Jól tudok csapatban dolgozni

Gyengeségeim:
  • Néha lusta vagyok, de ez nincs kihatással arra ha valamit csinálni kell.
  • Nem szeretem ha valaki nem adja meg a kölcsönös tisztelettett
  • Maximalista (ezt azért írtam a gyengeségeimhez mert szerintem ez sok mindent befolyásol)
Mi motivál?
Mind a munkában, és az életben is a legnagyobb motiváció nem más mint a család, és a barátok. Másodlagosan pedig ami még motivációt ad az adott feladatban, az nem más mint az emberek visszajelzése. Mind a pozitív, mind a negatív véleményekre adok, ha az normális emberi keretek között marad.
Milyen referenciával rendelkezem?
Mint forum moderátor, nem túl sok tapasztalatom van, de én úgy érzem mivel már más szerveren voltam közel egy évig adminisztrátor, és discord moderátor is ezért gondoltam most úgy, hogy teszek egy próbát. Ha esetlegesen elnyerem a vezetőség tetszését, akkor arról megnyugtatok mindenkit, hogy a rám bízott feladatokat 100 százalékosan elfogom látni.

Miért szeretnék moderátor lenni?
Igazából, azért szeretnék moderátor lenni mivel, mint korábban is említettem elég sok időt töltök a szerveren, és valamilyen formában szeretnék a közösségen belül hasznos lenni, és segíteni ezzel is a közösséget. A másik dolog ami miatt szeretnék még moderátor lenni az pedig az, hogy egy újabb kihívást.

Mi rombolhat le egy közösséget?
Alapvetően egy közösség akkor jó közösség, ha a benne lévő emberek tudnak egymással normális emberi módon kommunikálni. Viszont sajnos minden közösségben van, vagy lesz olyan ember aki a nem megfelelő stílusban fog kommunikálni az emberekkel, itt azt értem, hogy lekezelő, flegma, és akaratos. Ezeket az embereket azért szükséges megszűrni, mert ha egy ember is elkezdi akkor biztos lesz egy, vagy több olyan ember aki folytatja akaratán kívül is. Amit még ebbe a kategóriába tudnék sorolni, az pedig az amikor az emberek, olyan tartalmakat osztanak meg ami semmilyen formában nem tartozik az adott témához. Az ilyen esetekben ismételten elkezdődhet egy vita, és a másik megalázása. Ezen szituációk megakadályozására vannak a moderátorok. Én mint moderátor az előbb felsorolt esetekben, vagy figyelmeztetést osztanék, és törölném a közösséget romboló hozzászólásokat, viszont ez nagyon függne az adott ember stílusától, és modorától, esetlegesen ha átesik a ló túl oldalára, akkor a következő dolog amit megtennék az pedig a fórumról való kitiltás. Röviden tömören ennyit tudnék ehhez a témához.
 
Állapot
A témához nem lehet hozzászólni, mert le van zárva.

Kinézet személyre szabása

Top Alsó