Jogtalan Phillips Cartel- Flecso Ellen

Állapot
A témához nem lehet hozzászólni, mert le van zárva.

levi10

Aktív Forumozó
Játékos
Üzenetek:31
panaszkonyv.png

Neved: levent#6980 Phillip Cartel
Adminisztrátor(ok) neve: Flecso
Panasz oka: Helytelen Admin jail. DM-miatt
Panasz kifejtése: Épp a Havrejaimmal el akkartunk valakiket kapni gettoba engem üldöztek is PD és LSSD elmenekültem és rá egy idő után rádioztak hogy közülünk valakit el kapotak majd azt is hogy egy LSSD áll a hidnál ECG-felé majd mivel közel volt hozánk igy arra jutotunk hogy ki szedjük öt mert nem tudtuk hogy fegyelminket vagy sem és ez miatt lett ki lőve szerintem ez e
Bizonyíték (kép, log, videó): Nem számitotam hogy erre admint fog hivni
Megjegyzés: Szerintem ez tök legálisan zajlot le nem értem miért kel mindenért be durcizni engem is szedtek már le igy sokszor és nem csináltam ilyet ( nem hergelni akkarok csak ez a véleményem)

Flecso

Lelkes Forumozó
Adminisztrátor
Üzenetek:38
Sziasztok!

Első sorban tisztáznám hogy nem hívott Hardy admint, végig reconoltalak üldözés közben mivel tegnapi nap folyamán (12.07) Szóltam neked NonRP miatt.
Egy gyorsasági motorral, a homokban száguldozva sikerült leráznod a PD-t ahol az autó bontó mellett mentél el, feljebb félre álltál és maszkon keresztül rágyújtottál egy füves cigire a motoron ülve, mert a HP-d 90%on volt így vissza kellett tölteni 100%-ra.

[18:52:45][js] *** Phillip Cartel meggyújt egy Füves cigarettát.
[18:52:47][js] *** Phillip Cartel beleszív egyet a füves cigarettába.
[18:52:53][js] *** Phillip Cartel beleszív egyet a füves cigarettába.
[18:52:56][js] *** Phillip Cartel beleszív egyet a füves cigarettába.
[18:53:00][js] *** Phillip Cartel beleszív egyet a füves cigarettába.

Utána tény hogy rádióztál, majd ismét a homokon közlekedtél, és amint megláttad Hardy-t aki az út szélén állt, téged idézve egy "veszélyes helyen" ezért odamentél leszálltál a motorról elővetted a fegyvert nulla RP-vel majd lelőtted.

[18:57:33][js] *** Phillip Cartel elővesz egy fegyvert. (Ingram Mac 10)
[18:58:26][js] [KILLOG] Achilles Hardy meghalt 2024.12.8. 18:58:25-kor egyéb által. Halálát okozta: Ismeretlen sérülés. Elvesztett pénz: $0
[18:58:36][js] *** Phillip Cartel elrak egy fegyvert. (Ingram Mac 10)
[18:58:49][js] *** Phillip Cartel elővesz egy fegyvert. (Ingram Mac 10)

Tovább mentél ahol állt még egy rendőr autó, ott már csak egy halott rendőrt találtál, de biztonság kedvéért itt is fegyvert rántottál, majd beültél és nulla RP-vel kiszedtél mindent a csomagtartóból amit csak tudtál.

[18:58:57][js] *** Phillip Cartel elrak egy fegyvert. (Ingram Mac 10)
[18:59:01][js] *** Phillip Cartel elővesz egy fegyvert. (Ingram Mac 10)
[18:59:37][js] *** Phillip Cartel kivesz egy tárgyat a kesztyűtartóból. [Kötszer]
[18:59:38][js] *** Phillip Cartel kivesz egy tárgyat a kesztyűtartóból. [Kötszer]
[18:59:38][js] *** Phillip Cartel kivesz egy tárgyat a kesztyűtartóból. [Kötszer]
[18:59:39][js] *** Phillip Cartel kivesz egy tárgyat a kesztyűtartóból. [Feszítővas]

Ezután állítottalak meg ahol tudtad hogy azért jövök amiért megölted a srácot, megkérdeztem hogy miért ölted meg a rendőrt, miért cigiztél maszkban a motoron ami a logból is jól látható hogy 15mp alatt eltudtál szívni egy egész szálat.
A rendőr ölésre az volt az indokod hogy menekültél és elkapták az egyik társadat.

[19:03:09][js] Phillip Cartel: (( volt rá okom le lőni a rendőrt elkapták az egyik barátom és igy találtam helyesnek ))
[19:03:23][js] Flecso: (( Hát de nem is ő kapta el, nem is volt ott senki. ))
[19:03:26][js] Phillip Cartel: (( ellőte meg üldöztek ))
[19:03:51][js] Phillip Cartel: (( csak hogy kevesebb legyen ))
[19:03:59][js] Phillip Cartel: (( és hogy egyszerübb legyen ))
[19:04:35][js] Phillip Cartel: (( csak mi épp egy bandát támadnánk meg pont ahol volt és be zavart hogy ott ált ))
[19:07:07][js] Phillip Cartel: (( az emberünk az egy teljesen veszélyes helyen volt ))
[19:07:19][js] Phillip Cartel: (( Irl is nem parkolnék egy ilyen helyen ))

Az ECG felett állt Hardy az út szélén, a bizonyos banda terület ahova beakartatok menni a másik irányba van nem mellesleg, kb 3 utcával lejjebb.
Miután lerendeztük, kissé megkésve de Hardy-t visszavittem a helyére akitől azt az információt kaptam hogy egész nap hamis rendszámmal mászkáltál a rendőrök között. Több szempontból is sértetted a szabályzatot és mivel úgy gondoltam hogy ez kevés indok hogy megölj egy rendőrt ezért megkaptad DM-ért a szankciót.

levi10

Aktív Forumozó
Játékos
Üzenetek:31
Értem, hat szerintem meg kaptam minden informácio lehet zárni ezt szerintem nincs sok esélye így.

Állapot
A témához nem lehet hozzászólni, mert le van zárva.

Kinézet személyre szabása

Top Alsó