Paul Saitchel ---> Johan Ede

Állapot
A témához nem lehet hozzászólni, mert le van zárva.

Qwertz202

Újonc
Játékos
Üzenetek:5
Paul Saitchel
unban.png

Név: Paul Saitchel
Adminisztrátor neve: Álítólag Johan Ede, de nem tudom ki volt mert nem voltam hivatalos megbeszélésre kitiltásom idején.
Indok: Álítólagos ooc kereskedelem.
Tiltás időpontja: 2021-02-03 16:40:42 - 2021-02-10 19:00:45
Meddig tart a ban: Soha
Hányszor voltál tiltva a szerverről: Csak 1-szer.
Miért kérsz unbant: Minden ismerősöm itt játszik ismét, szeretnék velük szerepjátékozni. Sok az újdonság, ki szeretném próbálni.
Min változtatnál, ha vissza jönnél a szerverre: Az egész Ban értelmetlenül került rám, mely hülyeség és sértődések halmaza alapján került rám. Nem volt tökéletes baráti köröm, de ezt idővel sikerült kiküszöbölni. Remélem a jövőben nem lesz hasonló probléma.
Összességében jogosnak érzed a tiltást: Őszintén jogosnak abszolút nem érzem a bant, de nem hibáztatok senkit, nem játszottam a szerveren akkor, így nem is forditóttam rá erőt hogy kiküszöböljem.

Laca

Fékezhetetlen
Vezetőségi tag
Head of Staff
Üzenetek:7,449
-
Szia!

Biztos volt alapja annak a kitiltásnak, főleg ilyen indokkal. Próbálj meg visszaemlékezni, hogy mi is történt pontosan.

Qwertz202

Újonc
Játékos
Üzenetek:5
Paul Saitchel
Emlékezni emlékszek rá. Én ugyebár abbahagytam a játékot teljesen. Nem foglalkoztam az ottani témával. 2 másik haverom összekapott valamin, erről én természetesen nem tudtam... Rámírt a sértődött fél, kérdezősködött meg fura kérdéseket tett fel. Én meg a szokásos poénkodásokkal válaszoltam is neki. Az mint ahogy kiderült adminoknak volt szánva. Én nem foglalkoztam vele, de voltak belőle balhék. Végül ha minden igaz semmis lett az ügy mivel mindketten folytatták bann nélkül a játékot, egyedűl rajtam maradt. Ha szükséges egy dc megbeszélésre is tudok jönni, az egyik érintett féllel.

Állapot
A témához nem lehet hozzászólni, mert le van zárva.

Kinézet személyre szabása

Top Alsó