Jogtalan Panasztétel - Gayden Larson és Rhett nevezetű játékossal szemben

Állapot
A témához nem lehet hozzászólni, mert le van zárva.

Loona_The_Hellhound

Aktív Forumozó
Játékos
Üzenetek:34
Rachel Collins, Vivien Choudhary
panaszkonyvj.png

Neved: Ximena Hernandez
Játékos(ok) neve: Gayden Larson és társa Rhett.
Panasz oka: Szerverszabályzat szegés.
Panasz kifejtése: Hétfő este volt egy üldözés, ami egy ATM rablás után kezdődött. Két csapatban voltunk és mi volt a szóban forgó autóban. Több okból sem éreztem megfelelőnek a helyzetet, ezért adminisztrátorok felé fordultunk kérdésünkkel. Nem sokkal később Klaudia el is teleportált minket egy tetőre, ahol megbeszéltük az esetet de mivel.. csak mi kaptunk szankciót így jobban utána néztem. Mivel mi korrekten jeleztük hibánkat és bár elfogadtam némileg a döntését egy dolog még zavart. A rendőrség túlzott agressziója, amely az üldözés során folyt. Régen is voltam PD-s és emlékeztem rá, hogy valami határ van ezeknél a műveletknél. A bizonyítékokhoz csatolom az észrevételem és a panaszom okának bizonyítékát.
Bizonyíték (kép, log, videó):

Videó link -
Észrevétel - Megjegyzés: MEGJEGYZÉS

Laca

Fékezhetetlen
Vezetőségi tag
Head of Staff
Üzenetek:9,148
-
Szia!

Az a koccanás szinkron is lehet, de semmiképpen sem PIT manőver. Volt tényleges szabálysértés ami a PIT manőverre vonatkozik?

Loona_The_Hellhound

Aktív Forumozó
Játékos
Üzenetek:34
Rachel Collins, Vivien Choudhary
Őszintén szólva én ezt nem igen éreztem szinkron hibának, mert elég látványosan belénk jön.

Ha megnézed a videót ott még tol is minket egy pár percig. A mi autónk kb 190 - 200 -at megy, de amikor belénk jött feltolt 210 környékére. Emiatt nem gondolom, hogy csak szinkron hiba.

A szinkront még elfogadnám, ha egy pillanatra lett volna de mivel a jármű kb 1 percig ott van a kocsink hátuljában és látványosan megtolja. Ezt az egyet kifogásolom a helyzetben.

Állapot
A témához nem lehet hozzászólni, mert le van zárva.

Kinézet személyre szabása

Top Alsó