Jogtalan Panasz Fater admin ellen.

Állapot
A témához nem lehet hozzászólni, mert le van zárva.

ChesterNebro

Újonc
Játékos
Üzenetek:9
panaszkonyv.png

Neved: Edward Morton
Adminisztrátor(ok) neve: Fater
Panasz oka: Jogtalan szankció osztás
Panasz kifejtése: A mai napon csináltunk egy RP-t az NS fraciómmal. A rendőrök hamar reagáltak az esetre,
meneküéni kezdtünk. Egy ponton a rendőrök ügyesen beszorítottak minket, szóval futni kezdtünk. Szerencsére én el tudtam menekülni. Ezután kicsit eltávolodtam a helyről, átöltöztem. (teszem hozzá hogy volt rajtam egy hátitáska, amibe simán beférnek a ruhák). Ilyenkor már sokadjára mentek el a környéken a rendőrautók, ezért azt találtam ki hogy elkezdzem túrni a kukákat hogy vegyüljek a környékbeli emberekkel. ( Davisen történt ez, ezért jutottam erre). Valahol ilyenkor teleportált hozzám fater. Hivatkozott a nonos átöltözésemre, ami szerintem egyáltalán nem az. Utánna arra is hogy kukáztam, viszont ezt RP-s keretek között tettem, nem csak random, funból. Az indoklásom többi részét már ooc chaten leírtam. Nem érzem jogosnak ezeket a szankciókat.
Bizonyíték (kép, log, videó):
[19:37:17][js] [oneAdmin] Fater hozzád teleportált!
[19:37:22][js] Fater: (( szia ))
[19:37:25][js] Edward Morton: (( szia ))
[19:37:44][js] Fater: (( Mit láthatunk tőled az elmúlt 15 percben? ))
[19:38:03][js] Edward Morton mondja: Hogy elfutok?
[19:38:06][js] Edward Morton mondja: (())
[19:38:07][js] Edward Morton: (( hogy elfutok? ))
[19:38:20][js] Fater: (( Onnantól igen. ))
[19:38:37][js] Edward Morton: (( átöltöztem és most kukázok ))
[19:38:54][js] Fater: (( na ez a baj. ))
[19:39:15][js] Edward Morton: (( elvegyülök nehogy megtaláljanak ))
[19:39:27][js] Edward Morton: (( mi ezzel a baj? most nemértem bocsi ))
[19:39:48][js] Fater: (( Egy rp szituációban nonrpsen átöltözöl, és úgy elkezdesz kukázni, hogy milliós kocsik vannak a neveden? ))
[19:40:12][js] *** Vörösek a szemei az elszívott füves cigitől. [Edward Morton]
[19:40:31][js] [oneAdmin] Fater adminjailbe rakta Sykes Dae Everly-t 1 percre "Crash" indokkal.
[19:41:12][js] *** Az adderall hatásától gyorsan pislog. [Edward Morton]
[19:41:27][js] Edward Morton: (( és ezt ki tuggya hogy mivan az én nevemen? plusz a rp szitu miadt kezdtem el kukázni plusz mivolt non rp-s átöltözés? elbujtam átöltöztem elszortam a cuccokat és most elvegyülök hogy ne legyek gyanus a környéken ))
[19:41:50][js] Fater: (( Illetve mennyire reális, hogy ahol téged üldöztek te kukázol? ))
[19:42:18][js] Fater: (( Az adminisztrátor tudja. ))
[19:42:35][js] Edward Morton: (( ha csak simán elhuzok az nem gyanus lenne? próbálok elvegyülni most nemértem ))
[19:42:47][js] Edward Morton: (( de rp szitu miadt van a kukázás ))
[19:42:57][js] Edward Morton: (( az hogy mivan a nevemen semmi köze az rphez ))
[19:43:12][js] *** Vörösek a szemei az elszívott füves cigitől. [Edward Morton]
[19:43:14][js] Fater: (( Hát ha én menekülők mégha át is öltözök eltűnök a környékről. ))
[19:44:11][js] Edward Morton: (( nemtudok mert ittvan 40 zseka inkább ovatosan elvegyülök mig csendesedik a szitu ha csak elhuzok biztos feltűnőbb ))
[19:44:33][js] Fater: (( Átöltöztél ))
[19:44:48][js] Fater: (( kutya se foglalkozna veled. ))
[19:45:19][js] Edward Morton: (( mostakkor mennyek el? ))
[19:45:37][js] Fater: (( Szereptévesztés, és Józan ész elvének megsértése miatt 90 perc jailt fogok osztani. ))
[19:45:44][js] Edward Morton: (( buta rp-t hozunk ennél nemtudtam butábbat ))
[19:46:23][js] Fater: (( Fórumon van topikotok? ))
[19:46:35][js] Edward Morton: (( milyen topik? ))
[19:46:38][js] Edward Morton: (( van ))
[19:46:52][js] Edward Morton: (( morton crew ))
[19:47:13][js] Fater: (( Megvan ))
[19:48:03][js] Fater: (( Hát ez szerintem nem fér bele. Mert akkor azokat nem használnátok. Továbbá.... ))
[19:48:26][js] Edward Morton: (( buta karaktereket hozunk ))
[19:48:27][js] Fater: (( A tagok főleg fiatal fehér srácok, ritkán nők, akik a Morton család gazdag gyerekeinek a haverjai, ismerősei, ))
[19:48:44][js] Fater: (( Topikból idéztem. Gazdagok nem fognak kukázni. ))
[19:49:01][js] Fater: (( Ehhez egyetemi diploma sem kell. ))
[19:49:02][js] Edward Morton: (( ic előzmény van mindenröl ahogy ezt kitaláljuk ))
[19:49:12][js] *** Vörösek a szemei az elszívott füves cigitől. [Edward Morton]
[19:49:39][js] Fater: (( Rendben ha nem értesz egyet az ítélettel panaszkönyvet nyithatsz. ))
[19:49:47][js] Edward Morton: (( on rp társalgó 1-be feltudnál jönni? ha nem probléma? ))
[19:50:22][js] Edward Morton: (( (()) ))
[19:50:24][js] Fater: (( Nem megyek discordra. ))
[19:50:45][js] [INFO-info] !{red}ReLay!{white} adminisztrátori szolgálatba lépett! (/pm 5)
[19:51:14][js] Edward Morton: (( attol hogy pénzesek vagyunk még buta embereket hozunk vagyis próbálunk ))
[19:51:44][js] Fater: (( Jó de a gazdagsághoz nem kell ész. ))
[19:52:04][js] Edward Morton: (( ezért nincs is ezért turom a kukát ))
[19:52:12][js] Edward Morton: (( szerephű a történtek alapján ))
[19:52:12][js] *** Vörösek a szemei az elszívott füves cigitől. [Edward Morton]
[19:52:39][js] Fater: (( Mint mondtam részemről a dolog lezárva. Ha jogtalannak érzed nyiss panaszkönyvet. ))
[19:52:55][js] Edward Morton: (( szép napot ))
[19:53:02][js] Fater: (( neked is. ))
[19:53:06][js] [oneAdmin] Fater berakott adminjailbe 90 percre a következő indokkal: Józan ész elvének megsértése, Szereptévesztés
[19:53:06][js] [oneAdmin] Fater adminjailbe rakta Edward Morton-t 90 percre "Józan ész elvének megsértése, Szereptévesztés" indokkal.

Megjegyzés: Nincsen

fater

Fékezhetetlen
Adminisztrátor
Üzenetek:1,301
Szia

A logban kiderül miért kaptál szereptévesztésért adminjailt, de idézek a következő topikból.
https://forum.onerp.hu/threads/leírás-kukázás.29121/
"Arra azért figyeljen mindenki, hogy a karakteréhez hű maradjon, itt úgy kell érteni hogy, ha eddig egy közép vagy egy felső osztályba tartozó karakter Rp-ztél akkor azzal ne ugorj fejest az első kukába. Maradj meg a szerepedbe vagy ez következményt fog maga után vonzani mint Szereptévesztés."
Azért józan ész elvének a megsértéséért kaptál jailt mert átöltöztél és végigtúrtad a környező utcák kukáit ahol téged üldöztek, és a társadat állították elő. Egy ilyen helyzetben a menekülés lett volna az ésszerű döntés, de ezeket technikailag megindokoltam a helyszínen neked.

ChesterNebro

Újonc
Játékos
Üzenetek:9
Attól függetlenül hogy a karakteremnek van pénze, nem lesz okosabb. Ez nem karakteridegen. Az pedig hogy elmegyek a helyszínről, esetleg ott maradok úgy hogy leplezem magam teljesen egy IC dolog.

Laca

Fékezhetetlen
Vezetőségi tag
Head of Staff
Üzenetek:8,138
-
Head of Staff hozzászólás
Hello,

Világosan le van írva, hogy mire való a script. Az általatok "gazdagnak" RP-zett, de hülyegyerek még attól nem ezt fogja elsőnek meglépni amit Te csináltál. Zárom.

Állapot
A témához nem lehet hozzászólni, mert le van zárva.

Kinézet személyre szabása

Top Alsó