Pótkocsi felcsatolási probléma (csatolmányban kép típusról)

Állapot
A témához nem lehet hozzászólni, mert le van zárva.

JakeFury

Fórum Betyár
Játékos
Üzenetek:144
Ajredzsi Stevens

qh62gjT.png

Szerverrel kapcsolatos hibák

In Game Neved/Discord Neved

» Jake Ruiz Heke / jake_heke «

Hiba megnevezése

» Pótkocsi felcsatolási hiba «

Hiba bővebb leírása

» Sziasztok! A tegnapi napon véletlenül duplikáltam egy hiba bejelentést ami a kamion pótkocsi felcsatolásáról szólt. Resivel ugye minimálisan emelve lett elviekben némely típusnál a tengely, de a problémát okozó pótkocsi esetében nem biztos, vagy nem ment sikeresen valami oknál fogva, ugyanis továbbra is töri a hátsó lökhárítót ez a fajta pótkocsi. Köszönöm amennyiben időt szenteltek a javítására. (Phantom Super kamion esetén próbálva) «

Csatolmányok

» «

Egyéb megjegyzések

» Nem tartok igény se kötbérre, se fixálásra, köszönöm! «

JakeFury

Fórum Betyár
Játékos
Ajredzsi Stevens
Enged ki a pótkocsi kézifékjét és jó lesz. Jobb klick rá és ott van.
Szia! A pótkocsira hiába kattintok, úgy nem csinál semmit. Ellenben beállni nem tudok alá sérülésmentesen ahhoz, hogy az általad írt formában kitudjam engedni a kéziféket sajnos.
Kisebb törés mellett sikerült alá állnom, de nyilván a fő szempont az lenne, ha a járműben semmilyen sérülés nem keletkezne egy ilyen alapvető funkció használatakor.

Altos123

Pletykafészek
Játékos
Üzenetek:129
Mishel Molina
Szia! A pótkocsira hiába kattintok, úgy nem csinál semmit. Ellenben beállni nem tudok alá sérülésmentesen ahhoz, hogy az általad írt formában kitudjam engedni a kéziféket sajnos.
Kisebb törés mellett sikerült alá állnom, de nyilván a fő szempont az lenne, ha a járműben semmilyen sérülés nem keletkezne egy ilyen alapvető funkció használatakor.
Feljön a menü neked ha jobb klickelsz a pótkocsira?

JakeFury

Fórum Betyár
Játékos
Ajredzsi Stevens
Feljön a menü neked ha jobb klickelsz a pótkocsira?
Nem, semmilyen menü nem jött fel. Mikor írtad ezt az opciót tettem rá egy próbát direkt, lerakam útközben a rakományt (kamion hátuljának már mindegy volt), de semmi.
Kiengedni a kéziféket nem kizárólag akkor lehet, ha rá csatlakozol? ..vagy változott?

PecsriK

Kritikus
Adminisztrátor
Üzenetek:272
Max Meyer
Kiszállsz a kamionból, odasétálsz a pótkocsihoz, jobb klikk és vannak különböző lehetőségeid. Kiválasztod, hogy kézifék kiengedése.

Altos123

Pletykafészek
Játékos
Üzenetek:129
Mishel Molina
Nem, semmilyen menü nem jött fel. Mikor írtad ezt az opciót tettem rá egy próbát direkt, lerakam útközben a rakományt (kamion hátuljának már mindegy volt), de semmi.
Kiengedni a kéziféket nem kizárólag akkor lehet, ha rá csatlakozol? ..vagy változott?
Oda állsz a pótkocsihoz ahol a kerekek vannak és arra felé kell érzékelni. Én amikor kamionoztam működött. Nem tudtam beállni alá kiszálltam oda mentem és jobb klickeltem rá és ott írta kézifék kiengedése és jó volt. Majd utána könnyedén alá tudtam tolatni.

JakeFury

Fórum Betyár
Játékos
Ajredzsi Stevens
Kiszállsz a kamionból, odasétálsz a pótkocsihoz, jobb klikk és vannak különböző lehetőségeid. Kiválasztod, hogy kézifék kiengedése.
Szia Pecsrik! Köszönöm az információt, ezt az opciót az elmúlt 1-2 éves kamionos pályafutásom alatt nem ismertem eddig.

JakeFury

Fórum Betyár
Játékos
Ajredzsi Stevens
Oda állsz a pótkocsihoz ahol a kerekek vannak és arra felé kell érzékelni. Én amikor kamionoztam működött. Nem tudtam beállni alá kiszálltam oda mentem és jobb klickeltem rá és ott írta kézifék kiengedése és jó volt. Majd utána könnyedén alá tudtam tolatni.
Köszönöm neked is az információt, ha ismételten bead egy ilyen pótkocsit feltétlenül megpróbálom ezt a lehetőséget.
Eddig kizárólag alá állva engedtem ki/be a kéziféket.

Legend

Fékezhetetlen
Vezetőségi tag
Tulajdonos
Üzenetek:2,479
Silay Denzel
Kövi patchel megemelve ez a típusú trailer is, de egyébként a fentebb leírt kézifék kiengedés segít ilyenkor. Zárok.

Állapot
A témához nem lehet hozzászólni, mert le van zárva.

Kinézet személyre szabása

Top Alsó