Jogos Noah Westfield -->Sykes Dae Everly

Állapot
A témához nem lehet hozzászólni, mert le van zárva.

Sztojka

Klaviatúra Gyilkos
Játékos
Üzenetek:99
Noah Westfield / Lena Chambers
panaszkonyvj.png

Neved: Noah Westfield
Játékos(ok) neve: Sykes Dae Everly
Panasz oka: Elég erős MG gyanú
Panasz kifejtése: Hello.. Nos, ott kezdeném hogy Layla Ashton lett intézkedés alá vonva.. Ahonnan be is vittük az LSPD-re.. Útközben a semmiből meg jelent Sykes Dae Everly, úgy hogy addig a környéken sem volt.. Viszont ahogy el indultunk és be mentünk a PD-re pont tudta hova kell jönni és mikor.. Mindezt azzal alapozta hogy.. "be hoztatok egy embert akinek a Benny's-ben kéne lennie, de nincs ott" Jön a kérdés, hogy honnan tudta hova lett be víve.. Honnan tudta, hogy Ő lett bevíve.. És milyen realitás alapjon jön be hogy... Hát nincs bent a telepen úgyhogy elmegyek a rendőrségre biztos ott van.. Elég feltűnő volt..
Bizonyíték (kép, log, videó):
Megjegyzés: Négy darab PD-s nézte végig az esetet. :)

DarK

Fórum Betyár
Adminisztrátor
Üzenetek:144
.
Adminisztrátor hozzászólás
Sziasztok!

A panaszkönyvet én fogom kezelni.

Szeretném megkérni a vádlott feleket @szikes92 és @Leila98 -t , illetve PD oldalról @Sztojka -t és az említett 4 embert arra, hogy 24 órán belül, fejtsék ki részletesen a pontos történéseket.

Sztojka

Klaviatúra Gyilkos
Játékos
[a] Sziasztok!

A panaszkönyvet én fogom kezelni.

Szeretném megkérni a vádlott feleket @szikes92 és @Leila98 -t , illetve PD oldalról @Sztojka -t és az említett 4 embert arra, hogy 24 órán belül, fejtsék ki részletesen a pontos történéseket. [/a]
Szia.. Layla Ashtont igazoltattuk, mert gyorsan hajtott.. Aztán IC elkezdtünk össze szólalkozni, ami el jutott egy olyan pontra, ahol volt elég indokunk be vinni a Layla-t. Ki szedtük a kocsiból nagy nehezen.. Ki emelném hogy Szikes még mindig nem volt látható sehol sem. Meg történt az át kutatás, bilincsbe rakás és a miranda jogok felsorolása, ez egy kb 4-5perc.. Itt még mindig nem volt Szikes a közelben sem.. El kezdtük bevinni a Layla-t, és kb két kanyar után jelent meg csodával határos módon a két rendőrautó közül pont annál amelyik éppen viszi be a haverját. Direkt el kanyarogtam, hogy követ e és hát nyilván követett. Be vittük a kihallgatóba és egész odáig fent állt szikes az NPC-nél.. Ahogy elkezdtük a kihallgatást jeleztetett az NPC-vel, hogy Ő itt van. Azzal a mondattal jelent meg, hogy be hoztunk valakit akinek a Benny's-ben kéne szerelnie, de nincs ott.. Ez már ön magában is elég érdekes, mert.. Ha nem szerel akkor BIZTOS a rendőrségen lesz.. És úgy volt alakítva az Ő rp-je, hogy PONT Layla Ashton-ra lyukadjunk ki, úgy hogy nem is tudhatta hogy Ő lett be víve... Röviden de mégis tömören össze foglalva.

Leila98

Pötyögtető
Játékos
Üzenetek:51
Layla Ashton
Én csak annyit fűzök hozzá, hogy mikor rendőr autóval indultunk el a Drafteremtől akkor ment ott el Szikes szóval nem gondolnám mgnek mert ismeri Szikes az autóim és valószínűleg felismerte az autóm és onnantól jött a rendőr autó után. Többi leírtak meg úgy volt.

szikes92

Haladó
Játékos
Üzenetek:17
Sykes D Moyu
Na nemgondoltam volna hogy pkra fog kerülni. Layla sokáig nem volt elérhető a telepen, aminken okán tudva levő volt hogy hol is keressem. Ismerve a karaktere habitusát, egyből gondolható volt hol is keressem.. Az hogy , a környénken nem voltam, nem releváns hisz a Bennys is a környéken van

Sztojka

Klaviatúra Gyilkos
Játékos
És egyből azt gondoltad, hogy a rendőrségen van... Kissé furcsa nekem

szikes92

Haladó
Játékos
Sykes D Moyu
Igen, mivel tudva levő hogy nincs a telepen, és tudom azt, hogy milyen a habitusa, egyből erre asszocialok
szerk. 1: Mindemellett tudjuk hogy a PD mi alapján viszi be az embereket, szóval igy a PK meg is forditható...Sztojka, a te esetedben pláne
szerk. 2: Ha úgy van vállalom a szankciót. De nem érzem relevánsnak

Laca

Fékezhetetlen
Vezetőségi tag
Head of Staff
Üzenetek:7,962
-
Mindemellett tudjuk hogy a PD mi alapján viszi be az embereket, szóval igy a PK meg is forditható...Sztojka, a te esetedben pláne
Akkor legközelebb nyitni kell egy topicot, ha ilyen merül fel. A hozzászólásaidat egybe rendeztem, légy oly kedves a jövőben ne mondatonként újat írni.

Sztojka

Klaviatúra Gyilkos
Játékos
Igen, mivel tudva levő hogy nincs a telepen, és tudom azt, hogy milyen a habitusa, egyből erre asszocialok
szerk. 1: Mindemellett tudjuk hogy a PD mi alapján viszi be az embereket, szóval igy a PK meg is forditható...Sztojka, a te esetedben pláne
szerk. 2: Ha úgy van vállalom a szankciót. De nem érzem relevánsnak
Miért lehetne meg fordítható a PK pont az Én esetemben? Gondolom nem ez volt az első eset amikor nem volt a telepen a haverod, és eddig egyszer sem jöttél oda.. Csak akkor amikor be vittük...

Toni

Újonc
Játékos
Üzenetek:6
Akira Aikawa
Sziasztok, mint a négy darab PD-s egyike írok ide, a másik sráccal együtt aki velem volt, tehát ha úgy vesszük két ember nevében. (Mivel ugyanazt tudnánk leírni teljes egészében)
Röviden és tömören a részünkről annyit tudunk leírni hogy ki lettünk hívva egy igazoltatásra, ahol történt ami történt IC, mi személy szerint nem láttuk Szikest a környéken, de megmondom őszintén nem is arra figyeltem/figyeltünk. A továbbiakban megállja a helyén a fentebb leírt cselekmény, Layla be lett hozva Vespuccira, majd mikor lent a kihallgatóba/celláknál ment az RP akkor a portára érkezett Szikes, őt első sorban mi fogadtuk, majd átadtuk az ügyet Sztojkáéknak, ugyanis ők intézték a dolgot IC.

DarK

Fórum Betyár
Adminisztrátor
.
Köszönöm a hozzászólásokat mindenki részéről.

Tehát akkor @szikes92 állításod szerint, ha Layla nincs a telepen akkor "habitusából" adódóan, te tudod, hogy hol kell keresni, ahogy ezt le is írtad: "tudva levő hogy nincs a telepen, és tudom azt, hogy milyen a habitusa, egyből erre asszocialok" illetve "Layla sokáig nem volt elérhető a telepen, aminken okán tudva levő volt hogy hol is keressem."

Ehhez kapcsolódóan szeretnék feltenni neked pár kérdést:

- Minden alkalommal amikor nincs Layla a szerelőtelepen, akkor hányszor keresed őt a PD-n? Ha eddig egyszer sem, akkor mi alapján jött az ihlet?
- Sztojka válaszából olvasva, mikor te megjelentél akkor már "két kanyarral" odébb voltak az intézkedés helyszínétől. Honnan tudtad azt, hogy mikor és hogy pontosan hol tartózkodott a rendőri intézkedés alatt Layla?
- Tovább olvasva Sztojka válaszát, két rendőrautó volt a beszállíáts alatt és te pont ahhoz áltál oda amibe Layla-t vitték. Ez igaz? Ha igen, akkor honnan tudtad, hogy pont abban ült és, hogy biztosan őt viszik be?

szikes92

Haladó
Játékos
Sykes D Moyu
Köszönöm a hozzászólásokat mindenki részéről.

Tehát akkor @szikes92 állításod szerint, ha Layla nincs a telepen akkor "habitusából" adódóan, te tudod, hogy hol kell keresni, ahogy ezt le is írtad: "tudva levő hogy nincs a telepen, és tudom azt, hogy milyen a habitusa, egyből erre asszocialok" illetve "Layla sokáig nem volt elérhető a telepen, aminken okán tudva levő volt hogy hol is keressem."

Ehhez kapcsolódóan szeretnék feltenni neked pár kérdést:

- Minden alkalommal amikor nincs Layla a szerelőtelepen, akkor hányszor keresed őt a PD-n? Ha eddig egyszer sem, akkor mi alapján jött az ihlet?
- Sztojka válaszából olvasva, mikor te megjelentél akkor már "két kanyarral" odébb voltak az intézkedés helyszínétől. Honnan tudtad azt, hogy mikor és hogy pontosan hol tartózkodott a rendőri intézkedés alatt Layla?
- Tovább olvasva Sztojka válaszát, két rendőrautó volt a beszállíáts alatt és te pont ahhoz áltál oda amibe Layla-t vitték. Ez igaz? Ha igen, akkor honnan tudtad, hogy pont abban ült és, hogy biztosan őt viszik
Tök mindegy mit írok. Egyoldalú lesz a sztori úgy is

DarK

Fórum Betyár
Adminisztrátor
.
Adminisztrátor hozzászólás
Sziasztok!

Köszönöm mindenkinek, hogy leírta saját álláspontját és nézeteit.

- @Leila98 saját védelmed érdekében, kézenfogható érdemi bizonyítékot, rendes magyarázatot a történésekre nem kaptam. Az az egy hozzászólásod önmagában nem állja meg a helyét a saját védelmedben.
- @szikes92 a stílusod kicsit kifogásolható a hozzászólásodban, emelett a kérdéseimre sem voltál hajlandó választ adni vagy bárminemű magyarázatot tanusítani a saját és társad védelmében szemben. Stílusodból leszűrve nem is igazán érdekelt téged az eset.

A panasz MG része @szikes92 -el szemben, védelmi bizonyítékok hiányában illetve a panasszal kapcsolatos további kérdéseim ignorálása végett jogos. Emellett @Leila98 sajátos védelmének hiányában és az MG bizonyosságának okán a panaszkönyv általi vád veled szemben is jogos.

Ennek tudatában, @szikes92 és @Leila98, MG vádjával szankcióban részesültök ami fejenként 60 perc adminjail lesz.

Panaszkönyvet zárom. Helyezem.

Állapot
A témához nem lehet hozzászólni, mert le van zárva.

Kinézet személyre szabása

Top Alsó