National Front

Vörös

Lelkes Forumozó
Játékos
Üzenetek:35
Antonia Heyner

S1qD5J2.png


National Front
Isten, haza, család, becsület.A National Front egy olyan politikai párt, amely fontosnak tartja a keresztény értékeket, és gazdasági téren a piacgazdasági elvek mellett áll ki. Célja a nemzeti öntudat megerősítése, az amerikai társadalom etnikai kiegyensúlyozottságának biztosítása, és a közéletben valóságos változások megteremtése, amelyek a diktatúra és az elnyomás helyett a nemzet akaratának érvényesítését célozzák. A párt támogatja a célcsoportokra szabott finanszírozási lépéseket a vállalkozások számára, az induló vállalkozásoktól a növekvő innovatív vállalkozásokon át a kis- és középvállalkozásokig.


Ideológiájuk:

Nemzetikonzervativizmus
Amerikai nacionalizmus
Antikommunizmus
Kereszténydemokrácia
Agrárizmus
Bevándorlásellenes
Iszlámellenesség


National Front - Pártpogramok
  • Határellenőrzés újboli bevezetése, hogy megakadályozzuk az illegális bevándorlók bejutását az országba.​
  • Többet a kisvállalkozásoknak, kevesebbet az államnak. A magas adók illetve illetékek és díjaknak köszönhetően a kisvállalkozók ellehetetlenítve vannak, ezt a dinamikat meg kell hogy törjük mert egyrészt az országunk jóléte, az egészséges kisvállalkozói szektortól függ.​
  • Büntetni a bűnözőket ahelyett, hogy elkényeztetnénk őket! Ezáltal a Penal-Code szigorítása, bővítése.​
  • Kábítószerek legalizálását, bagetellizálásnak megakadályozása.​
  • Új, kormány által létrehozott, méltányosan fizetett munkahelyek.​
  • Természetvédelem, az állatvédelem segítése ezzel kapcsolatos szervek kialakításának támogatása, segítése.​

 
Utoljára szerkesztve:

Vörös

Lelkes Forumozó
Játékos
Üzenetek:35
Antonia Heyner
TÖRVÉNYJAVASLATOT FOGUNK BENYÚJTANI ❗

Napjainkban a magas adók illetve illetékek és díjaknak köszönhetően a kisvállalkozók teljesen ellehetetlenítve vannak. Ezt a dinamikat pedig nekünk kötelességünk megtörni mert egyrészt az országunk jóléte, az egészséges kisvállalkozói szektortól függ.

A mai nap Mila Harvey kamionos cégvezetőnél jártam, volt szerencsém a telephelybe betekintést kapnom és elkeserítő tényekkel találkoztam.

A legtöbb probléma között a legjelentősebb, hogy nem elég hogy magas adókkal kell megküzdeniük az állampolgároknak, hanem a magas üzemanyagárat is ők szenvedik meg, a kormány úgy gondolja hogy helyes döntés megfizettetni a néppel, a pályakezdő fiatalokkal kik vagy messziről járnak dolgozni a városunkba, vagy a városunkból vidékre indulnak a hét mindennapján dolgozni.

Ezért fogunk a következő napokban törvényjavaslatot benyújtani az üzemanyag árnak csökkentésére.

268GvYZ.png
 

Brownie

🍪Süti, a modi🍪
Fórum moderátor
Üzenetek:164
Camilla Roberts
Fórum moderátor hozzászólás
Helló! A topic-ban már két hete nem történt aktivitás, így áthelyezem. Amennyiben folytatnád, keress fel egy moderátort.
 

Vörös

Lelkes Forumozó
Játékos
Üzenetek:35
Antonia Heyner
[Mod]Helló! A topic-ban már két hete nem történt aktivitás, így áthelyezem. Amennyiben folytatnád, keress fel egy moderátort.[/Mod]
Hali, jönnek posztok csak ez egy hosszabb folyamat mint egy élménykép.
Áttudnád helyezni inkább a választási iroda topicba? Inkább odavaló lenne ez a topic, mint ns-be csak utólag találtam meg.
 

Vörös

Lelkes Forumozó
Játékos
Üzenetek:35
Antonia Heyner
Ismét siker!
A Zajszennyeződéssel kapcsolatos törvényjavaslatunk, jelentős módosítással, de elfogadásra került. A fokozatos változások remélhetőleg elegendőek törekvéseink jövőben megvalósításához.
[link]

(( https://docs.google.com/document/d/...ObicjQLVTHexf13YBO11xGVeU-LfLasSjqPSBYNNU/pub ))

A Nemzeti Front kezdeményezi a rendvédelmi dolgozók magasabb elismerését és megbecsülését. A mai megnehezedett, emberfeletti teljesítményük révén.

sngine_23c47f2d45cf295bbfa26df559dd92a1.png
 

Kinézet személyre szabása

Top Alsó