Név: Napoleon Toscano
Adminisztrátor neve: Dr Aiden Lawson
Indok: "Többszörös OOC hazugság, közösségbomlasztás."
Tiltás időpontja: 2020.11.23.
Meddig tart a ban: Örök bann.
Hányszor voltál tiltva a szerverről: Egyszer sem voltam még kitiltva a szerverről.
[size=12pt]Miért kérsz unbant: Előszöris sziasztok! Szeretnék elnézést kérni, azokért a dolgokért, amiket tettem. Igen, tudom nagy hülyeséget csináltam. Nagyon szeretnék visszatérni a szerverre játszani, mivel nagyon hiányzik a közösség és az RP. Más szerveren nem találtam meg ezt a színvonalat, és társaságot. Látom azt, mennyi és milyen újdonság kerül be a szerverre, mióta ki lettem sajnálatos módon tiltva. A szerveren is összesen 1 adminjailem volt, egy 5 perces szankció.
[size=12pt]Min változtatnál, ha vissza jönnél a szerverre: Lényegében akkoriban eléggé felhúztam magam, úgyvoltam vele hogy semmi sem érdekel. Ezen már változtattam is, úgy éreztem elkell telnie valamennyi időnek, hogy megpróbálhassak visszakerülni a szerverre. Teljesen az RP-re koncentrálnék, és nem hagynám magamat befolyásolni senki álltal. Nem mást hibáztatok, én rontottam el az egészet, én tettem meggondolatlan kijelentéseket. Természetesen figyelmesen átrágtam a szabályzatot, szóval úgy gondolom hogy részemről többé a szabályszegés gyanúja nem áll fent. Szóval, kimerem jelenteni, hogy utolsó eséllyel is merem vállalni az unban-t, mivel ez még egy + motiváció számomra, hogy odafigyeljek. Szeretnék elköszönni a Toscano névtől is, emelett egy színvonalas karaktert hozni a szerverre. Tudom, hogy a szervernek a szabályzata, szigorú és összetett, amit teljes mértékben megis értek. Megtanultam azt, hogyha bármi gondom van, akkor azt megtartom magamnak akár jó akár rossz véleménnyel rendelkezem a dologról. Köszönöm hogy elolvastad, mégegyszer szeretnék elnézést kérni.
[size=12pt]Összességében jogosnak érzed a tiltást: Igen, teljes mértékben jogosnak érzem a kitiltást.