Nagyobb hullámok, több vihar

django

Pletykafészek
Játékos
Üzenetek:119
Kevin Stamper

qh62gjT.png

Szerverrel kapcsolatos ötletek

In Game Neved/Discord Neved

» Kevin Stamper/djangesz «

Ötleted leírása

»
Ez a szörfölés dolog nagyon bejön, csak kicsit fura, hogy nagyon kicsik a hullámok. Két dologgal egészíteném ki, a kettő kötődne egymáshoz. Rákerestem a neten, és léteznek olyan modok, amelyek megnövelik a hullámok méreteit, csatoltam is egyet. Nyilván a linken vannak irreálisan nagy hullámok is, de ha megnézitek a 0.5-öst, szerintem elég szép kis hullámok. Na most mi lenne, ha a hullámok méretei befolyásolnák a szörfözés sebességét? Pl. ha kicsi hullámok vannak, és viszonylag jó idő, szélcsend, akkor a szörfdeszka lassan menne, ha pedig szelesebb idő lenne, és nagyobb hullámok vannak, akkor a deszkázás is gyorsabb lenne.

Ezzel kapcsolatban szerintem nem ártana egy kicsit változatosabb időjárás. Bár az időjárás LA-hez van kötve, egyrészt úgy vettem észre, hogy fordított lett időközben, azaz a szerveren nappal hűvösebb van, 15-18 fok körül, estére meg felmegy 28 fokra. A másik ezzel kapcsolatban, hogy bár a hőfok követi az LA időt, magán a szerveren az időjárás nem mindig követi le. Volt, hogy megnéztem LA-ben milyen idő lesz, volt, hogy az előrejelzés szerint elég szeles vagy esős idő lett volna, de a szerveren szélcsend volt.

Amikor nagyobb hullámok lennének, kapnának a játékosok is egy jelzést a chat-en, hogy a következő egy két órában nagyobb hullámok várhatóak. Vagy akár azt is lehetne, hogy az időjárás előrejelzés applikációba lehetne látni előre 1-2 nappal, hogy milyen időjárás lesz (jelenleg ha jól tudom csak 1-2 órára lehet előre látni). Az applikációba írhatná előreláthatólag a hullámok méretét is.

Szerintem nagyon jó a szörfös rendszer így is, a fent leírtak esetleg egy kicsit növelnék a realizmusát. Viszont ez csak az én személyes meglátásom, amennyiben mások úgy gondolják így is tökéletes, nekem az is tökélete! :D

«

Csatolmányok

» https://www.gta5-mods.com/misc/natural-bigger-waves «

Egyéb megjegyzések

» Nincs. «

Legend

Fékezhetetlen
Vezetőségi tag
Tulajdonos
Üzenetek:2,879
Silay Denzel
Ettől a patchtől kezdve a hullámokat randomizálja a szerver óránként, szóval lehetnek nagyobbak, mint amilyenek eddig voltak. (De akkora nem, mint amekkorát linkeltél, azt nem tudom, hogy hogyan szinkronizálná le a FiveM.) A többi pedig LA időjáráshoz van kötve, belekalkulálva az időeltolódást.

Martinez

Lelkes Forumozó
Játékos
Üzenetek:42
Én is észre vettem, hogy éjszaka 30 fokok vannak napközbe meg 15 fokok ami kicsit érdekes. Illetve szerintem lehetne több eső avagy változatosabb időjárás eltérve LA-től akár úgy mint régen volt. Elég unalmas a sok napsütés a szerveren, feldobná szerintem a változatosabb időjárás több dolgot is.

Kinézet személyre szabása

Top Alsó