Munkás jelentkezése.

Állapot
A témához nem lehet hozzászólni, mert le van zárva.

MUNKAS

wien 12 nem 8 ker
Fórum moderátor
Üzenetek:158
gmod.png
MUNKAS


logo.gif


Magamról pár szóban

logo.png
Bence vagyok, 21 éves jelenleg. Időmnek a legtöbb részét a munka tölti ki, viszont szabadidőmben általában a kocsimat bütykölöm, vagy játszok a haverokkal gépen valamivel. Alapból egy csöndesebb, visszahúzódóbb emberke vagyok, viszont ha valakivel megtalálom a közös hangot, akkor nagyon megnyílok. Szeretek vicces lenni, és poénkodni, de nyilván szükséges megtartani a komolyság és a vicceskedés között a mércét. Nagyon sokat szeretek netezni, illetve fórumokon, közösségi oldalakon lógni, mert lekötnek, és szeretem őket nézegetni. Szeretem a lazaságot, nem szeretem ha valahol nagy a feszkó, és örülök, ha egymással kijönnek azok az embereket akiknek ugyan azt a feladatot kell végezniük minden nap, hisz azzal, hogy feszültség van egymás közt, csak a saját vállunkat terheljük, ezért inkább a chilles lifestyle-t szoktam választani IRL is. Nem szeretnék itt nagyon privát információkat közölni, amennyiben kellő, úgy discordon 4 szemközt szívesen válaszolok a kérdésekre.


Miért szeretnék moderátor lenni, miért engem válassz?

logo.png
Az MTA-t ha nem csalnak az emlékeim 2014 közepén kezdtem (RolePlay) ekkor már természetesen elkezdtem ott fórumozni. Lehet már páran ismertek, hiszen jó pár MTA-s van itt is tudomásom szerint.Ez idő alatt rengeteg minden történt, illetve rengeteg percet öltem bele az RP világába. Szerveren kétszer voltam adminisztrátor, illetve fórumon egyszer globális moderátor. Ennyi idő alatt volt időm bőven arra, hogy elég tapasztalatot szerezzek, illetve mint szakmabéli értek a weboldalak kódolásához valamennyi szinten, illetve a szöveg megformázások, weboldalakon való kiigazodás nem jelent problémát egyáltalán, hiszen informatikai szakágba utazok, tehát nem zöldfülűként kezdeném, ha esetleg arra kerülne sor, hogy meghallgatásra jutok. Mint minden embernek, természetesen nekem is vannak negatív tulajdonságaim, mégpedig hirtelen indulatos vagyok amelyből a legtöbb problémám szokott lenni, néha-néha lusta, illetve a stílusomon is faraghatnék visszagondolva néha. Viszont úgy gondolom, senki sem tökéletes, és ha már pozitív dolgokat írok magamról, szükségesnek látom, hogy a negatívról is tudjanak az emberek. Viszont ennek ellenére, nem vagyok haragtartó egyáltalán, csapatban jól megszoktam állni a helyemet, ha kijövök a társaimmal is, nagyon aktív vagyok főleg a fórum területén, hiszen ha nem is játszok, telefonról bármikor felnézegetek ha időm tartja, ezért is szeretem, a játékok már annyira nem kötnek le. Szigorú de egyben laza is vagyok, eközött is meg kell tartani a megfelelő mércét, tudni kell mikor kell minek lenni. Úgy vélem, hogy a tapasztalataim miatt, illetve jártasságom, és aktivitásom miatt nem vagyok egy rossz választás.


Közösségrombolás a fórumon


logo.gif
Úgy gondolom az egyik legfontosabb dolog egy szerveren, hogy legyen egy jó közösség, hiszen ha jó közösség van, akkor fix player számra tehetünk szert, illetve a szerver játékosai is terjesztik az igét, hogy erre a szerverre már csak a közösség miatt érdemes felnézni. Sajnos vannak olyan esetek is, mikor egy általad megbízott "barátod" hátba szúr, de a mai világban ez már sajnos így megy, és természetes. Rengeteget számít egy adott ember hozzáállása egy adott dologhoz, esetleg emberhez, illetve fontos, hogy kijöjjünk jól egymással, hiszen a provokációkból, esetlegesen háta mögött beszélve, téves információkból konfliktusok születnek, és ebből adódóan van a folyamatos probléma forrása, de ezt a témát örök életen át lehet firtatni, hiszen mindenkinek más és más véleménye van erről, és minden ember más.


Céljaim és motiváció a fórumon


logo.gif
Nos, legfőbb célom, mint remélhetőleg minden moderátornak, hogy minél jobb közösséget tartsunk karban a fórumon, az olyan emberek kiszűrése, akik szabálysértés t követnek el, esetlegesen nem valóak a fórumra egyéb indokok miatt, természetesen példát kell mutatnom főleg az új játékosoknak, amely néha nagyon nehéz, kisegíteni őket, ha esetleg valamit nem tudnak, vagy nem találnak valamit. A legfőbb motivációm az, hogy szerettem mindig is fórumozni, és azon felül a moderációs feladatokkal foglalkozni, és amiért szeretem csinálni, és tudom, hogy rossz se vagyok benne ez motivációt ad, hiszen ha valakinek rossz munkahelye van amibe rossz, nehéz motiváltnak lenni, nemde? Köszi hogy elolvastad.
 
Utoljára szerkesztve:

fearlest

Kivételes Tehetség
Fő Fórum Moderátor
Üzenetek:220
Fő Fórum moderátor hozzászólás
Szia!
Köszönöm szépen a lapba fektetett időd.
Korábban már adtál be lapot, ami az - akkor még - friss UB-d miatt került elutasításra. Úgy gondolom, itt az idő, hogy bízonyíts, így a jelentkezésed elfogadom.
Kérlek keress fel a továbbiakkal kapcsolatban Discordon ((fearlest™#2048))!
 
Állapot
A témához nem lehet hozzászólni, mert le van zárva.

Kinézet személyre szabása

Top Alsó