MrJeges globális moderátor jelentkezése

Állapot
A témához nem lehet hozzászólni, mert le van zárva.

Mrjeges

Pletykafészek
Játékos
Üzenetek:123
AnuOIDo.png

MrJeges globális moderátor jelentkezése

BEMUTATKOZÁSOM

Péter "MrJeges" vagyok 20 éves, 15 évesen kiköltöztem Németországba azon belül is München szélére. Szabadidőm nagy részét a gép előtt töltöm. Mostanában leginkább csak RP-zem és a BCFMD frakciót menedzselem. Nem régiben fél-profi szinten játszottam a Rainbow Six Siegel, ahol viszonylag magas szintre sikerült eljutnom, saját majd külföldi csapattal. Sajnos motiváció veszteség miatt abbahagytam és azóta nem néztem vissza. RP mellett szeretek újonnan megjelenő játékokkal játszani, kedvenc műfajom a story, kaland, RTS játékok. A játékok mellett a szabadidőmet még filmekkel és sorozatokkal töltöm ki.

[size=12pt]TAPASZTALATAIM


Elég hosszú RP múlttal rendelkezem, legelsőnek még 2014-5 tájékán kezdtem el nagyobb MTA szervereken játszani majd kisebb-nagyobb kihagyásokkal újabb és újabb szerekre jártam fel. A legtöbb szerveren magasabb pozíciót is betöltöttem, voltam frakció vezető, több nagyobb szerveren magasabb adminisztrátorként is megfordultam. Terveztünk saját szervert is amibe nagyon sok energiát belefektettünk, közel másfél évig építgettük a szervert majd hirtelen beindult a GTA V RP és evvel mi át is tértünk ide mivel úgy gondoltuk, hogy nem érdemes MTA-ra már szervert készíteni. Ez a váltás 2019 eleje talán közepe felé történt meg, azóta követem a OneRP fejlesztését, amiben részt is vettem mint béta tesztelő.

[size=12pt]MIÉRT SZERETNÉK JELENTKEZNI ÉS MIK A CÉLJAIM ?


A jelentkezésem miértje és célja megegyezik. Szeretném kisegíteni a közösséget és a OneRP csapatának a munkáját elősegíteni. Ezen kívül szeretném kipróbálni magam mint fórum moderátor, hisz az évek alatt azt sajnos még nem volt alkalmam kipróbálni.

[size=12pt]MI ROMBOLHATJA LEGINKÁBB A KÖZÖSSÉGET ?


[size=12pt]Fórumon belül a közösséget legfőképpen a teljesen felesleges vitagenerálás okozhatja, például egy PK alatt két ellenszenves társaság között. Ezek közel teljes szűrése elengedhetetlen egy megfelelően működő szerver életéhez.
 

carlwildes

Pötyögtető
Játékos
Üzenetek:52
Ismerlek a konkurens szerverről, és RP-ztünk is nem egyszer. Nem tudom hogy a legális frakció teszi vagy sem, de te rengeteget változtál pozitív irányba a véleményem szerint.

A röpke 2 hónap alatt amit a szerveren töltöttem egyetlen olyan panaszt vagy szerephűtlen rp-t nem láttam tőled amire azt mondanám hogy ez gáz, és igazából megvagyok lepve hogy végülis ilyen jól betudtál illeszkedni ebbe a közösségbe.


Támogatom a jelentkezésed.
 

blackdog476

Kivételes Tehetség
Very Important Person
Üzenetek:233
[foglobmod]Szia.
Meggyőző volt a lapod, és a rólad kapott visszajelzések is.

Discordon folytatjuk![/foglobmod]
 
Állapot
A témához nem lehet hozzászólni, mert le van zárva.

Kinézet személyre szabása

Top Alsó