Helló!
Gyakorlatilag az ötlet olyan, amit jómagam is majdnem megírtam már..
A motorra annyira rá vagy betonozva, hogy az valami szörnyű.. nem tudom, hogy az Alt:V képes lenne-e kezelni egy olyan sérülésrendszert, mint ami már 1 sajnálatos módon nem létező RageMP szerveren volt.
Sajnos a videóim abból a korból nincsenek meg, de amikor ott pl fronttal nekimentem egy vastagabb ágnak, lerepültem a motorról, egy kezem, egy lábam eltört és elég keményen vérezni kezdtem. Az átlagsebességem lehetett úgy 40-60 közt, ez egy Enduroval történt egy közösségi crossmotorozás közben.
A közelmúltban történt egy incidens például, aminek során egy motoros, bár nem túl nagy sebességgel, de fronttal nekiment egy keresztben álló kocsinak.
A motorosnak abszolút semmi baja nem történt, az egyetlen hatás, ami érte, hogy a motorjával elfordult valamelyik irányba a kocsi mentén, s haladt tovább.
Egy üldözés közben nem fékezve így nekimenni valaminek, s nem lerepülni a motorról picit fura. Én is imádok motorozni RP szerón, sőt, szerintem egy isteni közösségi buli, ebből ilyen baráti köri, esetleg klub eventek is születhetnek, de igenis szerintem kell az is, hogy ne ignoráljuk a falat, vagy oszlopot, amikor ütközünk, hanem a rendszer igenis dobjon le mondjuk a mociról. Tudtommal Single Playerben azért elég szépeket lehet szállni :'D
Amint hazaérek, ígérem, felveszek egy videót, ami egy példa lenne arra, mi az, ami már nem volna legit, mint lerepülés / sérülés nélküli motoros incidens.