Motoron való sebződés javítása

Állapot
A témához nem lehet hozzászólni, mert le van zárva.

Demeter

Újonc
Játékos
Üzenetek:15
Demetrio Gavirio

qh62gjT.png

Járművekkel kapcsolatos ötletek

In Game Neved/Discord Neved

» Demetrio Gaviria / Dem#2998 «

Ötleted leírása

» Az ötletem az lenne, hogyha a motorral közlekedünk és legyen az 30km/h vagy több vagy esetleg csak végig húzzuk a lábunkat egy falnál ne essünk már animba full hpval és törjön el a lábunk/kezünk mellette meg nyílt seb legyen a mellkasunkon. Nem igazán reális a motorral történő baleseteknek a végkimenetele. «

Csatolmányok

» Nem tudok mit csatolni hozzá «

Egyéb megjegyzések

» - «

Laca

Fékezhetetlen
Vezetőségi tag
Head of Staff
Üzenetek:7,206
-
Egy videót mellékelj kérlek, hogy 30km/h-nál animba esel, vagy ha végighúzod a lábad a korlátnál és ilyen sérüléseid keletkeznek.

Demeter

Újonc
Játékos
Üzenetek:15
Demetrio Gavirio
Ha lenne bármilyen olyan programom ami nem 10 fpst generálna felvételkor akkor csinálnék.

Laca

Fékezhetetlen
Vezetőségi tag
Head of Staff
-
Akkor esetleg egy barát/ismerős tudja reprodukálni? Kíváncsiak lennénk erre a jelenségre a Ti szemszögetekből.

Czikkely

Átlagos Forumozó
Játékos
Üzenetek:30
Czikkely
Tanúsíthatom hogy dzseckin is hasonló a baj. Asszonnyal is hasonló történt, picit koccant és animba esett. Viszont nálam ennyire nem érzékeny a téma.

_John_

Kivételes Tehetség
Játékos
Üzenetek:230
Én is tanúsítom, illetve nekem van egy videóm is régebről csak jelenleg nem vagyok otthon szóval pénteken elküldöm nagyon szívesen.
(Remélem még meg van)

Laca

Fékezhetetlen
Vezetőségi tag
Head of Staff
-
Tanúsíthatom hogy dzseckin is hasonló a baj. Asszonnyal is hasonló történt, picit koccant és animba esett. Viszont nálam ennyire nem érzékeny a téma.
Ez annyira GTA V fizika, hogy bele se tudunk nyúlni konkrétan.

Én is tanúsítom, illetve nekem van egy videóm is régebről csak jelenleg nem vagyok otthon szóval pénteken elküldöm nagyon szívesen.
(Remélem még meg van)
Ezt megköszönjük!

Az Elisz

Fékezhetetlen
Játékos
Üzenetek:399
YanTee / Drina Tanner
Helló!
Gyakorlatilag az ötlet olyan, amit jómagam is majdnem megírtam már..
A motorra annyira rá vagy betonozva, hogy az valami szörnyű.. nem tudom, hogy az Alt:V képes lenne-e kezelni egy olyan sérülésrendszert, mint ami már 1 sajnálatos módon nem létező RageMP szerveren volt.
Sajnos a videóim abból a korból nincsenek meg, de amikor ott pl fronttal nekimentem egy vastagabb ágnak, lerepültem a motorról, egy kezem, egy lábam eltört és elég keményen vérezni kezdtem. Az átlagsebességem lehetett úgy 40-60 közt, ez egy Enduroval történt egy közösségi crossmotorozás közben.
A közelmúltban történt egy incidens például, aminek során egy motoros, bár nem túl nagy sebességgel, de fronttal nekiment egy keresztben álló kocsinak.
A motorosnak abszolút semmi baja nem történt, az egyetlen hatás, ami érte, hogy a motorjával elfordult valamelyik irányba a kocsi mentén, s haladt tovább.
Egy üldözés közben nem fékezve így nekimenni valaminek, s nem lerepülni a motorról picit fura. Én is imádok motorozni RP szerón, sőt, szerintem egy isteni közösségi buli, ebből ilyen baráti köri, esetleg klub eventek is születhetnek, de igenis szerintem kell az is, hogy ne ignoráljuk a falat, vagy oszlopot, amikor ütközünk, hanem a rendszer igenis dobjon le mondjuk a mociról. Tudtommal Single Playerben azért elég szépeket lehet szállni :'D

Amint hazaérek, ígérem, felveszek egy videót, ami egy példa lenne arra, mi az, ami már nem volna legit, mint lerepülés / sérülés nélküli motoros incidens.

_John_

Kivételes Tehetség
Játékos
Üzenetek:230
Helló!
Gyakorlatilag az ötlet olyan, amit jómagam is majdnem megírtam már..
A motorra annyira rá vagy betonozva, hogy az valami szörnyű.. nem tudom, hogy az Alt:V képes lenne-e kezelni egy olyan sérülésrendszert, mint ami már 1 sajnálatos módon nem létező RageMP szerveren volt.
Sajnos a videóim abból a korból nincsenek meg, de amikor ott pl fronttal nekimentem egy vastagabb ágnak, lerepültem a motorról.

Legjobb lenne az a rendszer, de azt hiszem ez full alap GTA s

Laca

Fékezhetetlen
Vezetőségi tag
Head of Staff
-
Head of Staff hozzászólás
1.2-ben a motorokon és bicikliken sokkal realisztikusabb lesz a leesés.

Állapot
A témához nem lehet hozzászólni, mert le van zárva.

Kinézet személyre szabása

Top Alsó