Morgana Morrison Pinky karakter története

Állapot
A témához nem lehet hozzászólni, mert le van zárva.

Quinn1993

Újonc
Játékos
Üzenetek:3
bFWC1YI.png

Morgana Morrison alias Pinky ,Annabelle Morrison elfelejtett nővére vagyok.Latin-amerika 27 éves nő aki spanyol nyelven beszél a családtagjaival ha nem akarom,hogy más tudja mi az én gondom bajom. Nem riadok meg egy fegyver láttán, ezen kivül még,vagány ,energikus, ambició dús, életvidám, törekvő, törtető, személy vagyok.
Annak idején anyánk nem tudott minket eltartani és felnevelni apánk halála után,igy engem árva házba adtak. Ott volt minden féle életem ,de mindig csak a baj volt velem, de nem volt priuszom. Idő közben felnőttem és érdekelt a húgicám merre lehet így elkezdtem keresni kutatni miután Chicágot csináltunk a haverokkal Ohaio államban. Kis idő után egy nyomozó megtalálta a húgomat Los Santosban így oda vitt az utam.
Los Santosban mikor rá találtam hugicámra.. vonzót az élet minden írányba a jó és a rossz minden érdekelt.

Elöszőr Annabella Morrison bemutatta nekem az Evelyn Morrisont az unakatesónkat! Az új spanokat Harold Hohert,John Colletet,Joshua Biget és Kalim Mustafát. Velük kezdődött meg az életem eleje így  elkezdtem Marihuanát és Kokaint ültetni és öntözni ez álltal be indultak a terjesztések..
Idő közben volt egy LSPD-s incidense ahol Lory Santiagoval meg ismerkedtem, így vonzót az illegális oldal. Lory elkezdte bemutatni a haveroknak ,mint például, Kemon Palmer, Tony Reyes,Junior J Jeromos,Ragnar Hagens, James Gregor, ,Lancer R Wilson, Forza Requir,Philip Gallegos,Kevin Walker,Antonio Gallegos,

A pálya futásom során legállis oldalra az SSLS-hez kerülntem be ,ahol megismertem Ross Georgot, April Vicet,John Smithet, Jacob Thompsont,Brian Collins,Ethan J Miller, Mortimer Taylorral bezárólag. Ide Loryval kerültem be ,mert kissé meguntam a hülyéket.. Velük is elindult ám az életem voltak jó kis esetek és programok..

Kis idő után egyéb incidensek miatt ki léptem a csapatból,de előtte egy nappal megismertem Robert Letchot ,mivel félre tankoltam és ki kellett hívnom az autó szerelőket.. akkor neki álltunk beszélgetni.. úgy mond egymásra találtunk össze barátkoztunk pár nap után felvett hozzájuk a csapatba és LSC-s autó szerelő lettem. Persze a régi életemet akkor sem hagytam abba ,úgyan úgy folytak az illegális körök körülöttem ,ha gond baj akadt hívtak ,mint temetkezési vállalkozót..
Közben Roberttel komolyabra alakultak a dolgok.. élő rádió adásban megkérte a kezem.. Mikor meghallottam ,hogy a Lifeinderen keresztül kéri meg a kezem telefonon keszertül igent mondtam neki. Városháza előtt álltunk a barátaimmal mikor oda ért az egész stábbal letérdelt és újra megkérte a kezem akkor ismertem meg a Melissa Queenlove-ot..

Megint teltek a napok Lucian Raynold akit én Kakasnak hívtam mindig szóltak ,hogy hajó fog érkezni,így ,ha nem is mi hozzuk el ki kéne állni a tudott helyekre és lapulva figyelni.. így kitelepültünk mind a hat pontra és smsekkel jeleztünk a másiknak ,ha történést láttunk. Kis idő után megkaptuk a jelet ,hova érkezet a hajó és oda mentünk csapatosan persze mindenki lapult ,mert a fönök nem mondta ,hogy lehet menni és vásárolni a jelre vártunk éppen mit kell majd csinálni.. Megérkezet közben a rivális banda mindenki előkapta a fegyvereket és elkezdődött a csata.. szerencsére mi jöttünk jól ki belőle mivel ,hogy a rivális fél nem számítot arra ,hogy többen leszünk ő meg csak egyedül érkezett akkor tudta ,hogy ebből ő jól nem jöhet ki. Így felszólalt ,hogy ,ha lehet ő inkább távozna a helyszínről. A fönök megkímélte az életét hagyta elmenni.. Mi a csapat ,mint aki jól végezte dolgát este bulizni mentünk..

Teltek a napok.. Kis idő után össze házasodtam Roberttel ,aki élt és mozgot mindenki ott volt. Lagzi is volt ohh ,de még milyen egy ház árát össze táncoltam annyira jó volt a buli. Sajnos a régi életemnek véget kellett vezesek mikor ki mondtam az igent Robertnek ,mert a cégvezető felesége nem illegálozhat. Attól a kapcsolataimat megtartottam ,mert kitudja mikor kelhetnek vagy mi lehet mi történhet mikor mondom azt ,hogy én inkább elválok ,mert hiányzik a régi életem .. ez nekem valamilyen szinten érvágás volt..

Teltek a napok hetek minden jól ment dolgoztunk egyszer csak férjem kijelentette ő elutazik a városból és nem hiszi ,hogy vissza fog térni, bólintottam neki ,hogy akkor én még maradok így beadtuk a válást.. Elváltunk elutaztam én is a városból és elkezdtem a vidéki életem élni.Itt találkoztam újra Annámmal akinek rövid idő után elkellett mennie a városból így elkezdtem ismerkedni és meg ismertem Ivan Borislavot aki Andrew Borisnak a rokona akit még LA-ba ismertem meg ő általa tudok beszélni orosz nyelven. Őt Annámon keresztül ismertem meg. Ivan megkérdezte van-e munkahelyem vagy nincs ,így ő beajánlott Carmen E Silviánál és fel lettem véve operatőrként a Weazel Newshez.
Carmennel tök jól össze barátkoztam így ő megtanitott Olaszul beszélni.
így most itt élem az életem.

8hWcJPr.png

Pinky megérkezet LA-ba

YOrzmjo.png

Egymásra találtak a tesók

hFm5jHs.png

ATM rablás kezdete

qpijubd.png

Autó tuningra várás vagy 5 órát vártunk..

VKb8PvT.png

SSLS időszak Loryékkal

gA5ayG0.png

A Hajóra várás a csapat egyik fele

D4Mvkvy.jpg

LSC-s pálya futás

sPkG55H.png

Utcai verseny

Állapot
A témához nem lehet hozzászólni, mert le van zárva.

Kinézet személyre szabása

Top Alsó