Neved: Dominic Maxwell
Játékos(ok) neve: Miyumi Aizawa - Aaliyah Sela
Panasz oka: Fair Play hiánya
Panasz kifejtése: Sziasztok, a panasz tételem oka Fair play hiánya a két emlitett játékostársaim ellen. Röviden a történet ami látszik a videó-ban, egy adott létrán mászok fel, majd a két illető várva rám lelőttek.
Bizonyíték (kép, log, videó): Megjegyzés: Kicsit furának tartom ezt a szituáció-t mivel nem voltak korrektek velem úgy érzem. Jogosnak mondható hogy miért nem áltam meg a létra felénél mondjuk, de az sem lett volna korrekt, de látszik is a videón. A létra felénél ugye láttam őket külső nézetből, igy megtudtam volna állni a mászásban, de úgy gondolom hogy nincs az az ember aki a másodperc töredéke alatt megtudna állni, Flecso-t felkerestem pm-ben majd megmutattam neki a videó-t hogy mit gondol róla. Flecso második dimenzió-ban megnézte a létra müködését és arra jutottunk hogy nem birtam volna megállni, illetve ha realitás talaján maradunk akkor a karakter FP nézetben van, igy a két személyt nem is láthattam volna amig a fejem ki nem bukik a tető sikjától, ahol már kaptam a lövéseket is már. Flecso-val arra jutottunk hogy részükről lett volna tőbb esély elbújni a tető-n, és nem levárni a létrán ahol jön fel az ember, ha esetleg továbbra is ott vártak volna részemről okés lett volna egy lefegyverezés de ebben már ezer egy lehetőség lehetne. Minden lehetséges megoldást megnéztünk és megbeszéltem vele, és maradtunk a legkorrektebb megoldásnál hogy élek a Pk lehetőségével.