Misi Moderátori Jelentkezése

Állapot
A témához nem lehet hozzászólni, mert le van zárva.

Misi

Újonc
Játékos
Üzenetek:1
Rólam.​

Sziasztok Misi vagyok, 18 éves, Somogy Megyei lakos. Lassan egy éve egy boltban dolgozom, remélhetőleg már nem sokáig. Szabadidőmben néha-néha RP-zek, és más játékokkal játszok. Több hobbim is van, de főleg a hip-hop tánc amit kitudok emelni. 10 évig táncoltam versenyszerűen, az utóbbi évben igaz egy kicsit pihenőre tettem a dolgot, de remélhetőleg erre is tudok több időt szánni a közeljövőben.
Múltam.

Sok helyen megfordultam már, sok pozícióban. Még réges-régen egy nagyobb nevű MTA-s RP szerver adminjának is mondhattam magamat, de sajnos akkoriban több okból kifolyólag le kellett tennem az adminomat. Amit a legjobban kitudok emelni az a régi Gmod team, aminek 1 évig tagja voltam. Változóan persze, volt amikor kevesebb időt tudtam fordítani az egészre, és volt amikor tudtam pörögni és moderálni rendszeresen. De összességében úgy gondolom hogy egy hasznos tagja lehettem ennek a teamnek.

Miért szeretnék moderátor lenni?​

Korábban is nagyon szerettem moderátori feladataimat ellátni, és úgy gondolom, hogy igazságosan, és kellő odafigyeléssel hoztam döntéseket az esetleges vitákban, különböző szituációkban, stb.
Céljaim, ezáltal a motivációm.
A fő célom ugyanaz mint a régi, hogy valamilyen szinten "rendet" tudjak tartani a fórumon. És ez nem merül ki a "Z/H" jellegű posztok kezelésében. Szeretnék amolyan példát mutatni a moderálásomon keresztül a fórumozóknak, azt szeretném elérni, hogy mindenki törekedjen a legjobbra. Hogy például egy vita ne abból álljon, hogy két fél szidalmazza egymást, hanem intelligens viták történjenek amiket üdítő akár olvasni is. A fő célom és motivációm, hogy segíthessek abban, hogy a fórum egy virágzó közösség legyen, ne egy hirdető eszköz.

Mi rombolhatja leginkább a közösséget?​

Ez egy olyan kérdés amit reggelig lehetne taglalni, de akkor se érnénk igazán a végére. De szerintem mégis a fő dolog, ami a leginkább tudja rombolni a közösséget, az az, ha nem is akarunk igazán közösséget kialakítani. Ha a "közösség" abból áll, hogy mindenki főleg a hirdető részleget használja, vagy PK-k megírására esetleg, akkor megreked ez az egész egy nagyon droidszerű szinten. Ahol úgy igazán senki nem használja ki a fórum adta ezernyi lehetőséget, és fantáziát, hanem csak full egyszerű dolgokra használ, egy alapból nagyon sok lehetőséget biztosító felületet. Szóval szerintem az egyik dolog ami a legjobban megöli a közösséget, az a fantáziátlanság, az egyszerű gondolkodás, és a fórum minimális használata. Persze ez csak egy apró gondolat, mert nem akartam leírni a sablonos "hát a trollok, meg a spamek, meg a minden" dolgokat. Így gondoltam inkább ezt a gondolatomat osztom meg itt ebben a kérdésben.​
 

blackdog476

Kivételes Tehetség
Very Important Person
Üzenetek:233
Szia.

Jókat írtál, és mivel korábban sem volt veled probléma, szívesen látlak újra a csapatban.
Keress fel Discordon.
 
Állapot
A témához nem lehet hozzászólni, mert le van zárva.

Kinézet személyre szabása

Top Alsó