one RolePlay
Unban kérelem
Név: Mikhail Yevseyev
Adminisztrátor neve: Dani
Indok: RP képtelenség
Tiltás időpontja: 2020-05-25 00:38:05
Meddig tart a ban: Örökké
Hányszor voltál tiltva a szerverről: Egyszer egy bug miatt, az anti-cheat által.
Miért kérsz unbant: Ha nem lennék jelenleg alleader és nem lenne meg az a baráti közösségem amit ennek a szervernek köszönhetek, akkor meg se írnám ezt a kérelmet. Viszont számomra az utóbbi jelenleg sokat jelent. Ezek mellett pedig, mondhatni ez az első roleplay szerver ahol élveztem a játékot, hosszabb idő után is. Szerencsére az rp színvonala a játékosoknak a véleményem szerint a magasabb réteget ütik a tapasztalataim alapján, így ez is közrejátszik abban, hogy én miért is szeretném folytatni a játékot ezen a szerveren.
Min változtatnál, ha visszajönnél a szerverre: Az ts-en elhangzott hibáimból tanulva nem követném el mégegyszer őket, hisz nem az a célom, hogy feszültséget keltsek. Megértettem, hogy mit ne csináljak és ezt a jövőben észben is fogom tartani. A magamnak megengedett stílusom betudható annak, hogy éppen eléggé leharcolt hangulatban voltam, de ez ellen is fogok természetesen tenni a jövőben.
Összességében jogosnak érezted a tiltást: Összességében nem. Nem tartom magam rp képtelennek. Az esetnél elkövetett hibáimmal tisztában vagyok, de egyáltalán nem éreztem annyira súlyosnak őket, hogy örökbant érdemeljek, főleg ha a körülményeket szemelőtt tartjuk. Eddig egy szankciót se kaptam a szerveren és az itt eltöltött perceimből rengeteget szántam arra, hogy más emberek számára tudjak valamit alkotni játékélményileg.