Elfogadva Mike Vincenzo -> Laca

Állapot
A témához nem lehet hozzászólni, mert le van zárva.

patrik55

Újonc
Játékos
Üzenetek:1
unban.png

Név: Mike Vincenzo
Adminisztrátor neve: Laca
Indok: Ban kéregetés.
Tiltás időpontja: 2021-03-31 14:26:09
Meddig tart a ban: Örök
Hányszor voltál tiltva a szerverről: Most az egyszer.
Miért kérsz unbant: Újból játszani szeretnék, friss, új Steam accal. Igazából el szeretném kerülni a multiaccountot, emiatt szeretnék unbant kérni, mivel zsír új lesz mindenem. Nekem az is tökéletes lenne, ha törölve lenne ez az egész accountom úgy ahogy van, igazából csak az e-mail címemre lenne szükségem amire regisztrálnám az újat. Az egész úgy kezdődött, hogy nekem és haveromnak is volt biciklink, és a haverom elkezdett igazából jogtalanul menekülni a sherrif (?) elől, mert nem volt nála semmi sem, gondolom fun miatt menekült, és kergette egy ideig, majd elvesztette, és utána megtalált engem (gondolom azt hitte, hogy Ő vagyok, azaz a haverom, mivel Ő is biciklivel volt) aztán mondtam neki, hogy nem én menekültem előle hanem a haverom, nem akarta elhinni, be akart vinni az őrsre, és akkor ki is akadtam hogy full jogtalanul bevisznek amikor semmit nem csináltam, és akkor mondtam a Sherrifnek (?), hogy be se vigyen, nyugodtan bannoljanak inkább ki. Utána oda hívta az Admint, és az Admin még jó fej is volt, mert kérdezte, hogy biztos, hogy ezt akarom? Mondtam neki, hogy igen.
Min változtatnál, ha vissza jönnél a szerverre: Hát igazából megvárnám amíg bevinnének az őrsre, de ha lecsuknának full jogtalanul mert azt hiszik, hogy én menekültem miközben a haverom menekült előlük, akkor lehet ugyan ez lenne a reakcióm...
Összességében jogosnak érzed a tiltást: Mivel én kértem a bant, ezért természetesen jogosan járt el az Admin.

Állapot
A témához nem lehet hozzászólni, mert le van zárva.

Kinézet személyre szabása

Top Alsó