Elutasítva Melanie CrawFord Unban kérelme ((Minyooo)) Legend-hez

Állapot
A témához nem lehet hozzászólni, mert le van zárva.

kicsilevy

Moderne Verne
Játékos
Üzenetek:156
Lola Svenson
unban.png

Név: Melanie CrawFord
Adminisztrátor neve: Claude
Indok: Multiaccount
Tiltás időpontja: 2022-12-16 13:07:06
Meddig tart a ban: Örök
Miért lettél kitiltva: Elsősorban multiaccountért, de oka volt a multiaccountnak legalábbis részemről.
Min változtatnál, ha vissza jönnél a szerverre: Lényegében úgy érzem nekem nincs szükségem IC részen változtatni semmin. Én inkább OOC jelleggel voltam problémás!
Gondolataimról: Elsősorban, hogy felidézzük a történéseket, madártávlatból nem is igazán emlékszem arra, hogy mi volt az OK és OKOZAT ennél a bannál, ami kiváltotta az egy 1500 perces admin váró Jail volt. Amit Bishop admin adott, és én nem értettem egyet vele. Visszakerestem a Discordon a dolgot. Tehát, az történt, hogy Bishoptól azért kaptam 1500 perces Jailt, mert hogy Fuentest elkaptam volt, hogy autókat árul több millióért és az autókat azért árulta ilyen drágán mert mindegyik csomagtartóját tele rakta fegyverekkel. Mivel az unban kérelmét elutasitották, mégis vissza engedték a szerverre, Bounty játékostól a fülembe jutott, hogy Bishop mindenképpen ki akar banolni engem a szerverről. Ezt vázoltam is Bishopnak és ekkor kaptam az 1500perces admin váró Jailt. Mivel ezt úgy véltem OC indokkal távolitott el a szerverről, igy nem akartam megbeszélni vele a problémát. Ennek következményeként, létrehoztam egy új karaktert és el kezdtem a nulláról játszani egy új karakterrel a szerveren. Claude pedig amiért a bant rám rakta az a multiaccount volt, aminek már megvolt az egymás iránt érzett "szeretetünk" oknak. Természetesen a multiaccount ban jogos volt. A köztem és Bishop között kialakult feszültséghez hozzájárult egy harmadik személy. Ami miatt igen is túlzásba vittem a dolgokat és nem mentem fel TS-re megbeszélni a dolgokat, még Legend kérésére sem. Fogalmazzunk úgy hogy inkább bevállaltam a bant akkori érzéseimnek megfelelően minthogy egy kereszttüzben további viták veszekedések közé keveredjek. Mindig is szerettem a szerveren játszani. Volt jó pár húzás az adminok részéről amit nem csipáztam, mindig is szókimondó voltam, amit meg nem csipáztak bennem. De mindennek ellenére úgy érzem nem voltam problémás játékos. Banomat miután megkaptam a düh tört fel bennem, aminek ismét szót adtam többszörösen UCP-n keresztül amitől nem lehet eltekinteni. Mivel ez a szerveren lévő adminokat célozta és tulajdonost. Dühös ember sokmindenre képes elven, hát én is sokmindent elkövettem. Ezért természetesen külön elnézést kérek.
Összességében jogosnak érzed a tiltást: Természetesen ez a ban jogos volt.

Úgy érzem mindazért ami az UCP-n lezajlott részemről a szerver vezetősége felé és az adminok felé bocsánatkéréssel tartozom. És ezt komolyan is gondolom. Hiába hogy zárt körben, de szerver vezetőséget bántottam meg vele. És a tulajdonost Főként! Úgyhogy emiatt Elnézést kérek!

Minyóóó

Klód

Fékezhetetlen
Very Important Person
Üzenetek:1,127
.
Nálad nem csak a multiaccounttal volt a baj, hanem az utána lévő viselkedéseddel is, amivel a béka segge alá süllyedtél, nem csak az én, de szerintem ki mondhatom hogy mindenki szemében aki tudja miről van szó. Lehetsz ideges, de vállald a következményét. Nálam egyértelmű nem, nem tudlak vinni az élő showba

Laca

Fékezhetetlen
Vezetőségi tag
Head of Staff
Üzenetek:7,439
-
Head of Staff hozzászólás
Szia @kicsilevy,

Köszönjük a bocsánatkérésed, de ennek ellenére sem tudjuk elfogadni az UB kérelmed. Olyan szinteken sikerült átlépned a határokat a stílusoddal és a viselkedéseddel egy játék miatt, hogy arra szavak sincsenek. Nem szeretnénk, ha ezt a magatartást a közösségbe vinnéd.

Állapot
A témához nem lehet hozzászólni, mert le van zárva.

Kinézet személyre szabása

Top Alsó