Matthew De Costa - krekor

Állapot
A témához nem lehet hozzászólni, mert le van zárva.

Longlost

Újonc
Játékos
Üzenetek:3
Matthew De Costa
unban.png
Név: Matthew De costa
Adminisztrátor neve: krekor
Indok: "Takarodjál innen"
Tiltás időpontja: 2020-12-19 18:29:58
Meddig tart a ban: Örökre
Hányszor voltál tiltva a szerverről: 3
Miért kérsz unbant: Igazándiból én régen még játszottam a szerveren elég sokat. Főleg 2020 nyarán a szerveren több frakciót is megjártam és szerettem rpzni rajta. Annyi volt a probléma, hogy elég kisgyerek felfogásom volt 15-16 évesen kettő éve a szerveren és nem tudtam moderálni magam ami az OOC stílust illeti. Amint fent látható volt több kitiltásom is a szerverről azoknak a pontos okát már nem tudom de az indokból és az emlékekből amik vissza jönnek azokból ítélve vagy valami nonrps dolgot csináltam vagy ooc chaten elég tiszteletlenül beszéltem az adimnnal és a másik játékossal. Első bannomra emlékszem részben azt hiszem az volt, hogy még amikor a szerver paleto bayben és környékén játszódott munkahelyen összevertem nonrpsen egy másik játékost. Mindegy nem is ez a lényeg igazándiból szeretnék unbannt kérni a szerverről és minden ahhoz tartozó platformjáról. (A discordra gondolok) A főoldalra is kész csoda, hogy betudtam jelentkezni. Így közel kettő év után megjött újra a kedvem roleplayezni, több ismerősöm és barátom a szerveren játszik és én is újra szeretném kezdeni. Még 2020 májusából is emlékszem, hogy a szerveren nagyon mínőségi rpket tudtam lefolytatni hála a szervernek és a jó communitynek.
Min változtatnál, ha vissza jönnél a szerverre: Ahogyan fent említettem elég gyerekes gondolkodásom volt és nem gondoltam bele, hogy a szavaknak súlya van és mit mondok játékos társaimnak. Szeretnék még egy lehetőséget kapni a szerveren való játékhoz. Úgy gondolom kettő év alatt az ember tud változni.
Összességében jogosnak érzed a tiltást: Igen

Laca

Fékezhetetlen
Vezetőségi tag
Head of Staff
Üzenetek:7,248
-
Szia @Longlost,

A 3 ban és a 8 jail amit kicsit több, mint 5000 perc alatt kaptál, mind azért járt, mert nonRP-ztél. Ritka kevés játékosok közé tartozol akik ennyi idő alatt, ilyen és ekkora mennyiségű szankciókra tettek szert.

Mi a garancia arra, hogy nem lesz több ilyen?

Longlost

Újonc
Játékos
Matthew De Costa
Szia @Longlost,

A 3 ban és a 8 jail amit kicsit több, mint 5000 perc alatt kaptál, mind azért járt, mert nonRP-ztél. Ritka kevés játékosok közé tartozol akik ennyi idő alatt, ilyen és ekkora mennyiségű szankciókra tettek szert.

Mi a garancia arra, hogy nem lesz több ilyen?
Igen én is látom az 5000 percet nem is értem mert megvagyok róla győződve, hogy többet játszottam a szerveren, de mindegy nem ez a lényeg. Jogosan kérdezed, hogy mi erre a garancia de amint azt írtam a kérelemben, hogy nem most voltak már ezek és változtam azóta ilyen téren. Plusz írtam szeretnék újra rpzni a szerveren és az ismerőseimmel játszani. Szerintem ez a garancia arra, hogy nem lesz több ilyen érthetően. Továbbá, ha úgy bírálnád, hogy megérdemlem az unbannt akkor itt a Discord felhasználónevem: Berecz#3337 gondoltam egyszerűbb ide berakni és egybe letudni mint új topicot nyitni. Válaszod előre is köszönöm.

krekor

Fékezhetetlen
Játékos
Üzenetek:1,293
2020 májusából is emlékszem, hogy a szerveren nagyon mínőségi rpket tudtam lefolytatni hála a szervernek és a jó communitynek.
Ámbár már nem adminisztrátorként írok, erre szeretnék válaszolni. Ha valóban így lett volna, akkor nem ezzel az indokkal (ami kifogásolható) tiltottalak volna ki a szerverről nullás értékkel, azaz soha le nem járó dátumozással. Noha én magam nem emlékszem már, hogy mi is zajlott le akkor valójában, de a remek archívumnak köszönhetően biztos vagyok benne ez visszatekinthető Lacáék által. Az ember tud változni két vagy lassan három év elteltével elegendőt a kitiltás feloldásának érdekében. Ugyanakkor tudnod kell azt, hogy meggyőző érvekkel alá kell támasztanod. Ha ez megvan, akkor pedig bizonyítanod kell játékod során nem csak az adminisztrátoroknak, leginkább magadnak a szemmel látható változást.

Laca

Fékezhetetlen
Vezetőségi tag
Head of Staff
-
Hátha így beugrik @krekor:

2020-12-19 19:29:30] [OOC-Chat] Matthew De Costa: (( na csak annyit hogy am én funnolni vagyok fent basszátok meg főleg te krekor a kurva anyádat ebbe az egséz szarba és a bcso-s átverésbe megyek is seezni ))
[2020-12-19 19:29:48] [IC-Chat] Matthew De Costa mondja: INASOM VAGYTOKKK
[2020-12-19 19:29:51] [IC-Chat] Matthew De Costa mondja: DDSAFGDGFGMHG
[2020-12-19 19:29:52] [IC-Chat] Matthew De Costa mondja: Dfzfgdfg
[2020-12-19 19:29:53] [IC-Chat] Matthew De Costa mondja: H
[2020-12-19 19:29:54] [IC-Chat] Matthew De Costa mondja: Z
[2020-12-19 19:29:54] [IC-Chat] Matthew De Costa mondja: Gfg
[2020-12-19 19:29:56] [IC-Chat] Matthew De Costa mondja: Zgdfgdg
[2020-12-19 19:29:57] [IC-Chat] Matthew De Costa mondja: Dfxgkdfgkfdlt

Longlost

Újonc
Játékos
Matthew De Costa
Ámbár már nem adminisztrátorként írok, erre szeretnék válaszolni. Ha valóban így lett volna, akkor nem ezzel az indokkal (ami kifogásolható) tiltottalak volna ki a szerverről nullás értékkel, azaz soha le nem járó dátumozással. Noha én magam nem emlékszem már, hogy mi is zajlott le akkor valójában, de a remek archívumnak köszönhetően biztos vagyok benne ez visszatekinthető Lacáék által. Az ember tud változni két vagy lassan három év elteltével elegendőt a kitiltás feloldásának érdekében. Ugyanakkor tudnod kell azt, hogy meggyőző érvekkel alá kell támasztanod. Ha ez megvan, akkor pedig bizonyítanod kell játékod során nem csak az adminisztrátoroknak, leginkább magadnak a szemmel látható változást.
Szerintem viszonylag jól kifejtettem magában a kérelemben is az érveimet és Lacának a válaszomban is. A bizonyítás részben igen igazad van és teljesen egyetértek. Várom a válaszotokat és a bírálatot.

Laca

Fékezhetetlen
Vezetőségi tag
Head of Staff
-
Head of Staff hozzászólás
Aki ilyen szinteken képes elveszteni a kontrollt saját maga felett és, mint a fent látható stílust képviselni - nem is egyszer - nem szívesen engednénk vissza a közösségbe.

Elutasítva.

Állapot
A témához nem lehet hozzászólni, mert le van zárva.

Kinézet személyre szabása

Top Alsó