Üzenetek:66
ABM
Név: Martin Joaquin.
Adminisztrátor neve: Henzó.
Indok: OOC stílus.
Tiltás időpontja: 2023-04-25 12:41:32.
Meddig tart a ban: Örökös.
Hányszor voltál tiltva a szerverről: Ez volt az első.
Miért kérsz unbant: Először is szeretném kifejezni mély bánatomat azért, hogy megszegtem a szerver szabályait. A kitiltás után alaposan áttekintettem a közösségi szerver szabályait, és beláttam, hogy hibáztam. Bocsánatot kérek azoktól, akiknek kellemetlenséget okoztam a magatartásommal, és ígérem, hogy a jövőben sokkal jobban figyelek a közösségi szerver szabályaira.
Szeretném hangsúlyozni, hogy nagyon fontos számomra a közösségi szerver való jelenlét, és fontosnak tartom a közösséghez való tartozást. Ezért kérem, adj nekem egy második esélyt, hogy visszatérhessek a közösségbe, és bebizonyíthassam, hogy a közösség részese szeretnék lenni, tiszteletben tartva a szabályokat. A jövőben sokkal jobban odafigyelek majd a közösségi szerver szabályaira.
Min változtatnál, ha vissza jönnél a szerverre: Voltak olyan szabályok, amelyeket megsértettem, nem fogom megismételni a továbbiakban. Bocsánatot szeretnék kérni az adminok és a játékos társaim felé is, akiket megsértettem a múltban, ilyen nem fog előfordulni többször. Változtatni fogok a viselkedésemen, betartom a szabályokat és nem szegem meg azokat. Teljesen mértékben az a célom, hogyha vissza engednek a szerverre, akkor minőségi RP-t vigyek végbe és ezúttal komolyan is fogom gondolni.
Összességében jogosnak érzed a tiltást: Igen, jogosnak érzem a kitiltás.