Üzenetek:8
Marlon Craig
LOS SANTOS FIRE DEPARTMENT
HÁTTÉRELLENŐRZÉSI FORMANYOMTATVÁNY
A, SZEMÉLYES INFORMÁCIÓK
- Utónév/utónevek: Marlon
- Családnév: Craig
- Nem: Férfi / Nő
- Születési dátum: 1996.05.28
- Születési hely: Los Santos
- Állampolgárság: Amerikai
B, KAPCSOLATTARTÁSI INFORMÁCIÓK
- Lakcím: Perrera Beach Motel 1-es lakás, Marathon Ave.- Bay City Ave., 7218 Los Santos
- Telefonszám: 68528793
- E-mail cím: marlon.c@onemail.com
C, TANULMÁNYOK
- Legmagasabb iskolai végzettség: Főiskola - Marketing szakirány
- Képzést nyújtó intézmény neve: Los Santos Elementary
- Szak: Marketing
- Képzés kezdete, és befejezése: 2018-2023
D, POZÍCIÓ MEGJELÖLÉSE
Aláhúzással jelölje be a megpályázni kívánt pozíciót.
- EMERGENCY MEDICAL TECHNICIAN
- FIREFIGHTER
- VOLUNTEER
E, OOC INFORMÁCIÓK
- Keresztnév: Martin, de maradjunk a Fasírtnál.
- Életkor: 28
- Napi átlagos aktivitás: Hétköznap a munkám miatt nem igazán vagyok elérhető, viszont hétvégén naponta 4-5 óra.
- Discord felhasználónév: fasirt004
- A karaktered volt-e már más frakció tagja? Ha igen, melyik frakcióban?: Igen, mikor játszani kezdtem a szerveren tűzoltó voltam 2020-ban.
Következő kérdésre pár mondatban válaszolj.- Rövid, pár mondatos ismertető a karakteredről, amivel csatlakozni tervezel: Marlon egy fiatal viszont annál ambiciózus fiatal férfi. Szeret csapatban dolgozni és elmondja a társainak a saját véleményét is. Viszonylag gyorsan tanul, de cserébe néha makacs is szokott lenni. Ha valamit a fejébe vesz azt addig csinálja még bármi áron is de végre tudja hajtani. Szegény környezetből származik, ezért az utolsóját is megosztja.
- ADAT
ZÁRADÉK
Alulírott pályázó büntetőjogi felelősségem tudatában kijelentem, hogy:
1. a pályázatban foglalt adatok, információk és csatolt dokumentumok teljes körűek, valódiak és hitelesek,
2. a pályázat beküldésével járó munkaköri követelményeket ismerem és vállalom azok teljesítését,
3. ha a pályázatomban szereplő információk, adatok a valóságtól részben, vagy teljes egészében eltérnek, a mindenkori Professional Standards Division diszkvalifikálja pályázatomat és a jövőbeni jelentkezéstől való eltiltás jogával élhet.
Marlon Craig; - Rövid, pár mondatos ismertető a karakteredről, amivel csatlakozni tervezel: Marlon egy fiatal viszont annál ambiciózus fiatal férfi. Szeret csapatban dolgozni és elmondja a társainak a saját véleményét is. Viszonylag gyorsan tanul, de cserébe néha makacs is szokott lenni. Ha valamit a fejébe vesz azt addig csinálja még bármi áron is de végre tudja hajtani. Szegény környezetből származik, ezért az utolsóját is megosztja.
Utoljára szerkesztve: