one RolePlay
Unban kérelem
Név: Luis Intro
Adminisztrátor neve: James Rowland
Indok: RP folyamatos megtörése, flegma stílus
Tiltás időpontja: 2020. 05. 22
Meddig tart a ban: Örök
Hányszor voltál tiltva a szerverről: Egyszersem
Miért kérsz unbant: Azért szeretnék Unbant, mert a nyitás óta a szerveren játszom, és élvezem is a játékot amikor felcsatlakozok, és a rossz napom ellenére ezt most elrontottam, és kitiltattam magam szerveről, pedig nem szerettem volna szabályt szegni, főleg így falunap után amit már nagyon vártam. És nagyon szeretnék játszani, de sajnos tegnap hibáztam, amit tényleg megbántam és garantálom hogy ilyen mégegyszer nem fog előfordulni. Főleg hogy most van az első falunap, amit nagyon vártam és ezzel a húzásommal elrontottam.
Min változtatnál, ha visszajönnél a szerverre: Nem beszélnék flegmán OOC-be, és tisztelném a játékos társaim, és ha bármilyen RP szituációba kerülök, ha szeretném, ha nem akkor is rendesen le RP-zek mindent és nem szakitom félbe, vagy nem OOC-zek közbe. És már nagyon megbántam amit tettem, és már nagyon szeretném újra élvezni a játékot szabályszegés nélkül.
Összességében jogosnak érezted a tiltást: Jogosan érzem, hiszen igaz hogy flegma stílusba beszéltem OOC-be, és igy élvezhetetlen volt az RP más játékosok számára. Ha rossz napom van, nem a szerveren vezetném le és főleg nem OOC-be. És bocsánatot kérek attól a 2 rendőrtől név szerint Hayden Chapman, és Melvin Coxtól, akikkel flegma voltam es nem hagytam normálisan RP-zni őket.