Lucy Lee Byrne -> Ellie Johnson

Állapot
A témához nem lehet hozzászólni, mert le van zárva.

Sasorii

Lelkes Forumozó
Játékos
Üzenetek:45
-
panaszkonyvj.png

Neved: Lucy Lee Byrne
Játékos(ok) neve: Ellie Johnson
Panasz oka: Force RP
Panasz kifejtése: Kamionos telephelyre visszaérve leálltam AFKolni egy 10 percre. A 10 perc után visszaérve láttam hogy Ellie RP-be tervezett bonyolódni velem, illetve már odébb voltam getelve és a kamionból kiszedve Barni adminunk által. Ellie egy igazoltatásba akart belemenni, aminek semmi jelét nem tapasztaltam mielőtt elmentem volna afkolni, (a szirénát nem hallottam, megafont nem használt) értelem szerűen ha érzékeltem volna, akkor nem megyek el a géptől, hanem belemegyek az RP-be.
Visszatérve az AFKból belmentem az RP-be, majd Ellie meg is bírságolt, itt véleményem szerint csak annyi probléma van, hogy esélyt nem kaptam az RP-re, ledarálta a szokásos mondanivalót, majd a parancsot, visszaadott mindent, ezt mind 1 percen belül.
Rákérdeztem egy adminnnál és az ő véleménye alapján írtam meg ezt a PK-t, mert nekem unfairnek tűnik ez a gyors ledarálás.
Ui.: Mikor visszajöttem jeleztem Ellienek, hogy el kell mennem egy hosszabb afkra még ez után, amiért inkább ki is lépek, de szerintem ez se ok arra, hogy rám legyen forceolva maga az RP és a ticket.
Bizonyíték (kép, log, videó)

:
image.png

[14:34:03] Ellie Johnson mondja: Üdvözletem. Officer Johnson, LSPD.
[14:34:11] Ellie Johnson mondja: Kérem kapcsolja ki a rádiót.
[14:34:40] Ellie Johnson: (( itt vagy? ))
[14:39:04] [INFO-info] !{red}Cortez!{white} adminisztrátori szolgálatba lépett! (/pm 34)
[14:42:11] [INFO-info] !{red}Cortez!{white} kilépett az adminisztrátori szolgálatból.
[14:46:45] Ellie Johnson: (( hali ))
[14:46:47] Barni: (( Hello ))
[14:46:49] *** Csipog a telefonja. (SMS) [Ellie Johnson]
[14:46:52] Ellie Johnson: (( oc is ráírtam ))
[14:46:54] *** Barni kikapcsolja a rádiót.
[14:47:05] Barni: (( volt megafon? ))
[14:47:19] *** A szomjúságtól ki van száradva. [Lucy Lee Byrne]
[14:47:25] Ellie Johnson: (( nem mivel itt megállt, időm se volt rá ))
[14:47:35] Barni: (( De szirénáztál nem? ))
[14:47:37] Ellie Johnson: (( igen ))
[14:47:39] Barni: (( Rendben ))
[14:47:45] Ellie Johnson: (( meg még itt is vijjogtattam ))
[14:47:50] [oneAdmin] Barni magához teleportált!
[14:47:59] *** Barni kirángatja a járműből Lucy Lee Byrnét.
[14:47:59] [oneRP] Barni kirángatott a járművedből!
[14:47:59] *** Lucy Lee Byrne kicsatolja a biztonsági övet.
[14:48:09] *** Barni leállított egy járművet.
[14:48:18] Barni: (( Lucy itt vagy? ))
[14:48:33] Ellie Johnson: (( nem akarok nagy ügyet belőle, csak tegnap engem is rángattak 2 órán keresztül, lehet hallottad ))
[14:48:41] Lucy Lee Byrne: (( na itt vagyok, bocsi el kellett ugranom ))
[14:49:17] Barni: (( Rendben semmi gond, csak nem kellene RP közben leafkolni, Ülj vissza kérlek a kamionba és folytassátok az RP-t. ))
[14:49:26] Lucy Lee Byrne: (( Nem RP közben afkoltam le ))

Megjegyzés: Nem akarok nagy ügyet csinálni ebből, de ez hogy köhinteni se kap időt az ember, már irritáló tud lenni egy idő után.

Cortez

Fékezhetetlen
Vezetőségi tag
Főadmin
Üzenetek:1,102
[a] Sziasztok. Én fogom bírálni a PK-t, várom @toeszli válaszait a kérdésemre.
- Első kérdésem lenne feléd @toeszli , hogy mikor utolérted Lucy-t, és megálltál mellette akkor afkolt e már?
- Második kérdésem az lenne,hogy a gyors rp szükséges volt e, jelezte e feléd, hogy mennie kell?
@Sasorii feléd pedig az lenne a kérdésem, hogy jelezted e Ellie felé, hogy menned kell, mert dolgod van?
@Barni. felé pedig az lenne a kérdésem,hogy miért getelted és rángattad ki a kamionból Lucy-t?
[/a]

Utoljára szerkesztve:

toeszli

Lelkes Pötyögtető
Játékos
Üzenetek:64
Ellie Johnson / Kate Cullen
Szia!
Nem afkolt még amikor melléálltam. És igen, azért csináltam gyorsan, mert OC írta hogy siet.

Sasorii

Lelkes Forumozó
Játékos
Üzenetek:45
-
[a] Sziasztok. Én fogom bírálni a PK-t, várom @toeszli válaszait a kérdésemre.
- Első kérdésem lenne feléd @toeszli , hogy mikor utolérted Lucy-t, és megálltál mellette akkor afkolt e már?
- Második kérdésem az lenne,hogy a gyors rp szükséges volt e, jelezte e feléd, hogy mennie kell?
@Sasorii feléd pedig az lenne a kérdésem, hogy jelezted e Ellie felé, hogy menned kell, mert dolgod van? [/a]
[14:49:38] Lucy Lee Byrne: (( már rég nem voltam gépnél mikor ide jött hozzám ))
[14:49:42] Ellie Johnson: (( 14:30kor rádszirénáztam a caseys diner előtt ))
[14:49:46] Barni: (( Pedig Ellie utánad ment, igazoltatni akart szirénával. ))
[14:49:47] Lucy Lee Byrne: (( a szirénát se hallottam ))
[14:49:52] Lucy Lee Byrne: (( csak mikor megálltam itt ))
[14:49:58] Lucy Lee Byrne: (( se megafon se semmi. ))
[14:50:00] Barni: (( Semmi gond akkor onnan folytatjátok ahol elmentél afkolni ))
[14:51:02] Lucy Lee Byrne: (( ne haragudj, de nekem el kell mennem egy pár órára sos-be. El tudod most ezt nézni nekem? ))
[14:51:16] Ellie Johnson: (( nem ))
[14:51:17] Lucy Lee Byrne: (( azért is basztam csak le a kamiont csak láttam idejöttél és nem akartam kilépni ))
[14:51:27] Ellie Johnson: (( gyors leszek ))

Jeleztem felé, hogy mennem kell, meg is kérdeztem, hogy el tudja-e nézni most nekem, amire fent látszik a reakció. Lehet hogy gyors RP volt, de attól még szerintem nem kellett volna ennyiben letudni és rám erőltetni.
Szerk.: 14:31kor álltam meg a CP-ben, akkor álltam fel a gép elől és fél szemmel láttam hogy megáll, azt már nem tudtam, hogy velem akar RP-be bonyolódni, mert semmilyen figyelmeztetést nem kaptam tőle.

Barni.

Lelkes Pötyögtető
Játékos
Üzenetek:65
Connor McKenzie
[a]
@Barni. felé pedig az lenne a kérdésem,hogy miért getelted és rángattad ki a kamionból Lucy-t?
[/a]
Szia, a CP-ből azért geteltem ki Lucy-t, mivel nem volt tudomásom a fuvar felvételéről, valamit az egész CP-t elfoglalta. És az ügy ideje alatt nem akartam zavarni a cégben dolgozókat, ha vittek volna le fuvart.

Cortez

Fékezhetetlen
Vezetőségi tag
Főadmin
Üzenetek:1,102
[a] Meghallgatva mindkét felet, és több logot is átolvastam.

- Ellie első hibája, hogy mivel nem volt megaphone részéről, így neked nem volt róla tudomásod, hogy a szirénázása feléd irányul.
- Lucy mivel még nem volt a fejed felett az afk jel, ezért feléd az rp megkezdhető.
- Ellie: Lucy jelezte feléd, hogy el kell majd mennie, te pedig tudatosítottad vele, hogy az rp-t lefolytatod, de kb 1 perc alatt lerendezted vele, ami hanyag rpnek minősül részedről.
- Lucy egy rész megütötte még a szemem a logban: 08.05-én ckztál. 10 nap nem volt elég arra, hogy új jogosítványt csinálj? (ezt csak Ellienek köszönheted, hogy jószívvel elnézte neked.)

- Ellie hanyag rp miatt szóbeli figyelmeztetésben részesül.

A panasz jogos, Ellie a hanyag rp miatt figyelmeztetésben részesülsz, Lucy te pedig a későbbiekben, AFK előtt bizonyosodj meg róla, hogy nem e szeretnének veled RP-t kezdeményezni. [/a]

Utoljára szerkesztve:
Állapot
A témához nem lehet hozzászólni, mert le van zárva.

Kinézet személyre szabása

Top Alsó