Jogtalan Lucas Schreier- Latinos MC tagok

Állapot
A témához nem lehet hozzászólni, mert le van zárva.

valakimostmar

Moderne Verne
Játékos
Üzenetek:162
Hideyoshi Kikuchi
panaszkonyvj.png

Neved: Lucas Schreier
Játékos(ok) neve: Antonio Merino, Diego Ramos, Raul Ramos, Ezequiel Ramos
Panasz oka: NONRP, fairplay hiánya
Panasz kifejtése: A fent említett játékosok közül Antonio kivételével ma a placcunkon találtuk őket ahogy fel akarják törni az ottani kocsijainkat, ezzel a szállal semmi baj nincs is, meg beszéltük a frakció társaimmal viszont hogy megkeressük őket és kiderítjük szándékukat. El is indultunk járni a várost, Mirror parki tónál nem sokra rá meg találtunk egy motort, mellette egy embert akin rajta volt a szín is, ezért oda mentünk , elkezdtünk vele beszélni megkérdezni hogy tud e arról miért ólálkodnak motorosok a telepünkön, hogy esetleg köztük volt e, erre a válasza annyi volt hogy minden rp nélkül, vagy előjel nélkül beleszólt spanyolul a rádiójába.(nyilván ha ezt rpzi nem engedtük volna neki hogy magához hívja a spanjait kiütöttük volna a kezéből ahogy lehet de így semmi esélyünk nem volt erre ezt nem érzem fairnak.) Majd egy rövid vita után arra jutottak hogy ők verekedni fognak, az egyik tag, Raul, le is rpzte hogy megpofozza Wolfgangot, ő ezt vissza is rpzte, eddig nincs semmi gond, na de ami ezután jön, minden rp nélkül a többiek elkezdenek minden tagunkat szétütni, rp nélkül, nem megvárva azt sem még leírom amit elkezdtem, majd szintén minden rp nélkül előkerülnek a kések, boxerek, tec9(verekedés közepette) videón látszani fog, a lényeg. hozzáeszem mind ez a mirror park közepén ami egy elég publikus hely nem csak fiktíven de ténylegesen is voltak ott körülöttünk playerek akik nem vettek ebben részt a videón ez is látszani fog. Én igyekeztem mindent rpzni részletesen beleértve a rádiózást, korábbi szálnál még a placcunkon a fegyver elővételt is szerintem korrektan álltunk végig az rphez és minden fair lehetőséget megadtunk nekik arra hogy esetleg megállítsák a rádiózásnál a segítséghívásomat, vagy hogy lereagálják a fegyver elővételemet még a placcon. Röviden ennyi lenne az ügy alábbi videón fog látszani minden,(sajnos a minősége nem lett valami jó:/ de remélem átlátható lesz valamennyire) a bíráló adminnak szívesen elküldök minden logot is, privátban.
Bizonyíték (kép, log, videó): https://fileport.io/Cwx8W6hpDxww
Megjegyzés: -

Makó

Fékezhetetlen
Adminisztrátor
Üzenetek:428
Nathan Casey / Cormac Lincoln
Adminisztrátor hozzászólás
Sziasztok. A panaszt én fogom kezelni. Várom az érintettek válaszát 24 órán belül. Kérlek titeket, hogy csak a témánál maradjatok, ne térjünk el a panaszkönyv tárgyától.

Bruno

Lelkes Pötyögtető
Játékos
Üzenetek:64
Jacob Gray
panaszkonyvj.png

Neved: Lucas Schreier
Játékos(ok) neve: Antonio Merino, Diego Ramos, Raul Ramos, Ezequiel Ramos
Panasz oka: NONRP, fairplay hiánya
Panasz kifejtése: A fent említett játékosok közül Antonio kivételével ma a placcunkon találtuk őket ahogy fel akarják törni az ottani kocsijainkat, ezzel a szállal semmi baj nincs is, meg beszéltük a frakció társaimmal viszont hogy megkeressük őket és kiderítjük szándékukat. El is indultunk járni a várost, Mirror parki tónál nem sokra rá meg találtunk egy motort, mellette egy embert akin rajta volt a szín is, ezért oda mentünk , elkezdtünk vele beszélni megkérdezni hogy tud e arról miért ólálkodnak motorosok a telepünkön, hogy esetleg köztük volt e, erre a válasza annyi volt hogy minden rp nélkül, vagy előjel nélkül beleszólt spanyolul a rádiójába.(nyilván ha ezt rpzi nem engedtük volna neki hogy magához hívja a spanjait kiütöttük volna a kezéből ahogy lehet de így semmi esélyünk nem volt erre ezt nem érzem fairnak.) Majd egy rövid vita után arra jutottak hogy ők verekedni fognak, az egyik tag, Raul, le is rpzte hogy megpofozza Wolfgangot, ő ezt vissza is rpzte, eddig nincs semmi gond, na de ami ezután jön, minden rp nélkül a többiek elkezdenek minden tagunkat szétütni, rp nélkül, nem megvárva azt sem még leírom amit elkezdtem, majd szintén minden rp nélkül előkerülnek a kések, boxerek, tec9(verekedés közepette) videón látszani fog, a lényeg. hozzáeszem mind ez a mirror park közepén ami egy elég publikus hely nem csak fiktíven de ténylegesen is voltak ott körülöttünk playerek akik nem vettek ebben részt a videón ez is látszani fog. Én igyekeztem mindent rpzni részletesen beleértve a rádiózást, korábbi szálnál még a placcunkon a fegyver elővételt is szerintem korrektan álltunk végig az rphez és minden fair lehetőséget megadtunk nekik arra hogy esetleg megállítsák a rádiózásnál a segítséghívásomat, vagy hogy lereagálják a fegyver elővételemet még a placcon. Röviden ennyi lenne az ügy alábbi videón fog látszani minden,(sajnos a minősége nem lett valami jó:/ de remélem átlátható lesz valamennyire) a bíráló adminnak szívesen elküldök minden logot is, privátban.
Bizonyíték (kép, log, videó): https://fileport.io/Cwx8W6hpDxww
Megjegyzés: -
Szia! Leírom hogy mi hogyan is látjuk a dolgokat. Ma megláttunk Cypressen a kint parkoló Luxus kocsikat, el is döntöttük, hogy felnyitjuk őket, hisz elég fura volt, hogy az iparnegyed közepén milliós kocsik parkolnak. A jármű feltörése közben ti megláttatok minket, konfrontálódtunk, végül pedig úgy döntöttünk, hogy elmegyünk onnét, hiszen jóval többen voltatok, erősítést is hívtatok. Kicsivel erre, ti betaláltátok Antoniot Mirrorban. Itt megkérdezném, hogy miből jött az a következtetés, hogy mivel motorokkal voltunk, mi leszünk a Latinos? Colort nem viseltünk, Antonio pedig ahogy írtad is, nem volt jelen. Ez nekem elég MG-s, valamit már nagyon unom, hogy a Chopper motorokat mindig az MC-vel kell összekötni, mert más nem igazán jár olyanokkal a szerveren. Már elég erős Mg az, hogy te, vagy ti odamentek hozzá. Ezután Antonio jelzett nekünk rádión, hogy odament pár tag, akik valami telepről kérdezik őt. Itt a rádiós kérdésre adok neked választ. Mi úgy Rpzük azt, hogy egy headseten keresztül beszélünk egymáshoz, ami gombnyomásra kapcsol be. Megjelentünk ott hárman, így már négyen voltunk. Wolfgang Faust már az elejétől ellenségeskedett, még túlerőben is elég erős megjegyzéseket tett ránk, egyáltalán nem féltette a karakterét. Itt még volt egy olyan, hogy ti is hívtatok rádión keresztül erőssítést. A /me-d, valamint a rádióba valód beszéd között nem telt el tíz másodperc, erre nem tudom hogy kellene reagáljunk, plusz a me után egyből gépelni kezdtél. Az is lényeges hogy nem Raul, hanem Diego ütött. Le is Rpzte, Wolfgang viszont a túlerő ellenére sem nyelte be a pofont, hanem belekezdett a verekedésbe. Itt Raul (én) mértem rád pár ütést, azért, mivel megindultál, nem tudtam a szándékodat, két ütés után nem is folytattam. Eze ilyenkor vette elő a boxert, ami RPvel alapból a kezén volt, de valamiért elrakta. Wufgang ilyenkor a kék farmernaciból előrántotta az antik lovassági tört. Én ilyenkor kaptam elő a Tec-9et, majd hátráltam el azért, hogy ha nekem rontana valamelyik tagod, tudjak ellene védekezni. Diego ezután vette elő a kését, szintén önvédelem céljából. Itt Theo-t kinyírták, viszont már ő is benne volt rendesen a verekedésbe, ha ő nem ütött volna ránk először, akkor nem ültük volna meg. Hiába forgalmas a placc, ha ti ott találjátok be a társunkat, ott arcoskodtok. A placcotokon pedig nem elővételt RPztél, hanem azt, hogy rámarkolsz a fegyveredre. A kettő nem ugyan az, közel sem. Plusz a fegyverek elővételéről még ennyit itt hagynék: "A szerveren a fegyverelővételre - mivel külön automatikus animáció van rá - nem kell /me-t használni.". Nekem is van videóm, ott az egész verekedés tisztán látszik. Makónak el fogom küldeni rövidesen a logokat, illetve a videót, de itt is hagyok pár dolgot:

[15:19:08][js] Wolfgang Faust mondja (Ezequiel Ramos [taknyos ]) felé: Te meg beöltöztél min halloweenkor puta *röhög*
[15:20:34][js] Wolfgang Faust mondja (Diego Ramos [Dee]) felé: A tiédet hívta te ribanc.
[15:20:50][js] Wolfgang Faust mondja: Férfiak még maszkabn vannak *röhög*

valakimostmar

Moderne Verne
Játékos
Hideyoshi Kikuchi
Hello, pár részletre fogom szedni most ezt, igyekszem válaszolni, kérdezek amit nem értek.
Itt megkérdezném, hogy miből jött az a következtetés, hogy mivel motorokkal voltunk, mi leszünk a Latinos? Colort nem viseltünk, Antonio pedig ahogy írtad is, nem volt jelen. Ez nekem elég MG-s, valamit már nagyon unom, hogy a Chopper motorokat mindig az MC-vel kell összekötni, mert más nem igazán jár olyanokkal a szerveren. Már elég erős Mg az, hogy te, vagy ti odamentek hozzá. Ezután Antonio jelzett nekünk rádión, hogy odament pár tag, akik valami telepről kérdezik őt. Itt a rádiós kérdésre adok neked választ.
Egyátalán nem volt feltételezve az hogy ti vagytok a latinos, csupán motorokat láttunk ezért is kerestük azokat, fogalmam sincs miért feltételezed azt hogy ez egy mg szituáció. Oda mentünk egy látszólag motor mellett álló emberhez megkérdezni tud e arról valamit hogy a placcunkon mozogtak, azt hittük ő volt az egyikük, ic de nem, nem ő volt, tehát így főleg nem értem az mg feltételét.
Ezután Antonio jelzett nekünk rádión, hogy odament pár tag, akik valami telepről kérdezik őt. Itt a rádiós kérdésre adok neked választ. Mi úgy Rpzük azt, hogy egy headseten keresztül beszélünk egymáshoz, ami gombnyomásra kapcsol be
és erről van előrp esetleg? mert még csak hedset sem látszott a srácon. valamint ha azon keresztül is beszéltek is van valami látszata hogy használja, nem csak úgy halljátok egymást állandóan nem?
Wolfgang Faust már az elejétől ellenségeskedett, még túlerőben is elég erős megjegyzéseket tett ránk, egyáltalán nem féltette a karakterét.
Erre a nevében nem tudok reagálni, viszont annyit tudok mondani hogy egy park közepén nem hiszem hogy attól kellett volna félnie hogy megölik úgy hogy rengetek szemtanú is van a környéken.
Eze ilyenkor vette elő a boxert, ami RPvel alapból a kezén volt, de valamiért elrakta
értelek erről is van rp valahol? Ha van akkor semmi gond. De erről ic semmit nem láttunk csak azt hogy előkapja verekedés közben.
Diego ezután vette elő a kését, szintén önvédelem céljából.
itt is csak azzal van a baj hogy nem volt lerpzve a fegyverelővétel.
Hiába forgalmas a placc, ha ti ott találjátok be a társunkat, ott arcoskodtok.
Nem arcoskodásnak indult a helyzet, Wolfgang túlzásba esett ezt is jeleztem is neki azzal hogy kapott egyet tőlem közben. És egy publikus helyen ha van is egy össze szólalkodás, sem hszem hogy fényes nappal egy tec9 kerül elő.
A placcotokon pedig nem elővételt RPztél, hanem azt, hogy rámarkolsz a fegyveredre
így van. tehát jeleztem nektek hogy ott a kezem rajta, innentől bármikor elővehetem ténylegesen. mert nem a kezembe teleportol.
"A szerveren a fegyverelővételre - mivel külön automatikus animáció van rá
igen valóban, akkor, ha látszik a fegyver valahol a testeden. vagy az öveden, ha nem látszik akkor rpzni kell tudtommal hogy "van" érted.

valakimostmar

Moderne Verne
Játékos
Hideyoshi Kikuchi
még egy kérdésem született most így a videót látva, tehát egy publikus helyen elővesztek fegyvert, megöltök egy embert majd első dolgotok nem menekülni hanem átkutatni, a halottat úgy hogy bármikor kiérhet a pd? Valamint én még tudtátok azt is hogy elszöktem és még veszélyes lehetek, azt is tudtátok a rádiózásomból hogy hívtam a társainkat, sőt nem elég hogy ott maradtok kutatni, még a placcunkra is el szerettetek volna jönni? :D
Edit: Arról nem is beszélve hogy valaki végig nézte az egészet akiről még tudtatok is mivel látszott hogy icztek róla.

Utoljára szerkesztve:

Bruno

Lelkes Pötyögtető
Játékos
Jacob Gray
Egyátalán nem volt feltételezve az hogy ti vagytok a latinos, csupán motorokat láttunk ezért is kerestük azokat, fogalmam sincs miért feltételezed azt hogy ez egy mg szituáció. Oda mentünk egy látszólag motor mellett álló emberhez megkérdezni tud e arról valamit hogy a placcunkon mozogtak, azt hittük ő volt az egyikük, ic de nem, nem ő volt, tehát így főleg nem értem az mg feltételét.
Érdekes, rl gondolom odamenne a német bűnszervezet egy random emberhez, hogy tud-e valamit a "telepről

és erről van előrp esetleg? mert még csak hedset sem látszott a srácon. valamint ha azon keresztül is beszéltek is van valami látszata hogy használja, nem csak úgy halljátok egymást állandóan nem?
Nem gondolom hogy erről bárkinek is lenne logja egy hónapos frakcióban, de mindig így csináltuk.

Erre a nevében nem tudok reagálni, viszont annyit tudok mondani hogy egy park közepén nem hiszem hogy attól kellett volna félnie hogy megölik úgy hogy rengetek szemtanú is van a környéken.
Nem is attól kell, de mondjuk egy kiadós veréstől tartanék. De gondolom, ő szereti ha megverik.
értelek erről is van rp valahol? Ha van akkor semmi gond. De erről ic semmit nem láttunk csak azt hogy előkapja verekedés közben.
Ez a mi hibánk, nem volt erről do.

itt is csak azzal van a baj hogy nem volt lerpzve a fegyverelővétel.
A videón is látszik, hogy amikor elővette, senki nem volt a közelében. Nem tudom, hogy az automata /me-n kívül mit kívánsz.
Nem arcoskodásnak indult a helyzet, Wolfgang túlzásba esett ezt is jeleztem is neki azzal hogy kapott egyet tőlem közben. És egy publikus helyen ha van is egy össze szólalkodás, sem hszem hogy fényes nappal egy tec9 kerül elő.
Mégis az lett, de a tockosod után sem nyugodott a tag.
így van. tehát jeleztem nektek hogy ott a kezem rajta, innentől bármikor elővehetem ténylegesen. mert nem a kezembe teleportol.
Senkinek sem teleportált a kezébe a fegyver. Azzal hogy te rárakod a kezedet, nem tudok vele mit kezdeni

igen valóban, akkor, ha látszik a fegyver valahol a testeden. vagy az öveden, ha nem látszik akkor rpzni kell tudtommal hogy "van" érted.
Én pedig nem így tudom.

még egy kérdésem született most így a videót látva, tehát egy publikus helyen elővesztek fegyvert, megöltök egy embert majd első dolgotok nem menekülni hanem átkutatni, a halottat úgy hogy bármikor kiérhet a pd? Valamint én még tudtátok azt is hogy elszöktem és még veszélyes lehetek, azt is tudtátok a rádiózásomból hogy hívtam a társainkat, sőt nem elég hogy ott maradtok kutatni, még a placcunkra is el szerettetek volna jönni? :D
Edit: Arról nem is beszélve hogy valaki végig nézte az egészet akiről még tudtatok is mivel látszott hogy icztek róla.

Aki látszott, hogy kidobott pár szemetet, aztán visszament eventre grindolni. Szerintem az, hogy gyorsan áttapogatom maximum pár másodperc alatt, nem oszt, sem szoroz. A társaid, sem a pd nem volt sehol. Pontosan azért mentünk volna a helyetekhez, mert te megszöktél.

valakimostmar

Moderne Verne
Játékos
Hideyoshi Kikuchi
Aki látszott, hogy kidobott pár szemetet, aztán visszament eventre grindolni. Szerintem az, hogy gyorsan áttapogatom maximum pár másodperc alatt, nem oszt, sem szoroz. A társaid, sem a pd nem volt sehol. Pontosan azért mentünk volna a helyetekhez, mert te megszöktél.
igen ám de ha már a karatter élete féltése, megszöktem, tudtátok vagyunk még többen, a placcunkon valószínűleg fegyverrel ráadásul. Én akárhogyan nézem nem ezt tartottam volna a jó megoldásnak. A többi dologra meg igazából meg már válaszoltam részemről nincs több dolog amit ki kell fejteni. Persze ha a bíráló Adminnak kérdése van akkor arra még válaszolok.

Bruno

Lelkes Pötyögtető
Játékos
Jacob Gray
igen ám de ha már a karatter élete féltése, megszöktem, tudtátok vagyunk még többen, a placcunkon valószínűleg fegyverrel ráadásul. Én akárhogyan nézem nem ezt tartottam volna a jó megoldásnak. A többi dologra meg igazából meg már válaszoltam részemről nincs több dolog amit ki kell fejteni. Persze ha a bíráló Adminnak kérdése van akkor arra még válaszolok.
Két tagod feküdt a földön, te elmenekültél vesznihagyni őket. Szerintem IC semmi okunk nem volt arra hogy féljünk. Ha bármi kérdés felmerül, szívesen válaszolok!

Makó

Fékezhetetlen
Adminisztrátor
Üzenetek:428
Nathan Casey / Cormac Lincoln
Adminisztrátor hozzászólás
Mind a két frakció közös megbeszélésével az RP szál folytatódik, normális keretek között. A panaszkönyvet következmények nélkül zárom.

Állapot
A témához nem lehet hozzászólni, mert le van zárva.

Kinézet személyre szabása

Top Alsó