Lucas Ray McCoy - élet a remény útján.

Blunt.

Pötyögtető
Játékos
Üzenetek:56
.
Élet a poros utcákon...

Név: Lucas Ray McCoy. Életkor: 31. Magasság: 183cm Születési hely: Sandy Shores, Blaine County. Korábbi foglakozás: Jármű karbantartó.
Név: Lucas Ray McCoy.
Életkor: 31.
Magasság: 183cm
Születési hely: Sandy Shores, Blaine County.

Korábbi foglakozás: Jármű karbantartó.

Személyiség:

- Hűséges, megbízható.
- Csendes, határozott.
- Múltjáról edzett, de kegyetlen.
- Szenvedélyes motoros, szabadságszerető lélek.

Pozitív tulajdonságok:
- Teljes lojalitás, hűség
- Kitartás, munkabírás
- Megfontoltság, figyelmesség

Negatív talajdonságok:
- Zárkózott, bizalmatlan
- Makacsság, önfejűség
- Haragtartás

E könyv arról szól, hogy gyermekeim értsék apám, és köztem levő életet, kitartást, lojalitást, mellete a klubban levő életem...

Sandy Shores poros utcáin nőttem fel. Apám a Route 68 mellett vezetett egy kis garázst, ahol minden nap a motorok között éltünk. Még kölyök koromban megtanultam azt, hogy hogyan kell egy Harley-t darabjaira szedni, majd újra felépíteni, talán az élet is így működik. Az olajszag és a benzingőz a mindennapjaink részévé vált, imádtam ezt a korszakot az életemben..

Tizenévesen rengeteg időt töltöttem el a Yellow Jack környékén, ahol a helyi motorosakat figyeltem. Álmaimban már akkor is a nyílt út, és a testvériség ált. Sokszor képzeltem azt hogy egyszer, apám büszkeségére én is maga egy klub tagja leszek.

De ekkor vett egy nagy fordulót az életem.. apám meghalt, és halála után bezártuk a garászt, és úgy éreztem hogy Sandy Shores többé nem az otthonom. És úgy döntöttem hogy új kezdet következik, mégpedig Los Santos felé vettem az irányt. Vespucci Beach környékén telepedtem először le, ahol eleinte apróbb szerelőmunkákból éltem meg. A Part mentén levő srácok motorjait, kocsijait javítgattam, csak hogy valahogy kihúzzam a rossz napokat.

Idővel egyre több, és több motorossal ismerkedtem meg a városban. Először csak közös gurulásokon vettem részt, aztán belecsöppentem a sötétebb ügyekbe is, először csak lopott alkatrészek eltüntetése, verekedések a riválisokkal.

Aztán eljött a nap, ami megváltoztatta ismét az életem. Egy klub keresett valakit karbantartói munkára, kellet valaki, aki ért a motorokhoz, és nem is kérdez túl sokat. Elvállaltam a melót, mert tudtam hogy ez lehet az utam vissza a testvériséghez, amire mindig is vágytam! - idővel jobban megismertek, látták hogy hűséges vagyok, és kemények dolgozom. Nem sokkal később megkaptam az első mellényemet is (color), itt éreztem azt hogy befogadnak közéjük.

Teltek a napok, hetek, hónapok. Ott voltam szinte minden gurulások, minden balhéban, minden alkalommal, amikor a klubnak szüksége volt rám. És most végre, büszkén viselhetem a Full Patch-es mellényt (member color). Már a testvériség, amiről álmodoztam nem csak egy álom, hanem a része vagyok!

Mostmár tudom, hogy Los Santos más, mint a sivatag, de itt is megtaláltam amit kerestem. A motorozás nem csupán a szabadságról szól, hanem ez az életem! A klub a családom, és miközben a nevem, és a múltam egy poros garázshoz köt, a jövőmet itt a klubban látom, a testvéreim között, újra megtaláltam azt az otthont, amit Sandy Shoresban egykor elvesztettem...

Személyesebb hangvételű zárószó.

Néha, amikor a nap lemegy a tenger felett, és a klubház udvarán elcsendesedik minden, visszagondolok apám garázsára és a sivatagi utakra. Rájövök hogy bár messzire kerültem onnan, amit otthonnak hívtam, valójában sosem veszítettem el, csak kimaradás volt az életemből.. először rossznak gondoltam ezt a várost, de így hogy más formában találtam meg, a testvéreimben, a motorom hangjában, és abban az érzésben, amikor elindulok a nyílt úton.

A klub nem csak testvériség. Ez egy út, amiből nincs visszaút. Akár vérrel, akár olajjal de mindig koszos marad a kezünk.. de nekem ez az élet. Ez az a bizonyos szabadság, amit választottam. Nem érdekel hová vezet- amíg gurul a motorom, addig tudom hogy élek.

Utoljára szerkesztve:

Kinézet személyre szabása

Top Alsó