Elutasítva Logan Loyfic - Morningstar

Állapot
A témához nem lehet hozzászólni, mert le van zárva.

sreki112

Átlagos Forumozó
Játékos
Üzenetek:30
Frank Connor
unban.png

Név: Logan Loyfic
Adminisztrátor neve: Morningstar
Indok: Jogos PK, Utolsó esély eljátszva
Tiltás időpontja: 2024-12-28 17:30:43
Meddig tart a ban: Örökös
Miért lettél kitiltva: Jogos PK, menekültem sok volt már rajtam az egység és nem birtam velük és nem akartam hogy elkapjanak ezért fegyvert rántottam az előttem lévő rendőrre
Min változtatnál, ha vissza jönnél a szerverre: Jobban oda figyelnék mindenre amire csak lehet normális rp szituációkat és nem normálisakat át gondolnám hogy mit kén és mit nem
Összességében jogosnak érzed a tiltást: Jogosnak érzem igen mivel én voltam a hibás, sajnos mindenkinek vannak rossz napjai követünk el hibákat én sajnos elkövettem nem gondolkodtam, szeretnék újra vissza menni a kis vagyonomhoz amit megint a nulláról szedtem össze szeretnék újra rp-zni mivel megtapasztaltam hogy nincs még egy ilyen normális és jó közösség-rp szerver sehol máshol, nagyon szeretnék vissza menni igaz csak egy napja kaptam a bannt viszont megértem ha nem kapom meg az unbant de ha megkapom nagyon szépen megköszönném és igérem több hülyeség nem lessz ez volt az utolsó.

Klód

Fékezhetetlen
Very Important Person
Üzenetek:1,130
.
Min változtatnál, ha vissza jönnél a szerverre: Megválogatnám a szavaim és tisztelet tudó leszek.
Min változtatnál, ha vissza jönnél a szerverre: Megpróbálnék a lehető legjobban RP-zni kicsit gondolkodnék hogy nem NonRP-zek többet.
Min változtatnál, ha vissza jönnél a szerverre: Nem lenne több hülyeség meg normálisan neki fognék RP-zni nem lenne több NonRP se semmi
Min változtatnál, ha vissza jönnél a szerverre: Nem fenyegetnék senkit viccből meg semmi

Eddig 5x volt esélyed bizonyítani, beleértve azt amikor először felregisztráltál a szerverre. Hányszor mondod még el hogy ez volt az utolsó hülyeséged és normálisan fogsz RP-zni? xd

sreki112

Átlagos Forumozó
Játékos
Üzenetek:30
Frank Connor
Tudom és elhiszem hogy sokszor mondtam viszont még egyetlen esélyt kérek, ha bármi hülyeséget csinálok elfogadom és több ub-t nem fogok irni és elfogadom hogy nem lessz több ub most még egyetlen esélyt ha kapok bebizonyitom hogy több ilyen hülyeség nem lessz

Morningstar

Fékezhetetlen
Adminisztrátor
Üzenetek:565
.
Adminisztrátor hozzászólás
Szia @sreki112,
Többször is megígérted, amit nem tudtál betartani. Ahhoz képest, hogy a panaszkönyvhöz nem szóltál hozzá, de még privátban se kerestél fel engem tegnap, hogy bármi magyarázatot adj, ez a kérelem nagyon korai.

Nincs unban! Zárok.

Állapot
A témához nem lehet hozzászólni, mert le van zárva.

Kinézet személyre szabása

Top Alsó