light unban kérelme

Állapot
A témához nem lehet hozzászólni, mert le van zárva.

lighteditor

Újonc
Játékos
Üzenetek:2
unban.png

Név: Madelaine Brown
Adminisztrátor neve: Claude
Indok: Adminszidás
Tiltás időpontja: 2021-02-17 20:10:24
Meddig tart a ban: Örökös
Hányszor voltál tiltva a szerverről: Ezen kívül egyszer sem.

[size=12pt]Miért kérsz unbant: Összeismerkedtem egy társasággal, ahol van pár barátom (bloods) és láttam, hogy minőségi RP-t csinálnak, amihez szeretnék én is csatlakozni, mint egy ősmotoros.
[size=12pt]Min változtatnál, ha vissza jönnél a szerverre: Nem szidnék senkit. Sajnálom a tettem, nem gondoltam át mit cselekszem, úgy gondolom ezidő alatt sikerült változnom. Sajnálom mégegyszer, akit megbántottam.
[size=12pt]Összességében jogosnak érzed a tiltást: Természetesen, jogosnak érzem a kitiltásom. Úgy gondolom hasznos tagja lehetnék a szervernek, ha már régen is az voltam, még BÉTA tesztelőként.

lighteditor

Újonc
Játékos
Üzenetek:2
Pontosan nem emlékszem, egy olyan szituáció volt, hogy átkerültünk egy roadblockot, és kaptunk érte adminjailt. Oktalanul beraktak minket jailbe, majd írtunk reportokat. Nem jutottunk közös nevezőre, ezért illetlen szavakkal illettem Danit, szószerint valami olyasmi lehetett, hogy autista admin-controller, meg ő miatta lett "szétbaszva" ez a szerver stb.

De aztán ő is rámírt discordon egy frappáns üzenetet, miszerint: "Idióta majom", ha kell ezt discord PM-ben alátámasztom.

Laca

Fékezhetetlen
Vezetőségi tag
Head of Staff
Üzenetek:7,427
-
[szuperadmin]Köszönöm a választ, nem szükséges. Ahogy a szerveren sem tartunk igényt arra, hogy egy szituáció okán ilyen stílust engedj meg magadnak, legyen szó adminról, vagy játékosról.

Nem kérünk több UB-t, elutasítva!
[/szuperadmin]

Állapot
A témához nem lehet hozzászólni, mert le van zárva.

Kinézet személyre szabása

Top Alsó