Lexy DiNozzo [UnBan kérelem ReLay felé]

Állapot
A témához nem lehet hozzászólni, mert le van zárva.

Manesz

Haladó
Játékos
Üzenetek:19
Isaac Wright
unban.png

Név: Lexy DiNozzo
Adminisztrátor neve: ReLay
Indok: Összegyűlt az 5 darab figyelmeztetésed
Tiltás időpontja: 2022.11.30.

Meddig tart a ban: Örök
Hányszor voltál tiltva a szerverről: 0x
Miért kérsz unbant: Sajnálom. Riataval ugrattam teszt vezetés közben, ezt nem is szeretném tovább ragozni. Teljes mértékben bűnösnek találom magam és egyetértek a warnommal, viszont mióta “barátokra” tettem szert a szerveren azóta semmilyen “kihágást” nem követtem el.
Min változtatnál, ha vissza jönnél a szerverre: Kellő értettséggel , hosszútávon szeretném a karakterem életét folytatni a szerveren. IC/OOC.
Mindenképp arra törekednék , hogy a szerver teljeskörű szabályzatát betartsam illetve az ooc stílusomon. Mióta megtaláltam a “helyem” a szerveren azóta törekszem arra , hogy semmilyen szabálysértést ne kövessek el. Szabadidőmet leginkább a szerveren töltöm el , így szeretnék kérni még egy esélyt , hogy bizonyítsak a szervernek illetve az adminisztrátorok számára is!
Próbáltam támogatni a szervert is emelett kisebb / nagyobb összegekkel , tekintettel arra , hogy komolyan gondolom a szerveren töltött perceimet , illetve az “életem”.
Ne haragudj mégegyszer is elnézést kérek ReLay , remélem egy utolsó lehetőséget kaphatok , hogy bizonyítsak!
Össze kaptam magam azóta mióta legutolsó kihágásom volt!
Összességében jogosnak érzed a tiltást: Igen! Teljes mértékben hibásnak érzem magam a elmúlt időben kapott warnokkal szemben is.

Utoljára szerkesztve:

Relay

Fékezhetetlen
Vezetőségi tag
Főadmin
Üzenetek:792
-
Szia! Az elmúlt időszakod nem ment derűsen. Volt nagyon sok kihágásod, illetve nagyon türelmes volt veled az Adminisztrátori csapat.
Csak felsorolnék párat. Nem megfelelő OOC stílus Adminisztrátorral szemben (többszöri eset), folyamatos szabálypontok megszegése (többszöri).

A teszt vezetés sem azért van, hogy kifunold magad. Ugyanúgy egy IC játéktér és alakítanod kell a karaktered, nem szakadékokba leugratni egy járművel.

A támogatás pedig teljes mértékben a te döntésed. Senki nem kötelezett és nem is kötelez arra, hogy PP-zz. Nem fogsz kivételt élvezni ez miatt.

Megkérnélek arra, hogy gondold át magadban a szerveren való stílusod, illetve azt amit képviseltél. Nem zárlak el az UB kérelem megírásától, viszont ezzel még várjunk.

[a] Az UB kérelmed túl korai. Jelenlegi álláspontok szerint Elutasítva! [/a]

Állapot
A témához nem lehet hozzászólni, mert le van zárva.

Kinézet személyre szabása

Top Alsó