Név: Lexy DiNozzo
Adminisztrátor neve: ReLay
Indok: Összegyűlt az 5 darab figyelmeztetésed
Tiltás időpontja: 2022.11.30.
Meddig tart a ban: Örök
Hányszor voltál tiltva a szerverről: 0x
Miért kérsz unbant: Sajnálom. Riataval ugrattam teszt vezetés közben, ezt nem is szeretném tovább ragozni. Teljes mértékben bűnösnek találom magam és egyetértek a warnommal, viszont mióta “barátokra” tettem szert a szerveren azóta semmilyen “kihágást” nem követtem el.
Min változtatnál, ha vissza jönnél a szerverre: Kellő értettséggel , hosszútávon szeretném a karakterem életét folytatni a szerveren. IC/OOC.
Mindenképp arra törekednék , hogy a szerver teljeskörű szabályzatát betartsam illetve az ooc stílusomon. Mióta megtaláltam a “helyem” a szerveren azóta törekszem arra , hogy semmilyen szabálysértést ne kövessek el. Szabadidőmet leginkább a szerveren töltöm el , így szeretnék kérni még egy esélyt , hogy bizonyítsak a szervernek illetve az adminisztrátorok számára is!
Próbáltam támogatni a szervert is emelett kisebb / nagyobb összegekkel , tekintettel arra , hogy komolyan gondolom a szerveren töltött perceimet , illetve az “életem”.
Ne haragudj mégegyszer is elnézést kérek ReLay , remélem egy utolsó lehetőséget kaphatok , hogy bizonyítsak!
Össze kaptam magam azóta mióta legutolsó kihágásom volt!
Összességében jogosnak érzed a tiltást: Igen! Teljes mértékben hibásnak érzem magam a elmúlt időben kapott warnokkal szemben is.
Utoljára szerkesztve: