Név: Lexy DiNozzo
Adminisztrátor neve: ReLay
Indok: Összegyűlt 5 darab figyelmeztetés.
Tiltás időpontja: 2022-11-30 // 09:58:27
Meddig tart a ban: Lejárat: Soha
Hányszor voltál tiltva a szerverről: Egyszer sem voltam még.
Miért kérsz unbant: Volt egy pár nap gondolkozási időm , hogy átgondoljam a dolgaimat és a mindenhez való , illetve mindenkihez való hozzáállásom emellett nem leszámítva ,szeretném folytatni a szerveren való kialakított karakterem életét illetve a közösség tagja szeretnék lenni ismét. Mta-n körbe jártam ismét a szervereket , de egyedül itt van meg ez a “családias” légkör / hangulat. Ez a által is szeretnék ismét a közösség tagja lenni. Emellett a karácsonyt / Mikulást szeretném a szerveren is “megünnepelni”.
Min változtatnál, ha vissza jönnél a szerverre: Tudom nem úgy viselkedtem ic-ooc az adminisztrátorokkal ahogy kellett volna. Sűrűn felkaptam a vizet. Így , hogy sikerült “lehiggadnom” elnézést kérek az összes adminisztrátortól akinek az elmúlt időben nem úgy szóltam / válaszoltam vissza , ahogyan kellett volna. Így teljes mértékben amin változtatnék az a szerverhez való hozzáállásom. Illetve teljes mértékben vissza fognám magam , ooc chatet teljes mértékben kivonnám az életemből. Betartanám teljes mértékben a szerver szabályzatát is.
Összességében jogosnak érzed a tiltást: Teljes mértékben jogosnak érzem!
Kellemes ünnepeket kívánok.