Elfogadva Leon Papazian - Fater

Állapot
A témához nem lehet hozzászólni, mert le van zárva.

Lord Garmadon

Újonc
Játékos
Üzenetek:1
Ontrel Kelly
unban.png

Név: Leon Papazian
Adminisztrátor neve: Fater
Indok: Sorozatos DM
Tiltás időpontja: 2024-10-19
Meddig tart a ban: Perma
Miért lettél kitiltva: Egy rosszabb pillanatomban felléptem a szerverre, hogy lelőjek embereket minden indíttatás nélkül, mert éppen nem vettem már komolyan a szervert. Alább kifejtem az ezzel kapcsolatos gondolataimat.
Min változtatnál, ha vissza jönnél a szerverre: Mindenekelőtt szeretném kiemelni, hogy az esetet megelőzően tiszta volt az UCP-m. Ezt azért tartom fontosnak kiemelni, mert igyekeztem mindig kellő érettséggel és tisztelettel viselkedni a szerveren a játékosokkal és az adminisztrátorokkal. Nagyra értékelem a közösséget és a szervert a hangulata miatt, jól éreztem itt magam mindig, emlékezetes pillanatokat tudtam itt átélni, pont ezért sajnálom, hogy ilyen súlyos hibát követtem el. Belátom, hogy nagyon igazságtalan voltam azokkal a játékosokkal szemben, akiket a közösségi RP során leDMeltem. Akkoriban sok dologgal bajom volt, amik miatt nem igazán akartam játszani a szerveren. Egy rosszabb pillanatomban a frusztrációm erre az óvatlan és önző tettre sarkallt a saját kicsinyes szórakozásom érdekében. Sejtem, hogy mennyire dühítő és demotiváló érzés lehetett számukra, mikor a játékuk kellős közepén váratlanul megölték őket. Sajnálom, hogy semmibe vettem az idejüket és az erőfeszítéseiket a közösségi rp iránt, valamint elrontottam a szórakozásukat, és őszintén bocsánatot kérek, hogy tönkretettem ezzel az élményüket.
Összességében jogosnak érzed a tiltást: Teljes mértékben.

fater

Fékezhetetlen
Adminisztrátor
Üzenetek:1,246
Adminisztrátor hozzászólás
Szia.
Remélem ez az 5 hónap valóban megváltoztatott, nem húzom az időt feloldottalak, jó játékot.

Állapot
A témához nem lehet hozzászólni, mert le van zárva.

Kinézet személyre szabása

Top Alsó