Leila Sawyer-Fater

Zuzu

Átlagos Forumozó
Játékos
Üzenetek:27
Naoko Okita
unban.png

Név: Leila Sawyer
Adminisztrátor neve: Fater
Indok: Fear Roleplay teljes hiánya, Fair Play teljeshiánya
Tiltás időpontja: 2025.05.01. 22:01:31
Meddig tart a ban: Örök
Miért lettél kitiltva: Azért lettem kitiltva, mert egyáltalán nem tartottam be a Fear Roleplay és Fair Play szabályait. Nem reagáltam reálisan a helyzetre, nem játszottam le megfelelően a karakterem félelmét, ezzel elrontottam mások szerepjáték élményét, és tiszteletlen voltam a szerver szabályzata felé is. Teljesen jogosnak tartom a büntetést, utólag belátom, hogy rosszul viselkedtem, és tanultam az esetből.
Min változtatnál, ha vissza jönnél a szerverre: Ha visszajöhetnék a szerverre, elsősorban a hozzáállásomon változtatnék. Sok idő eltelt az eset óta, ezalatt teljesen máshogy kezdtem el gondolkodni a szabályokról és a közösségről, és beláttam, mennyire fontos a Fear Roleplay és a Fair Play betartása. Most már sokkal komolyabban venném a szerepjátékot, reálisan reagálnék a helyzetekre, figyelnék mások játékélményére, és ha valamiben bizonytalan vagyok, inkább kérdeznék, mint hogy megint hibázzak.
Összességében jogosnak érzed a tiltást: Összességében teljesen jogosnak érzem a tiltást. Akkoriban nem vettem elég komolyan a szabályokat, nem tartottam be a Fear Roleplay és Fair Play elvárásokat, és ezzel mások játékélményét is rontottam. Azóta sok idő eltelt, máshogy gondolkozom, belátom, hogy hibáztam, és ezért vállalom a felelősséget.

Kinézet személyre szabása

Top Alsó