Név: ( Lawrence_Taylor )
Adminisztrátor neve: ( Dani )
Indok: ( Autizmust itt nem tűrünk )
Tiltás időpontja: ( 2020-04-19 22:24:04, Viszont mikor megpróbáltam belépni még párszor mai dátummal rárakta az UCP-mre. )
Meddig tart a ban: ( Örökös. )
Hányszor voltál tiltva a szerverről: ( Előtte egyszer sem. )
[size=12pt]Miért kérsz unbant: ( Rengeteg újdonság jött, kiszeretném őket próbálni és ha nem is aktívan, de azért néha szeretnék felnézni játszani egy kicsit. )
[size=12pt]Min változtatnál, ha vissza jönnél a szerverre: ( Igazából nem változtatnék hanem már változtam, eltelt több mint egy év, azóta ha nem is sokat de változtam, a ban időpontjában nem gondolom komolyan a szervert, gondoltam ez is csak egy a sok közül és felmentem funolni, de ez nyilván nem fordulna elő többet. )
[size=12pt]Összességében jogosnak érzed a tiltást: ( Jogosnak érzem és sajnálom ami történt de a múlton már változtatni nem tudok, ellenben a jövőn igen és azt mindenképp megigérhetem hogy ha lesz lehetőségem, normálisan, szabályokat betartva fogok tevékenykedni a szerveren a funt és a dilettáns viselkedést messziről elkerülve. UI: Tudom hogy nem ide kéne írni, viszont ha úgy döntesz Dani hogy feloldod a kitiltásom, van lehetőség arra hogy discord szerverről is levedd a tiltásom? Discord nevem: Lajos#9798 )