Jogtalan Laura Clemons --> Jordan Camden

Állapot
A témához nem lehet hozzászólni, mert le van zárva.

Döme

Pötyögtető
Játékos
Üzenetek:59
Nate D Xaiver
panaszkonyvj.png

Neved: Laura Clemons
Játékos(ok) neve: Jordan Camden
Panasz oka: Fear RP hiánya, Power Gaming, Józan ész elvének megsértése
Panasz kifejtése: Jordan Camden Fear RP hiányát követte el a Richman Glen benzinkútnál történt rablás során. A videófelvétel szerint a Jordan először egy beanbag shotgun lövést kapott a mellkasába, amely nem látható a videón, de a helyszínen megtörtént. Ezután a második beanbag lövés a gerincét találta/ találhatta el, amit a videón is tisztán látni. Ennek ellenére Jordan harcra képes maradt, és tovább mozgott. A lövöldözés után számomra nem egyértelmű, hogy Ő maga is aktívan visszalőtt-e, de mivel golyót kapott, feltételezhető, hogy részt vett a tűzharcban. Ezt a lövöldözést követően a kórházhoz mentek, ahol úgy tett, mintha Ő csak egy golyót kapott volna a karjába, teljesen figyelmen kívül hagyva a beanbag lövedékek hatásait.
Bizonyíték (kép, log, videó): Megjegyzés: Egy másik játékos (Sztojka) elmondása alapján az egyik lövöldözőt egy LSPD tag (szintén Sztojka) elütötte, miután az rálőtt. Ennek ellenére az illető (Nevet nem tudok pontosan és nem szeretnék senkire se mutogatni) azonnal felkelt és tovább lövöldözött. Erről sajnos nincs bizonyíték, ezért csak a megjegyzésben írom ide.

Utoljára szerkesztve:

IamHiro95

Lelkes Pötyögtető
Játékos
Üzenetek:61
Szia! Most akkor mi is a vád? Egy beanbag hatósugara max 15m környéke lehet de ezt engedjük is el. Miért maradtam volna a földön ha nem okoz sem maradandó sérülést, max egy borda törik.
Minden napos dolog, hogy ha valakit meglőnek, nem dobja el a fegyvert és folytatja tovább. A lövéstől a jobb sarokba nmutatja is, hogy vérzel de mégis folytatják a lövöldözést. A beanbag scriptileg nem okoz sérülést sem.És tegnap már elmondtam voice-ban is, hogy mi köze a futáshoz egy váll lövés vagy amiért a panasz jött egy beanbag a hátába?

fater

Fékezhetetlen
Adminisztrátor
Üzenetek:1,246
Adminisztrátor hozzászólás
Sziasztok
A panaszt én fogom kezelni 24 órája van a mind a két félnek reagálni, esetleges bizonyítékot itt közzé tenni.

IamHiro95

Lelkes Pötyögtető
Játékos
De még azt tenném hozzá, hogy a józan elvével és a power gamingel dobálózunk?! Mióta fér be egy shotgun a kesztyűtartóba? A logban jól látszik, hogy onnan vetted ki, és mióta támadunk nagykaliberes-re beanbag-el?

Döme

Pötyögtető
Játékos
Nate D Xaiver
Egy beanbag hatósugara max 15m környéke lehet de ezt engedjük is el.
Egy Beanbag Shotgun hatósugara körübelül 20-25 méter (Ez kb. 10 méter volt ahogyan az első lövésis avagy az kevesebb).
Miért maradtam volna a földön ha nem okoz sem maradandó sérülést, max egy borda törik.
A mellkason ért lövésnél: Bordatörés,zúzódás. Nehéz levegővétel, légszomj (ha egy labdával mellkason lőnek már attól be tud szorulni a levegő, de ez nem labda). Belsővérzés.
Gerincen ért lövés: Gerincsérülés, átmeneti bénulás vagy zsibbadás, azaz mozgáskorlátozott vagy. Izomgörcsök, de súlyosabb esetben idegkárosodás, ha olyan helyen talál el a gimulövedék.
Minden napos dolog, hogy ha valakit meglőnek, nem dobja el a fegyvert és folytatja tovább. A lövéstől a jobb sarokba nmutatja is, hogy vérzel de mégis folytatják a lövöldözést.
A jobb alsó sarokban nem mutat semmit, a minimap pirosodik el, ha találat ér. A vérzést az ember ikon mutatja meg ami az én esetemben itt nem vérzett.

Döme

Pötyögtető
Játékos
Nate D Xaiver
Mióta fér be egy shotgun a kesztyűtartóba?
Gunrack helyezketik el a vezetői és az anyós ülés között. Ez nekünk nincs meg, ezt a kesztyűtartó váltja ki.
De még azt tenném hozzá, hogy a józan elvével és a power gamingel dobálózunk?!
Te figyelmen kívűl hagytad a bénító erejű fegyver lövését.
A logban jól látszik, hogy onnan vetted ki, és mióta támadunk nagykaliberes-re beanbag-el?
Kinél volt nagykaliber? Nem tudthatom, hogy mi van nálatok.

Utoljára szerkesztve:

IamHiro95

Lelkes Pötyögtető
Játékos
Több olyan viedót is találsz, hogy szórakozásból lövöldöznek beanbag-el egymásra. Felkiált oké fáj elég rendesen, de nagyon nem bénít le semmit/senkit. Ha ennyire bele akarunk menni, vegyük bele az adrenalint is amitől a következő fél órában nem is érezte volna a fájdalamat. 160-al a falba mennek és RP nélkül tovább lehet menni, nagykaliberrel többször is meglőnek de szabad folytatni a tűzharcot. Amíg ez így működik én sem fogom komolyabbra fogni egy beanbag lövést ami igazából kitudja hol találta el a hátánál. Illetve a videóban is látszik, hogy téged is meglőnek többször isegy MP5-el, mégis vissza tudsz egyet lőni a beanbag-el.

Részemről zárható, mást nem fűznék hozzá.

Utoljára szerkesztve:

Döme

Pötyögtető
Játékos
Nate D Xaiver
Illetve a videóban is látszik, hogy téged is meglőnek többször isegy MP5-el, mégis vissza tudsz egyet lőni a beanbag-el.
1-2 másodpercről van szó. Egy ember annyi idő alatt nem fog tudni teljesen helyesen reagálni egy ilyen helyzetben. Meglőnek igen, de ahogy már mondtam nem véreztem, tehát egy olyan helyen találhat a golyó ahol felsérti az adott testrész, de nem esek össze. Ha megvágod magad és vérezel akkor sem fogsz összeseni.

nagykaliberrel többször is meglőnek de szabad folytatni a tűzharcot.
Igen, de megvan a megfelelő RP a seb lekezeléséről.

160-al a falba mennek és RP nélkül tovább lehet menni
Szoktuk RP-zni, annak ellenére, hogy mi nem kapjuk meg azt a lehetőséget, hogy megvárjátok az RP-nket.

IamHiro95

Lelkes Pötyögtető
Játékos
Viszont 5 méterről lőtt meg. Ennyi erővel fixen a földre esel és ha a mellényt is találta el, jobban kiüt mint a beanbag. De erről vitázhatunk reggelig is, szóval ha Fater úgy látja én vállalom az AJ-t.

fater

Fékezhetetlen
Adminisztrátor
Üzenetek:1,246
Adminisztrátor hozzászólás
Sziasztok!
Az elmúlt napokban több admin ügy született azzal kapcsolatban, hogy egy aktív tűzharc közben hogyan viszonyulunk az rphez, ami a videón látszik, hogy egy aktív tűzharc van, és mivel nem volt figyelve a személyre így felkelhet, és reagálhat a környezetére. A rendvédelem túlmisztifikálja a beanbaget, és annak használatát, és indokolatlan helyzetekben használja. A két felet megkérem ismételten őket, hogy egy adminügy vagy panaszkönyv alatt a szőrszálhasogatást fejezzék be, mert az nem vezet sehova. A fentiek tükrében a panasz jogtalan.

Állapot
A témához nem lehet hozzászólni, mert le van zárva.

Kinézet személyre szabása

Top Alsó