Elutasítva Lara DeLuca - Unban kérelem

Állapot
A témához nem lehet hozzászólni, mert le van zárva.

Csirke

Újonc
Játékos
Üzenetek:14
Lara Deluca
unban.png

Név: Lara DeLuca
Adminisztrátor neve: Makó
Indok: OOC szidás, OOC minősítés
Tiltás időpontja: 2024-10-06 16:01:42
Meddig tart a ban: Perma Ban
Miért lettél kitiltva: OOC chaten, nem ugy viselkedtem ahogy kellet volna.
Min változtatnál, ha vissza jönnél a szerverre:
Ezúton szeretnék nagy elnézést kérni mindenkitől, akit a viselkedésemmel és a stílusommal megbántottam. Akkor talán viccesnek tűnt, de most már belátom, hogy amit írtam, nem volt megfelelő, és nekem sem esett volna jól, ha ilyen szavakat használnak velem szemben. Őszintén sajnálom, ha megbántottam bárkit is.
Nagyon szeretnék kapni egy esélyt, hogy a szerveren játszhassak, és ismét a közösség tagja lehessek. és rpben vehessek részt ember társaimmal, gondolkodtam és Úgy érzem, tanultam a hibámból , és jobban odafigyelek majd a jövőben, hogy tisztelettel bánjak a többiekkel. Szeretnék újra részt venni az rp-ben, és jó magatartást mutatni a közösség többi tagjának. az illetőktől akit megbántotam bocsánatot kértem. legközelebb az OOC chatet szabály szerint fogom használni, és ha nem szükséges elkerülném, tényleg nagyon megbántam amit tettem, betartanám a szabályzatot, tiszteletben tartanám a szabályokat,

Összességében jogosnak érzed a tiltást: Igen teljes mértékbe. megbántam a történteket. nagyon sajnálom ami történt.

Makó

Fékezhetetlen
Adminisztrátor
Üzenetek:347
Dr. Zeke Karev-Vaughn
Adminisztrátor hozzászólás
A kitiltás után körülbelül másik 5 ember írt rám, azzal, hogy korábban hogy írtál nekik és milyen stílusban. Úgy gondolom, hogy még nincs itt az ideje az unbannak.

Állapot
A témához nem lehet hozzászólni, mert le van zárva.

Kinézet személyre szabása

Top Alsó