Kurzor vándorlás

Állapot
A témához nem lehet hozzászólni, mert le van zárva.
T

[Törölt fiók] Fanatic

Vendég
Vendég

qh62gjT.png

Szerverrel kapcsolatos ötletek

In Game Neved/Discord Neved

» Naomi Fuentes«

Ötleted leírása

» A kurzor az utolsó kurzor módba lépés helyére ugrik vissza a következő eseményeknél:
- Inventory bezárása,
- Csomagtartó zárása,
- Széf nyitása és zárása,
- Szekrény nyitása és zárása
- Hűtő nyitása és zárása

Sok esetben lassítja a pakolást, ki és befelé szintén. Én most 200 alkatrészt pakoltam át, de kétszer akartam felállni és kimenni, annyira zavart, hogy elugrál az egerem. Van, hogy már le is megy az egérpadról az egér, mire eljutok oda, hogy azt, amit szeretnék végignézni, megtegyem. Van nálam kb 50 szekrény, bennük alkatrészek. Nem, egyszerű a leltár, ha az ember arra számít. hogy ott lesz az egér, ahol... erre elugrik. «

Csatolmányok

» Válasz «

Egyéb megjegyzések
»Esetleg egy Dashboardban kapcsolható opciónak jómagam is örülnék. Remélem, mindenki nevében mondhatom ezt. Ha a chat elpörög, ott a PageDn. Tud segíteni rajta. (A szöveg (nem teljes) forrása) «

Sheedxr

kisbackfire🔥
Játékos
Üzenetek:360
secret
Lehet én vagyok ehhez régebb óta hozzászokva, viszont engem egyáltalán nem zavar ez a jelenség. Szinte észre sem vettem nagyon, hogy jelen van. Bár a kapcsolhatóság hasznos lehet,

T

[Törölt fiók] Fanatic

Vendég
Vendég
Lehet én vagyok ehhez régebb óta hozzászokva, viszont engem egyáltalán nem zavar ez a jelenség. Szinte észre sem vettem nagyon, hogy jelen van. Bár a kapcsolhatóság hasznos lehet,
A Windows sem mászkál el. Ezért is lehet (nem csak nekem) furcsa és frusztráló. :)

Állapot
A témához nem lehet hozzászólni, mert le van zárva.

Kinézet személyre szabása

Top Alsó