Krystal Fox Unbann kérelme

Állapot
A témához nem lehet hozzászólni, mert le van zárva.

Krystal

Lelkes Forumozó
Játékos
Üzenetek:39
unban.png


Név: Krystal Fox
Adminisztrátor neve: Wolfi
Indok: MG
Tiltás időpontja: 2023.05.24.
Meddig tart a ban: Permaban!
Hányszor voltál tiltva a szerverről: Egyszer!
Miért kérsz unbant: Elsősorban elnézést szeretnék kérni Wolfi, Tőled. Végtelenül korrekt volt a felajánlásod, s hozzáállásod is egyaránt, de mivel többedmagunkkal voltunk, nem szerettem volna élni az általad kínált újrajátszási felajánlással, abból kifolyólag, hogy nem szerettem volna, hogy jelentés készül... és.. más is megüti a bokáját, ha élek, élünk vele. Beláttam, s elfogadtam a döntést inkább, így éreztem helyesnek. Elvitt az indulat, amit éreztem a PG miatt, de ezen részét immár nem szeretném feszegetni, mivel ettől függetlenül nekem nem szabadott volna hibáznom. Nem mentség! Emelett az érintett felektől is elnézést kérek, sosem törekedtem arra, hogy konfliktus alakuljon ki köztem, s más között.
Min változtatnál, ha vissza jönnél a szerverre: Amit egykor elkezdtem Jake-kel, még egy másik szerveren hónapokkal ezelőtt, majd áthoztunk ide, azt szeretném folytatni tovább, békés, családrp-t. Mindig törekedtem rá, hogy megóvjam ezt, s a karakterem ennek fényében a legális úton tereljem mellette. Szeretném, ha folytathatnánk együtt mindazt az értéket, amit eddig is ápolva vittünk.
Összességében jogosnak érzed a tiltást: Jogosnak, mert történjen bármi, hibázzon bárki is, én nem hibázhattam volna!
 

Wolfi

Klaviatúra Gyilkos
Adminisztrátor
Üzenetek:106
Bruce Mardel
Adminisztrátor hozzászólás
Szia @Krystal !

Szeretnélek meginvitálni a OneRP TeamSpeak3 szerverére egy beszélgetésre ezzel a dologgal kapcsolatosan. Amennyiben megfelelő lesz az idő számodra a továbbiakban ott fogjuk folytatni a konzultálást.
 

Wolfi

Klaviatúra Gyilkos
Adminisztrátor
Üzenetek:106
Bruce Mardel
Adminisztrátor hozzászólás
A TeamSpeak3 szerveren megbeszéltek alapján az UNBAN kérelmed elfogadásra kerül.
 
Állapot
A témához nem lehet hozzászólni, mert le van zárva.

Kinézet személyre szabása

Top Alsó