Kayleigh Lavoie (ghostface) - Lázár

Állapot
A témához nem lehet hozzászólni, mert le van zárva.

ghostfacexd

Kivételes Tehetség
Játékos
Üzenetek:221
unban.png

Név: Kayleigh Lavoie - ghostface
Adminisztrátor neve: Lázár
Indok: Közösségbomlasztás, Adminsegédség semmibevétele
Tiltás időpontja: 2021-03-12 23:05:00
Meddig tart a ban: Örökkön örökké és még tovább is.
Hányszor voltál tiltva a szerverről: Kétszer, az egyik egy Anti-Cheat ban volt, egy füstgránát elővétele miatt SED dutyban, a másik pedig még a jól elhíresült Padre akta miatti volt, amit Danival megbeszéltünk.

[size=12pt]Miért kérsz unbant: Azért, mert szeretnék visszatérni a közösségemhez RP-zni, illetve ismét szeretnék teljes jogú tagja lenni a szervernek.
[size=12pt]Min változtatnál, ha vissza jönnél a szerverre: Nem feltétlen szólnék bele olyan dolgokba, amikből veszekedés (nem vita) keletkezhet, persze a megfogalmazásaimat is átgondolnám, mivel jól tudom, hogy eléggé toxikusan és "szavaimat nem megválogatva" tudok kommentálni bizonyos dolgokat.
[size=12pt]Összességében jogosnak érzed a tiltást: Félig meddig annak tartom, alapvetően egy privát DC-n (illegal groups) volt egy beszélgetés az illegális szervezetekről, amihez odaírtam a véleményem, erre Lázár reagált és innen indult. Elismerem, hogy eléggé flegmán kezeltem a dolgot és nem feltétlen úgy beszéltem Lázárral, ahogy egy ember társammal kéne, de ezt már feljebb is írtam, nem szokásom megválogatni a szavaimat. Lázárra utána ráírtam PM-be, ahol hasonló hangnemben folyt a beszélgetésünk, de a legutolsó mondat ami még a párbeszédünkben elhangzott az már, legalább is ÉN szerintem nyugodtabb volt. Az adminsegédség semmibevételét nem tartom feltétlen jogosan, olyan részről, hogy az AS-i posztomat mindig komolyan vettem, aktív voltam AS chaten, ha kellett, reconolgattam, PM-ekre válaszoltam. A közösségbomlasztás indokot olyan részről jogosnak találom, hogy egy több emberes DC-n nyilvánítottam olyan véleményt, ami erős viták/veszekedések megszületését eredményezhette volna. Lázárra az utóbbi pár napban párszor ráírtam, nem válaszolt, ezért is írom az UB kérlemet.

Lazar0200

Kivételes Tehetség
Játékos
Üzenetek:220
Szervusz,

Kezdjük a közösségbomlasztás résszel, a folyamatos memeles, vita keltés, mindennek az elpoénkodása. Ezek egy ideig úgymond "viccesek" voltak, illetve tűrtem/türtük de amit az utóbbi időben csináltál, plusz az illegál discordon azzal betelt a pohár. Amikor balhé volt és panaszkodni kellett valamiről ami teljesen jogtalan volt, te voltál mindennek a szószólója.

Adminsegédség semmibevétele: Ez 2x történt meg, az elsőnél még azt mondtam legyen, a második az már már nevetséges volt. Annyival nem tisztelted a többi adminsegéd társadat, illetve azt az embert aki annak ellenére hogy már rég nem kelett volna újabb és újabb esélyt adott neked, hogy még annyit se voltál hajlandó leírni hogy "szoszi van leléptem". Majd amikor megkérdeztem mi ez, azt reagáltad: "Hát van még másik 9 as nem hiszem hogy baj lesz ebből", "Mindenhonnan töröltem magam, kiléptem discordról, töröltem a fórum profilom, itt hagytam a szervert" ->> Erre 1 nappal később vígan játszottál tovább. Ez a fajta megbizhatatlanság, mindenre tojok stílus nem tolerálandó.

Betelt a pohár Ghostface, eddig voltak tűrve a dolgaid, nem fogsz unban-t kapni se most, se holnap, se két hét múlva.

[foadmin]Elutasítva.[/foadmin]

Állapot
A témához nem lehet hozzászólni, mert le van zárva.

Kinézet személyre szabása

Top Alsó