Üzenetek:221
Név: Kayleigh Lavoie - ghostface
Adminisztrátor neve: Lázár
Indok: Közösségbomlasztás, Adminsegédség semmibevétele
Tiltás időpontja: 2021-03-12 23:05:00
Meddig tart a ban: Örökkön örökké és még tovább is.
Hányszor voltál tiltva a szerverről: Kétszer, az egyik egy Anti-Cheat ban volt, egy füstgránát elővétele miatt SED dutyban, a másik pedig még a jól elhíresült Padre akta miatti volt, amit Danival megbeszéltünk.
[size=12pt]Miért kérsz unbant: Azért, mert szeretnék visszatérni a közösségemhez RP-zni, illetve ismét szeretnék teljes jogú tagja lenni a szervernek.
[size=12pt]Min változtatnál, ha vissza jönnél a szerverre: Nem feltétlen szólnék bele olyan dolgokba, amikből veszekedés (nem vita) keletkezhet, persze a megfogalmazásaimat is átgondolnám, mivel jól tudom, hogy eléggé toxikusan és "szavaimat nem megválogatva" tudok kommentálni bizonyos dolgokat.
[size=12pt]Összességében jogosnak érzed a tiltást: Félig meddig annak tartom, alapvetően egy privát DC-n (illegal groups) volt egy beszélgetés az illegális szervezetekről, amihez odaírtam a véleményem, erre Lázár reagált és innen indult. Elismerem, hogy eléggé flegmán kezeltem a dolgot és nem feltétlen úgy beszéltem Lázárral, ahogy egy ember társammal kéne, de ezt már feljebb is írtam, nem szokásom megválogatni a szavaimat. Lázárra utána ráírtam PM-be, ahol hasonló hangnemben folyt a beszélgetésünk, de a legutolsó mondat ami még a párbeszédünkben elhangzott az már, legalább is ÉN szerintem nyugodtabb volt. Az adminsegédség semmibevételét nem tartom feltétlen jogosan, olyan részről, hogy az AS-i posztomat mindig komolyan vettem, aktív voltam AS chaten, ha kellett, reconolgattam, PM-ekre válaszoltam. A közösségbomlasztás indokot olyan részről jogosnak találom, hogy egy több emberes DC-n nyilvánítottam olyan véleményt, ami erős viták/veszekedések megszületését eredményezhette volna. Lázárra az utóbbi pár napban párszor ráírtam, nem válaszolt, ezért is írom az UB kérlemet.