Kasaan Buckner // Trap Life In The Hood

Állapot
A témához nem lehet hozzászólni, mert le van zárva.

Pop Haze

Moderne Verne
Játékos
Üzenetek:173
Lui-V
Teljes név: Kasaan Buckner
Születési hely: Charlotte County, Florida
Születési dátum: 1996.12.05.
Édesapja neve: Quashawan Buckner
Édesanyja neve: Elizabeth Farrar

elsőkép.png
Magasság: 180 cm
Testsúly: 82 kg
Rassz: Afroamerikai
Jelenlegi lakhely: Davis / Brouge Ave, Los Santos

Külső megjelenés: izmosabb felépítésű átlagos testalkat, gyomormély / rekedt hang. Tetoválásai nagyban takarják eredeti bőrszínét.
Raszta haját vagy leengedve vagy felkötve, vastag tincsekbe hordja. Fogain sokszor hordja gyémántokból kiegészített fogékszerét,
ruházata szabados, legtöbbször segg alá tolt farmerekben és márkás cuccokban járkál.

Személyes tényezők: életvidám, jó humorérzékkel megfűszerezve. Forróvérű de nem lehet olyan hirtelen felidegesíteni.
Ha jól érzi magád neki áll rappelni, ha nem néha akkor is. Imádja a füvet és gyakran sörözik. Vegyük úgy, hogy
ha buliról van szó, ő úgy benne van mint kullancs a hiénában.

Yo, kezdem is a legelején. A nevem Kasaan a.k.a. Baby Blue Kaykay.
Egy egész pacek családban nőttem fel Észak Carolinában. Jah, tudom, sokak csak álmodoznak, hogy ide eljussanak.
A mostani körülményekhez képest én nem úgy nőttem fel mint a sok gangbanger. Apám könyvelő volt, anyám pedig fogorvos.
Nemhiába, jól éltünk. Az iskolai végzettségemből kihoztam a tőlem telhető maximumot, a gimi után főiskolára kerültem, ahol mester mechanic szakon végeztem.
Úgy bánok a csavarkulccsal akár csak Snoop Dogg a blunt papírral. Na de vissza az elejére. Cherlotte-on sajnos jó huszon évvel ezelött végigsöpört egy hurrikán ami elég durván megrongálta a kisvárost, beleértve a mi pecónkat is.
A biztosítás nagy átbaszás, lószart sem akartak kifizetni, de mint említettem, nem álltunk mi olyan szarul. Az évek alatt összespórolt pénzből a családdal Los Santosba költöztünk, hogy itt próbáljunk a továbbiakban szerencsét.
Ekkor még csöpp hat-hét éves lehettem. A család szeretett világot látni, egészen pelenkás korom óta utaztunk, így nem volt nehéz sem a beilleszkedés sem az elhatározás a költözést illetően.

ncarolina.png
Nem a lehető legjobb környékre költöztünk, bár a kecó belselye ütötte a négycsillagot. A környék legközelebbi, helyi általánosába jártam.
A gimit és a főiskolát a belvárosban, Richman Streeten, The Collage and Academy of San Andreas-ben végeztem. [2002.03.14.]
Az autószerelést mihelyst végeztem a kisgarázsunkban a Grove-on űztem eleinte hobbiként, késöbb pedig feketén dolgoztam pár mexikói bevándorló körében.
Egy magamfajta nigger nehezen talál munkát, így már ti is sejthetitek, elég sokat küldtem a feketepiacot.
Mint említettem, a Grove-on laktunk. A jelenlegi helyi banda, az ötödik generációs Double S avagy South Side Carson Crip banda uralkodott.
Erről a hírről még tiniként nem értesültem csak miután a helyi tagokkal kezdtem el lógni. De mégis mit csináltam volna?
Az ember ösztönösen azzal kezd barátkozni aki a közelét környékezi. Észre sem vettem, hogy mennyire belelógtam már a szekció köreibe.

Az alkalom mikor észbe kaptam, hogy mi is zajlik körülöttem, az egy bolti rablás volt. A rövid sztori, hogy bementünk egy spanommal egy 24/7-be egy kis nasiért.
A helyi idősebb arcok pedig pont akkor tartottak fegyvert a kasszásra. Kibasszott durva volt, vagyis na, értitek, ezt közel tizenhárom-tizennégy éves fejjel néztem végig.
A két srác miután kicuccolták a kasszát kirongyoltak a boltból és röhögve köszöntek ránk, mi pedig csak néztük ahogy elszelelnek. Mára már annyira nem is, de akkoriban
közkedvelten a jobb farzsebükben illették bandájuk színeit, avagy kék bandanát hordtak.

robb.png

A nap végén feltűnt a két helyi srác akik kipakolták a shopot és oda hívtak a többiekhez. Akkorát nyeltem mint ribanc még soha.
Kiderült, hogy a Bully Mafia-hoz tartoztak, ami annyit takar, hogy egyazon banda mint mi, csak egy másik szekcióról.
A banda mostanra három szekción alapszik; #51 Baby Locs #53 A-Lines #55 Bully Mafia. Na de ez maradjon titok jóva?
Na a lényeg, hogy oda hívtak a többiekhez és mintha ez napi szokással ment volna, fel se hozták a történteket.
A srácok bemutattak a többieknek, itt ismertem meg Payvacc-et is, a Baby Locs legfőbb bizalmasaként ismert niggerét.
Úgy bántak velünk mint a szűzpuncival. Nem akartak megfélemlíteni, sőt, ahhoz képest, hogy majd tíz évvel idősebbek voltak a haverjukként tekintettek ránk.

Mint minden ezen történeteken alapuló életvitel, mesélnem sem kell, hogy idővel én is a szekció köreibe affiláltam.
[2012.02.27.]
Nem hatott meg túlzottan, míg a fősulit el nem végeztem úgy fogtam fel, hogy van egy második családom, egy jó barátokból álló közeg.
Sületlen fejjel a tetoválásaim nagyrészét velük kapcsolatban (is) kiegészítettem. Mindezt már tizenhat-tizenhét éves koromban vittem vége.
Mára már vágom a sztori száz százalékát. Kivettem a részem az egészből. Apám, anyám idővel megtudta mikbe keveredtem és próbáltak óvni mint ahogy azt minden szülő.
Mint vak a poharat, ahogy fentebb említettem feketén dolgoztam. Se biztosításom nem volt sem az a fizetés amit elvártam. Aprópénzből húztam ki a hó végét.
A szüleim csalódottság végett elakartak dobni maguktól. Nem került erre sor. Leültünk egy hatszemközti beszélgetésre és közölték, hogy nem óhajtják végignézni, ahogy egy
főiskolát végzett niggerből gangsterré válok de nem akarják azt sem, hogy utcára kerüljek. Közös kompromisszumra jutottunk miután mindent kitálaltam.

A fenti sztorim kiegészítése képp egy kis ismertető; mire betöltöttem a tizennyolcat nyitott szemmel álltam a dolgok elé
és rájöttem miből lesz plusz cashem.
[2014.12.05.]
Belecsaptam abba a kikúrt drótolásba. Nekiálltam cracket árulni a környékező hoboknak. Idővel már rendes füvet árultam a főiskolán.
Sosem jöttek rá, pároslábbal végeztem el a sulit. Hihetetlen de mindidáig szerencsés nigger voltam, egészen addig,
míg nem fájt a fogam a nagyobb sikkasztásra.
Egy késő délutáni napon megtettük mi is az első boltrablásunkat amit balszerencsénkre elkúrtunk. Fél óra sem kellett mire elkaptak.

Apám savazta le az ügyet és tette le értem az óvadékot. Két év felfüggesztettel meg négyszáz óra közmunkával megúsztam a dolgot. [2019.01.06.]

robbbbbbbbing.png

Ezen aligha két év leforgása alatt, folytattam a feketézést mi mellett elkapott a művészi énem,
kitaláltam, hogy elkezdek rappelni / zeneszöveget írni. [2020.12.20.]
Hát nem mintha nem ment volna egyről a kettőre, ezen két év alatt két albumot végeztem ki amit ki is droppoltam.
Megannyi ismerettségre tettem szert számos körzetekből mindez klipforgatások során vagy stúdiókban.

rappin.png

Visszatérve a szülőkre. Rámhagyták a házat azzal a feltéttel, hogy nem kerülök sittre és találok egy rendes munkát.
[2021.12.12]
Tudod, tudod, fogd meg a söröm. Egy hét alatt melóhoz jutottam a helyi Car Nationben és mára már Master Mechanicként folytatom a munkásságaim.
Idővel megismerkedtem és megbarátkoztam a kollegákkal is, köztük egy számomra megragadó személlyel, ja-ja, jóhogy egy picsával, Eleonora Greek-el.
Nem sokat nyomtuk a rizsát az első hónapokban. Mindenki végezte a maga dolgát. Annyit melóztam, hogy szinte megfeledkeztem a bandáról.
Bőven kiadta a szabadságot a sok munkaórám. Anyámék visszaköltöztek Floridába egy puccosabb környékre,
ahol nemrégiben meg is látogattam őket.
[2022.09.20.]
A bandában aktív tagként veszek részt mind a mai napig, persze ezt a lehető leginaktívabbnak feltűntetve a kollegák és a család előtt.

[A sztorit továbbá innen folytatnám majd hasonló kivitelezéssel, valós történések alapján.]

Utoljára szerkesztve:

Laca

Fékezhetetlen
Vezetőségi tag
Head of Staff
Üzenetek:8,159
-
Head of Staff hozzászólás
Kedves @stealth.fury,

Köszönjük, hogy időt és energiát szántál karaktered megalkotásába.

A bírálatért felelős csapat egyhangúan úgy döntött, hogy a mai nappal a karaktered minősítéssel rendelkezhet.

Továbbiakat a szerveren tudod intézni, a dashboardon keresztül.

Pop Haze

Moderne Verne
Játékos
Lui-V
[Napjainkban]

(stip10 trouble)

Na pacsi, folytatnám ahol abbahagytam, ight? Nem fogok a sablon részletekkel jönni, hogy így meg úgy teltek a napok, bla bla bla.
Szóval, hetekkel a story után vagyunk, ezt muszáj elmesélnem. Egy nap, úgy terveztük a spanokkal, hogy kinézünk a Vanillába.

Ez egy köz ismert Strip10 Bar a környéken. A hely balszerencsénkre zárva volt. A közeli parkolóban viszont meghúzta magát három személy.
Valami hófehér goth csaj aki seggrészegen menni alig bírt, egy félvér nigger aki Pablo Escobarnak képzelte magát, és egy lame ass nigga.

A kicsi Pablo felkérdezett, mégis mit keresünk, tán mi vagyunk a tulajok, ilyesmi...
körberöhögtük a faszit, de folytatta a hülye dumát, nyomta a terkót,
tökre nem oda tartozó kérdéseket tett fel. Felkóstolt vágod? No ha nem olyan lennék mint, akkor nem is kezdtem volna bele.
Persze, hogy megkóstoltam, nekidurrantunk a faszinek de pikkpakk meghátrált, a haverja viszont nem. Rámtorzult és bökőt rántott a nigger.

Kialakult egy afféle filmbeillő jelenet, ami részben királynak tűnt volna, aha, volna, ha nem kaptam volna az oldalamba tőle egy szúrást.

ezgif.com-gif-maker_5.gif

Szerencsére hamar elláttak, nem hatolt mélyre a fémdarab. Pár napig eltettem magam és otthon lábadoztam.
Az utcára félve mertem kinézni, féltem, hogy melyik pillanatban ugranak rám a cruiserek ugyanis egy dolgot nem említettem még.
Egy hosszútáras 18-assal én bizony visszalőttem a két tagra. Hogy mi lett velük, azt csak az Isten tudja, de néhol golyót kaptak.

Lenulláztuk a triót rendesen, az egyszer biztos.

Pop Haze

Moderne Verne
Játékos
Lui-V

Yo, felfrissíteném a dolgokat és nem túl sok szódával.

(bitches, guns n drugs)

Durván pár hónapja nem láttam már Paybaccet, 51 Baby Locs legfőbb bizalmasát. Pár hete kaptam a telefont, hogy bizonyíték hiányában korábban elengedik,- mondom mi a fasz, nigga szabadul? Pár hónapra befogták cuzzo-mat és nemrég szabadult. Jaborah, a lányának anyja, csóró csaj már hetek óta csak sírt érte, de nem mondhattam el, hogy mivan vele.
Külön én lettem felkérve, hogy vigyázzak a szekciónkra és a családjára. Eleget tettem, nem maradt hálátlan Paybacc. Pénz beszél, fegyver durrog.
Szaftos ribancok sokasága, csöcsök az egyik kézben, csöcsök a másik kézben. Ezt hívják két dudást egycsárdában. A szar végre nem ütött be, leposztoltam Vanillába ismét, egyedül,
nem kevés dellával és az inkógnitóm nem lett felhajtva. Végre kitudtam kapcsolódni. Pár hete nem tudtam volna ezt elmondani.

strip.png

Van egy local opp gang, a Bounty Hunter Bloods, kikkel nemrégiben füst alakult ki a stripclub elött. Ráakartam menni a pultos csajra, aki kiderült késöbb, hogy az egyik seggfej ribanca.
Tudom is én melyik kurva melyiké? Kérdem én. Kimentünk egy cigire hárman, ekkora vagy hatan körbeálltak, szánalmas vörös settben, mindenkivel tudatni akarták, hogy ők itt a local gang.
Alig bírtam röhögés nélkül. Nem kellett sokidő, az egyik boomer bele is állt a pofámba, nem vártam sokat, gatya felránt és csatt. Annyira szarul bunyóztak hat a három ellen is, hogy kést ragadtak, nem bírtak veszíteni és attól a szartól kaptam is két szúrást akárcsak Laquez cuzzom. Napokig lábadoztunk az eset után, a johnnyk kérdezősködni kezdtek.
Le is adtam nekik egy kamu infót, egy ideig el lesznek foglalva vele és leszállnak mindenkiről. A füst elszállt egy időre. Pár nappal késöbb nagyban böngésztem a face-t és kiszúrtam egy srácot akivel egy stúdióba járunk. A nickje Aydee, a srác még amatőr de úgy véltem valamit lehetne kezdeni vele, hát ráírtam, hogy fussunk össze, megnézném mit tud.
Nem is kellett sok, másnap épp szabadnapos volt és már délelött letéptünk a stúdióba. Bevágtam alá egy alapot és zúzta. Nem volt rossz, de a vissza freez odaverte neki.

stdio.png

Késöbb lemerészkedett velem Davisra, húztunk egy gigantikus cigit és betéptünk mit a szar, szokás szerint. A srác elment, az éjszaka leszállt.
A környéken feltűnt egy, az állítása szerint local nigga. Nagy lószart, egy régi Grape Streetes suttyó volt. Átjött nekünk tenni az agyát egy blunttal a pofájában és nekiállt dobálni,
a Watts jeleket. Hát a pofám leszakadt, lejönni más szekciójára így? Nigga azt sem tudta a verésem után hol van! Phah, alig bírt elkúszni a lameass nigga.
Miután a faszi elment, tisztázódott, hogy nem téved fel más a hoodra akkor, így dippeltünk a városba. Nem voltunk üresek, mindenkinél volt vagy maroklőfegyver vagy egy bökő.
Épp felcsúsztunk Mirror Parkba szétnézni és betaláltunk egy szőke kis buzi gyereket. Hát, elég sötét volt és éltünk a lehetőséggel, a kocsival lefaroltunk /skrrr/ kiugrottunk mindnyájan és betámadtuk a kiddot. Kiderült, hogy két tárral és egy igen komoly strappel rendelkezett, némi halott elnök és egy iPhone kizsákmányolása után téptünk is tovább de a srác csak azt hajkurászta, hogy rossz emberrel kezdtünk ki. Phaha, na ja, még jó, hogy ott helyben nem tört ki egyikünkből sem az elfojtott ratyi énje és basztuk volna ketté a kis köcsögöt.
A zsákmánnyal lehúztunk Davisre és szétosztottuk, késöbb mindenki meghúzta magát pár órára, szépen le is csengett az idő, minden patent maradt.

unitadgangs.png

Épp a stúdióban beszélek, feel me? Felcsörgettett a producerem, hogy hogy állok az új albummal. Hát mondom szarul de halad. /Húzzak át azonnal/ - téptem le Record A-ba és már a bejáratnál az új alapot döngette. A faszi olyan beatet csinált nekem ami a falakat is megüti. Hát nem haboztam sokat, neki áltlam egy freestyle-ba és amire visszaemlékeztem a kanapén ülve le is írtam magamnak. Beálltam a mikrofon mögé és vagy négy új zenét kapásból felvettünk.
Pár trackben sajna elszart a hangom de most épp azért ülök még itt, próbáljuk kivésni a hibákat és az elszart sorokat újra és újra venni amíg nem megy tökéletesen.
Mindeközben tanulgatom a beatmakerkedést, Dj Durk Mayers, egyik legjobb barátom társaságában ez könnyű leckének ígérkezik.
Na de zúzok is vissza mert épp a finomhangolásra vagyunk ráállva. Folytköv ha kész vannak a trackek, pacsi.

djjjjjjjjjjjj.png

Utoljára szerkesztve:

Pop Haze

Moderne Verne
Játékos
Lui-V
Közel egy héttel ezelőtt ismét beütött a szar. Felcsúsztunk Duece Line-ra a szarházikhoz és egy bunyó alakult ki. Reménykedtem, hogy ki korábban megszúrt, belét kiforgatva távozom.
Nem, el lett szarva az egész. Marlo Brando srác közülünk csúnyán helyben maradt. A srác ügyesen bunyózott, kiállt az egyik opp ellen, háromszor levitte a földre.
De hiába, ha az felülkerekedett rajta. A videó magáért beszél, a végét sajnos nem kaptam el mert addigra felforrt alattam a talaj.
Na de nem fecsérlem tovább a szót, nézzétek meg ti is, a saját szemetekkel.

Az apróbb részletekbe nem akarok belemenni, ezután hűvös lett a szekció és pár napig semmi sem történt. Egészen e hétig, kurvára nem buzultunk be jó? - de lenéztünk a Cockatoos-ba
vagy a tököm tudja mi a hely neve. Késöbb érkeztem, köszöntem Paybaccnek és a többieknek. Rámkérdeztek mi a helyzet odakint. Ahogy berepültem vagy négy-öten álltak kint
Duece Line-ról és nem sok kellett míg beindult a faszméregetés. A köcsögök ráfaragtak, mikor indultam volna, egy csajt hívtam el magammal, Blairet. Ha otthagyom megeszik.
Míg beszállt mellém az egyikőjük megmarkolta a burnerét, elég fenyegetően nézett. Na itt be is telt a pohár. Elmeséltem Baby Locson a történteket, és nem kellett sokat várni!

A szarháziak idáig füstölnek az a nap óta.

Henzó

Vélemény Vezér
Very Important Person
Üzenetek:322
-
[hc] Kedves @stealth.fury

Karakterlapod kicsúszott a HCRP minősítés megtartásához szükséges két poszt között meghatározott 10 napos intervallumból.

A posztomtól számított 24 óra áll rendelkezésedre folytatni a történetet a minősítés megtartásához. [/hc]

Henzó

Vélemény Vezér
Very Important Person
Üzenetek:322
-
[hc] Válasz hiányában a HCRP minősítés megvonásra került az igényelt tárgyakkal együtt.

Köszönjük az eddigi karaktervezetésed. [/hc]

Állapot
A témához nem lehet hozzászólni, mert le van zárva.

Kinézet személyre szabása

Top Alsó