Üzenetek:35
Natasa Lyzexova
Szerverrel kapcsolatos ötletek
In Game Neved/Discord Neved
» Natasa Lyzexova«
Ötleted leírása
» Kamionos fuvardíjjak kifizetése. Mivel jócskán 1 hónapja a cégbe vagyok így elég tapsztalatot gyújtöttem a szerveren ezzel kapcsolatban. Mióta bent van ez az új pótos meló részleg azóta az árak vissza estek nagyon. És ami jó az csak már lassan a pótra lehet csak felvenni. De van olyan, hogy le se ad annyi raklapot mint amit kellene a cégnek. Látom a hírdetésekben, mostmár mindenki adná elfele a céget mert nem éri meg neki így tovább vinni. És aki megveszi az is tovább adja inkább mert nem hozza vissza neki azt a nyereséget. Vissza térve a cégek nyereségére a fuvarokból. Eddig hetente sikeresen összeszedtünk szinte majd 2m-et de valós átlagban 1z 1,5 volt. Akkor még a tagok is szívesen csinálták. Mostmár a tagok se csinálják, mert nem kifizetődő nekik az a 200perc amit ebbe beleölnek, ha egynap leviszik a 10 fuvart. Igazából a lényeg, régi munkákból is adhatna többet a szerver a cégeknek, és akkor talán a kamionos gazdaság fellendűlhetne újra. Mert a Bontón kívűl ez volt a második legkeresetteb cégtípus. Munka területén.«
Csatolmányok
»
«
Egyéb megjegyzések
» Csatoltam két cég bevételét. Még az elején talán okés volt, de nem közelítette meg az átlagot sem. Az első a Vinewood a másodikat nem tudom viszont.«