Kamionos cég fejlesztés

django

Lelkes Pötyögtető
Játékos
Üzenetek:73
Kevin Stamper

qh62gjT.png

Szerverrel kapcsolatos ötletek

In Game Neved/Discord Neved

»Kevin Stamper/djangesz «

Ötleted leírása

»
Szeretnék egy építő jellegű ötletet megosztani veletek a kamionos vállalkozásokkal kapcsolatban, ami szerintem sokat javítana a mindennapi ügymeneten.
Szuper lenne, ha a kamionos cégek számára elérhetővé válna (piactéren keresztül, barátibb áron) egy vontató jármű beszerzése.
Miért lenne ez hasznos?
Balesetek kezelése: Sajnos előfordul, hogy baleset éri a kamiont, mozgásképtelenné válik, és éppen nincs elérhető szerelő a városban. Ilyenkor a vontatóval legalább a garázsig vagy a városig be tudnánk húzni a sérült járművet.
Logisztika és "ottfelejtett" járművek: Gyakori probléma, hogy egy alkalmazott kénytelen messze (pl. Paletóban) hagyni a munkajárművet. Ha egy másik kolléga dolgozni szeretne, jelenleg el kell utaznia érte, ami sok időt vesz el az érdemi munkától. Egy céges vontatóval ezeket a "kint alvó" kamionokat könnyen és RP-sen haza tudnánk hozni.
Tudom, hogy az autókereskedésben jelenleg is kapható vontató, de annak az ára ahhoz képest mérten, hogy mondjuk mennyiért tudok megvenni egy kamiont a piactéren magas, ezért lenne jó egy elérhetőbb alternatíva.
Köszönöm, ha átgondoljátok!
«

Csatolmányok

» Nincs «

Egyéb megjegyzések

» Nincs «

Altos123

Kritikus
Játékos
Üzenetek:271
Mishel Molina
Vannak bontós cégek nekik vannak vontatójuk. Ha dobsz ki hirdetés van aki segíteni fog biztos. Magamból ki indulva én szoktam vontatást is vállalni de ez ic ügy már.

Kinézet személyre szabása

Top Alsó