Kamion tank növelése.

Állapot
A témához nem lehet hozzászólni, mert le van zárva.

Sasha

Haladó
Játékos
Üzenetek:22
Natasa Lyzexova

qh62gjT.png

Szerverrel kapcsolatos ötletek

In Game Neved/Discord Neved

» Natasa Lyzexova/ Sasha«

Ötleted leírása

» Kamionozásra akarok kicsit kitérni. Mivel a szerveren egy hete aktívan kamionozok így kicsit fusztrálóvá vált a folytonos tankolás amely irreális a valósághoz képpest. A mi kamionjaink a telepen 30-60 tonnások amely nem tükrözi a valós tankkapacitást amely azt jelenti, hogy 130l helyett valójában minimum 400L-nek kellene lennie, de csatoltam egy képet is a következő hasonlatok képpen. Kb 3x ki és be megyünk Los Santosba addig elég a 130L. Amely megint nem tükrözi a reális valóságot, mert még városi buszok a rl több tank kapacitással rendelkeznek. Vagy is ebben az egészben arra akarok kitérni hiába 9k 130l dízel, a tank kapacitáson lehetne emelni minimum szerintem egy 400l-ig, hogy ha Roleplay akkor ez is reális legyen. Mert egy autónak a tanka tovább tart mint egy kamioné, pedig az gyorsabban is megy mint a kamion.,. Mondjuk 100km.-en 20l a fellonom fogyasztása míg a kamioné 91l De jogos, mert az autó kisebb és könnyebb is ezért térünk el tőle. De a telepen van Európai stílusú kamion is. És mivel maga a kamion 30-60 tonna magában és rá megy kb 15-30 tonna rakomány az növeli a fogyasztást az össztömegével is ami 30 tonnás esetében max 60 tonna a 60 tonnás esetébe 85-90 tonna. a folyadék szállításnál nincs gond mert ott maga a szerver korlátozza a kamion sebességet, ahogy érzékeltem. Lényegében arra akartam ki lyukadni, hogy lehetne nagyobb kapacitása a tankjainknak a kamionokban, hogy ne keljen mindig 8-10 000-et kiadni tankolásra..«

Csatolmányok

» «

Egyéb megjegyzések

» Köszi. illetve az összze hasonlítás AI alapú volt, az én kiindulásom a 800L busz volt és a városi buszok.«

django

Lelkes Pötyögtető
Játékos
Üzenetek:77
Kevin Stamper
Sziasztok. Egyet értek az ötlettel, véleményem szerint sem ártana kicsit növelni a kamionok üzemanyag tankjait. Nyilván egy tankolás alatt többet kell bele tankolni, de nem lenne az se, hogy 1-2 fuvaronként neki kell állni tankolni.

JakeFury

Moderne Verne
Játékos
Üzenetek:159
Ajredzsi Stevens
Sziasztok, nem mondom, hogy nem rossz felvetés, de azért az én szemszögemből nem oly drasztikus.
Phantom esetén 160+ liter körül megy dízelből. Ez nekem átlagban 6-8 fuvar teljesítésére volt elég. Ebből azért fedezte azt a 8-10k kiadást tankolásra.. (Más szállító járműről nem tudok nyilatkozni.)
Phantom Super esetén meg 60+ liter benzinről beszélünk, amit inkább le se írok meddig elég, mert vérszemet kap Legend.. :D (Innen is köszönet érte, s felejtsd el is amit írtam!) :D

Sasha

Haladó
Játékos
Natasa Lyzexova
Sziasztok, nem mondom, hogy nem rossz felvetés, de azért az én szemszögemből nem oly drasztikus.
Phantom esetén 160+ liter körül megy dízelből. Ez nekem átlagban 6-8 fuvar teljesítésére volt elég. Ebből azért fedezte azt a 8-10k kiadást tankolásra.. (Más szállító járműről nem tudok nyilatkozni.)
Phantom Super esetén meg 60+ liter benzinről beszélünk, amit inkább le se írok meddig elég, mert vérszemet kap Legend.. :D (Innen is köszönet érte, s felejtsd el is amit írtam!) :D
Hát ez függ a szállitmány távolságáról,

Sasha

Haladó
Játékos
Natasa Lyzexova
Kollega ötletét tolmácsolom: "Adok egy másik ötletet: töltő pisztoly kiakasztása hogy ne kelljen azt a szerencsétlen egeret 20 percig nyomva tartani"

Bolondmike

Individuum
Játékos
Üzenetek:308
bolondmike
Szerintem semmi szükség erre, hiszen bőven nem drága ahhoz képest, amennyi pénzt ki lehet belőle szedni, illetve a legtöbb cégnél a vezető még az árát is visszaadja, ha úgy van.

Sasha

Haladó
Játékos
Natasa Lyzexova
Szerintem semmi szükség erre, hiszen bőven nem drága ahhoz képest, amennyi pénzt ki lehet belőle szedni, illetve a legtöbb cégnél a vezető még az árát is visszaadja, ha úgy van.
Kamionhoz képpest ráadásul ami 30-60 tonnás ahozz nagyon irreális alacsony kapacitás.

Bolondmike

Individuum
Játékos
Üzenetek:308
bolondmike
Kamionhoz képpest ráadásul ami 30-60 tonnás ahozz nagyon irreális alacsony kapacitás.
Nyilvánvalóan nem mindegyik kamion fogja megérni. Nem is emlékszem már, régebben melyik volt a legjobb kamion, de azzal érdekes módon sosem volt nálam/nálunk olyan, hogy sajnáltuk volna az XY ezret a tankolásra. Majd a megszokott fő közönség eldönti az ötletet.

Sasha

Haladó
Játékos
Natasa Lyzexova
Nyilvánvalóan nem mindegyik kamion fogja megérni. Nem is emlékszem már, régebben melyik volt a legjobb kamion, de azzal érdekes módon sosem volt nálam/nálunk olyan, hogy sajnáltuk volna az XY ezret a tankolásra. Majd a megszokott fő közönség eldönti az ötletet.
Persze, nyilván, nem is mindegyike használom, én ezt használom és nagyon tapasztalható. ->

django

Lelkes Pötyögtető
Játékos
Kevin Stamper
Itt nem arról van szó, hogy sajnálva lenne, az az összeg úgy is bele lenne tankolva. Csak a tank legyen nagyobb, hogy ne kelljen 2 fuvaronként.

django

Lelkes Pötyögtető
Játékos
Kevin Stamper
Tudtommal ennél bőven vannak jobbak és újabbak. Miért nem a legjobbat használod, hogy talán meg is érje?
Egy cégnél több ember dolgozik, nem lehet mindenkit egy kamionra tenni. Nálam pl. mindenki azt használja amelyikre rá van osztva. Én ahogy értem, nem azaz ötlet, hogy a kamion kevesebbet tankoljon, hanem az, hogy a tankja legyen megnövelve, arányosan arra vetítve, hogy a való életbe mekkora tankja van egy kamionnak. Azt az összeget ígyis úgyis bele kell tankolni, csak annyi lenne a lényege, hogy a tank nagyobb legyen, ne kelljen 2 körönként tankolni.

Sasha

Haladó
Játékos
Natasa Lyzexova
Egy cégnél több ember dolgozik, nem lehet mindenkit egy kamionra tenni. Nálam pl. mindenki azt használja amelyikre rá van osztva. Én ahogy értem, nem azaz ötlet, hogy a kamion kevesebbet tankoljon, hanem az, hogy a tankja legyen megnövelve, arányosan arra vetítve, hogy a való életbe mekkora tankja van egy kamionnak. Azt az összeget ígyis úgyis bele kell tankolni, csak annyi lenne a lényege, hogy a tank nagyobb legyen, ne kelljen 2 körönként tankolni.
Pontosan így értettem.

Klód

Fékezhetetlen
Very Important Person
Üzenetek:1,150
.
Az sem elég megoldás, ha tuningolod a kamiont és veszel bele nagyobb tankot?

Állapot
A témához nem lehet hozzászólni, mert le van zárva.

Kinézet személyre szabása

Top Alsó