Üzenetek:22
Natasa Lyzexova
Szerverrel kapcsolatos ötletek
In Game Neved/Discord Neved
» Natasa Lyzexova/ Sasha«
Ötleted leírása
» Kamionozásra akarok kicsit kitérni. Mivel a szerveren egy hete aktívan kamionozok így kicsit fusztrálóvá vált a folytonos tankolás amely irreális a valósághoz képpest. A mi kamionjaink a telepen 30-60 tonnások amely nem tükrözi a valós tankkapacitást amely azt jelenti, hogy 130l helyett valójában minimum 400L-nek kellene lennie, de csatoltam egy képet is a következő hasonlatok képpen. Kb 3x ki és be megyünk Los Santosba addig elég a 130L. Amely megint nem tükrözi a reális valóságot, mert még városi buszok a rl több tank kapacitással rendelkeznek. Vagy is ebben az egészben arra akarok kitérni hiába 9k 130l dízel, a tank kapacitáson lehetne emelni minimum szerintem egy 400l-ig, hogy ha Roleplay akkor ez is reális legyen. Mert egy autónak a tanka tovább tart mint egy kamioné, pedig az gyorsabban is megy mint a kamion.,. Mondjuk 100km.-en 20l a fellonom fogyasztása míg a kamioné 91l De jogos, mert az autó kisebb és könnyebb is ezért térünk el tőle. De a telepen van Európai stílusú kamion is. És mivel maga a kamion 30-60 tonna magában és rá megy kb 15-30 tonna rakomány az növeli a fogyasztást az össztömegével is ami 30 tonnás esetében max 60 tonna a 60 tonnás esetébe 85-90 tonna. a folyadék szállításnál nincs gond mert ott maga a szerver korlátozza a kamion sebességet, ahogy érzékeltem. Lényegében arra akartam ki lyukadni, hogy lehetne nagyobb kapacitása a tankjainknak a kamionokban, hogy ne keljen mindig 8-10 000-et kiadni tankolásra..«
Csatolmányok
» «
Egyéb megjegyzések
» Köszi. illetve az összze hasonlítás AI alapú volt, az én kiindulásom a 800L busz volt és a városi buszok.«