Jogos Jordan Corryder -> Owen Cole és Motoros társa [El Burro Heighs Tetkó szalon]

Állapot
A témához nem lehet hozzászólni, mert le van zárva.

Duko

Pötyögtető
Játékos
Üzenetek:54
panaszkonyvj.png

Neved: Jordan Corryder / Duko
Játékos(ok) neve: Owen Cole és Maszkos társa
Panasz oka: Irreális közlekedés motorral két kilőtt kerékkel
Panasz kifejtése: El Burro Heighs Boltrablásra mentünk 2026.03.04. 18:30 - 18:40 körül keletkezett incidens során lövöldözésbe torkollot ahol menekülőre fogták az elkövetők, Owen Cole és maszkos társa akit nem tudok kicsoda és kilőttünk két motoron is mindkét kereket majd elhajtottak.
Bizonyíték (kép, log, videó): Megjegyzés: Aki közelebb rakta le a bolthoz a motort még részemről beleférhet, bár meg kellett volna állni rögtön neki is, de aki Mirror parkig veretett vele szerintem kimerítette az irreális közlekedést.

Relay

Fékezhetetlen
Vezetőségi tag
Főadmin
Üzenetek:1,112
-
Cső! A mirror parkos én voltam. Nálam nem volt gond a kerékkel. Bizonyítékom nincs. Viszont a motorom ott van mirrorban, van rajta kerék, nem lett bántva. Fix nem történt. Laca majd néz róla logot, ha úgy gondolja.

Csirmász

Lelkes Pötyögtető
Adminisztrátor
Üzenetek:79
Ryan Doakes
Szia @Duko. Én voltam a bolthoz közelebbi motorral. A kerék kilövést én különösebben nem érzékeltem a motoron, és a fizikai elváltozás is alig volt látható. Ahogy észleltem a defektet hang alapján, rögtön meg is álltam, és átültem a társam motorjára, így részemről mindent megtettem, hogy szabályosan járjak el.

Állapot
A témához nem lehet hozzászólni, mert le van zárva.

Kinézet személyre szabása

Top Alsó